18 Aralık 2010 - Ehliyet Sınavı
-
son 2 sınavın çıkmış sorularını çöz yeter.
-
syntr bunu yazdı:
-----------------------------
O değilde ben ehliyeti 5 yıl oldu alalı geçende çevirmede ehliyeti yeniletin fln dediler bilgisi olan var mı ? 5 yılda bir yenilenicekmiş dediler
-----------------------------yo nerden çıktı o? belki eskimiştir yenile demişlerdir ama ehliyetin yenilenmesi gerekmiyıor özel haller dışında :|
-
bende gircem hiç çalışmadan test çözdüm motor tırsıttı, ona çalışıyom işte :)
-
nevet sınav nsı geçti gençler? :D aşlarda zorlandım heyecandanmıdır nedir sonlara doğru kolaylaştı heleki motor çok kolaydı.
-
valla hiç çalışmadan girdim yarım saatte bitti sorular tabi ilk 45 dkka çıkartmıyolar :D
-
JackDaniels bunu yazdı:
Parayı bastınmı alıyon çalışmana gerek yok ne derslere girdim ne kitap aldım sadece sınavlara girdim ilk seferde aldım . Kısaca Para = Ehliyet in Turkey
-----------------------------Yok öyle bi şey, ehliyeti sürücü kursu vermiyor.
-
sınav ne zaman açıklanıyo la ?
-
sınavdan sonra 3 gün içinde sorularla cevaplar çıkıyo açıklanmasıda ayın sonuna kadar gelir heralde bide 8-9 ocakta olan direksiyon sınavını 15-16 ocak 'a almışlar
-
balthier bunu yazdı:
sınavdan sonra 3 gün içinde sorularla cevaplar çıkıyo açıklanmasıda ayın sonuna kadar gelir heralde bide 8-9 ocakta olan direksiyon sınavını 15-16 ocak 'a almışlar
Yazılıdan geçemessen direksiyona giremiyosun dimi ? -
Smirnoff bunu yazdı:
balthier bunu yazdı:
Yazılıdan geçemessen direksiyona giremiyosun dimi ?
-----------------------------giremiyosun. kötü geçti herhalde :D