18 Aralık 2010 - Ehliyet Sınavı
-
giricez bakalım sonra binicem arabaya vurucam kırbacı vurucam kırbacı :)
-
Bende kursa kayıt olmayı düşünüyorum... Kayıtlar ne zaman başlıyor?
-
3-5 sınav öncesinden başla çözmeye 2-3 kere tekrar et sınavları ne dert kalır ne tasa
-
son iki sınavda çıkmış soruları cevaplarıyla birlikte indir.. hiç çalışma d.rek ezberle aynıları çıkıyor zaten.. ve rahat ol kasarsan bi şey yapamazsın ;) şimdidden başarılar dostum;)
-
Bende gireceğim.. İlkinde alacağız inşallah.. Şu sistem var ya Türkiye'nin yüz karası sonra her gün trafik kazaları Abi arabayla alakası olmayanlar para ile aldıktan sonra herhalde durum böyle olur... Sözüm meclisten dışarı..
-
Vizelerden çıkmıştım 1 gece çıkan son 3 sınavı çözdüm ve aldım. Halledersin geçmiş sorulara bak yeter. Ben 1 gecede hallettim.
-
Motor trafik sıkıntı etmiyorumda ilkyardım korkutuyor beni :)
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
SterionHero bunu yazdı:
Parayı bastınmı alıyon çalışmana gerek yok ne derslere girdim ne kitap aldım sadece sınavlara girdim ilk seferde aldım . Kısaca Para = Ehliyet in Turkey
Belli hoca belli , her gün haberlerde görüyoruz senin gibilerin yüzünden zilyon tane kaza oluyor , neyse bulandırmayalım konuyu..
-----------------------------dostum arkadaşın dediği doğru boşuna stress yapıyorsun bence
-
2 günde kitabı baştan sona okuyup, içindeki soruları çözmüştüm. Sınava girdim ve en düşük notum 93 tü. Çok basit soruyolar, kasmaya gerek yok. Kitabı bir kez okusan yeter.
-
Kursun verdiği kitaptaki soruları , trafik polisleri çözemez.. Çıkan sorular ise dediğinz gibi çok basit..