18 Nisan Ehliyet Sınavı Yardım
-
LGA bunu yazdı:
-----------------------------
alakasız olacak belki ama şu anda sürücü kursuna gidip başvuru yapsam sınavları falan eksiksiz geçsem ne zaman ehliyet alırım? ya da bu vakitten sonra başvuru yapılır mı ?
-----------------------------
18 nisandaki sınava giremezsin hocam40 ytl ehliyet harcı yatırman gerekiodu ve son günü geçeli çok oldu...
-
yaw abi bırag çalışmayı felan ne çalışması torpille geçersin anca benm babamın arkadaşının kayınbabasının oglu :D torpile geçmişti bu işler boyle ağa yukseklerde adamın varsa hiç çalışma bir söze bakıor kayseride yüzbaşı adamın arkadaşı 1 sözyle geçti yaw harbi diorm :G
-
Beyler usenmedım kendımı sınav yaptım hıc calısamdıgım halde tarfıkten 50 / 43 sağlıktan 30 / 21 motordan 40 / 35 çıkardım ve hıc calısmadıgım halde bugunden ıtıbaren çalısmaya baslıcam bakalım nekadar faydasını gorucez :Pp
-
Sınava gırdım keske calısmasaydım dedım olmaz bole bı olay :D
Isın hos tarafı ıcerı telefon soktuk son sanıye de telefon calmaz mı :D
Allahtan sınavı bıtırmısım cıkıyom hoca tıp tıp bakıyo suratıma :D koptum valla o an gulmemek ıcın zor durdum hayırlısı bakalım nolcak
Sevıyom sızı tahrıbat aılesı :D
-
bende trafikten çakmıştım trafik bayağı basitti ha :D herhalde bu sefer geçtim motor a bir göz attım ilk 45 dk çıkamıyoz ya benim ki 20 dk da bitti aq bayağı zor göründü gözüme beaa inş. geçmişimdir trafiği yaw aq şimdiye ehliyeti alıp cebe koyduyduk haaa :S
-
trafik,motor bildiğin kebaptı..
ilkyardım da genel olarak kolaydı ama bazı kasıcı sorular da yok değildi..
ayrıca motor bölümündeki o manifold resmini nerden bulup koydularsa ya da kim çizdiyse burdan sevgiyle anıyorum kendisini, ne biçim manifold resmiydi lan o ?
Toplam Hit: 6002 Toplam Mesaj: 27