folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 18 Ağustos Bisiklet Yoluna Sahip Çık

18 Ağustos Bisiklet Yoluna Sahip Çık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

İnşallah dediğin gibi bir seviyeye gelir canım Türkiyem

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

hocam ben fatihten sirkeciye geldim..  sirkeciden kadıköye geçtik.. kadıköyde heykelin orda toplandık sonra bostanlı bilmem bi yere gittik ordanda harekete geçip kazanın olduğu dragos'a geçtik..  dragosta o jantı gördüm mına kodum oğlu nasıl vurmuş jant o hale nasıl gelmiş..

fotoda orta kısımda turkuaz mavisi tişörtlü sıcaktan geberen benim hocam beni illaki görmüşündür..

69 plaka bordo bi doblo gaz fren yapıp bize atar yaptı sonra el freni çekip bizi sıkıştırdı bizim elemanı kovalamaya başladılar bizde arabanın anahtarını aldık.. o esnada arabanın sağ sürgülü kapı camını kırdılar.. olaya önec sivil sonra ekip arabasında polis geldi yola devam ettik..

daha sonra kadıköy civarı bi yerde yere yattık

kadıköyde heykelin  orda bisikletçiyiz bisikletçi hülölölölö  yaptırdım.. sonra turyol ile eminönüne döndüm ordan fatihe pedalladım.. çok eğlenceliydi ayrıca en öndeki teyzelerden bizi geçmeyin diye yediğim sınırsız azarın tadı çok güzeldi hihihihih tbt mürit was here :D

edit: gram yorulmadım.. katılım çok fazladı konvoyun en önündeydim ben.. arkada konvoyun bittiği yeri hiç göremedim..

edit2: diğer fotoları  şu linkten görebilirsiniz..

https://www.facebook.com/groups/bisikletyolunasahipcik/

benim bisiklet..

kadıköyden eminönüne dönerken..

http://www.cihan.com.tr/video/Bisiklet-sevdalilarindan-can-guvenligi-eylemi-CHMTEwNzU3Ny8wLzIvMQ==

bu linktede cihan haber ajansının videosu var ünlü oldum lan adamlar neredeyse sırf beni çekmiş :D

yunusdogan tarafından 18/Ağu/13 23:13 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

Hocam kusura bakma kuzenle karşıdaydık yeni geldim duş aldım anca yazabildim :/

test 1 2
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek

Hocam dönmüş olsaydın üzülürdüm iyi ki katılmışsın. Ben grubun ortalarındaydım. Bayan arkadaşlar vardı öne çıkmak istemediler biz de onlara eşlik ettik. Doblo olayını ben anlatılanlardan biliyorum iyi olmuş anlattığın. Gerçekten çok eğlenceliydi ama sonrasında Bayrampaşa'ya dönerken pilim bitti :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bugün yine aynı grubun göztepe turu var..

etkinlik sayfası : https://www.facebook.com/events/156466754558373

Anadolu yakasına vapurla geçecez..

saat 14:00 da sirkeci tren garının shell benzinciye bakan cephesinde hazır oluyoruz.. 14:20 kadıköy vapuruna biniyoruz..

heykelin orda bizi bi arkadaş karşılayıp buluşma noktasına götürecek.

bekliom ona göre.. dönüş için problem yok saat 20:30 vapuru var en son .. her türlü yetişiriz ona..

Toplam Hit: 3430 Toplam Mesaj: 26