18 Yaş Üstü Üniversite Öğrencileri İçin Sigorta?
-
pek bilgim yok bu konuda ama 18 yaşın altındayken babamın memur olması vasıtasıyla sigortadan yararlanabiliyordum hastanelerde. şimdi 18 yaşını doldurduğumuzdan bitmiş sanırım sigorta olayı. yenilemek için de öğrenci belgesi alıp bir sgk'ya gitmek gerekiyormuş diye duydum. ama ist. anadolu yakasında oturuyorum, sgk nerdedir, öğrenci belgesinin yanında ne isterler bilgim yok. internette de bilgi bulamadım. prosedürü bilen var mı?
-
hocam bi prosedürü fln yok öğrenci belgesini alıp sgkya gitmen yeterli 5 dk acıyorlar sıgortanı unutma her 6 ayda bir yaptırman gerekıyo :)
-
hiasa bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bi prosedürü fln yok öğrenci belgesini alıp sgkya gitmen yeterli 5 dk acıyorlar sıgortanı unutma her 6 ayda bir yaptırman gerekıyo :)
-----------------------------Senede bir. Eylülden Eylüle..
-
hastayım bende dostum iki senedir gitmiyordum hastaneye bi gittim ssk iptal dediler ben böyle işin... uğraş işin yoksa şimdi okul sgk falan
-
okumuyorsan 18 de kesilir,
üniversite okuyorsan 25 e kadar yararlanabilirsin. arkadaşın dediği gibi sgk dan tc numarandan açıyorlar. öğrenci belgesiyle.
-
tamda aklımdaydı bu soru bnde 2 yıllık bitrdim açıktan devam ediyorum hazırlıkyatım bnmki devam edermi yaşım 25 olmadı
-
baban öğretmen mi ? öğretmen ise bunlara gerek yok .
-
archair23 bunu yazdı:
tamda aklımdaydı bu soru bnde 2 yıllık bitrdim açıktan devam ediyorum hazırlıkyatım bnmki devam edermi yaşım 25 olmadı
-----------------------------ediyor
-
baron_27 bunu yazdı:
okumuyorsan 18 de kesilir,
üniversite okuyorsan 25 e kadar yararlanabilirsin. arkadaşın dediği gibi sgk dan tc numarandan açıyorlar. öğrenci belgesiyle.
----------------------------- -
jawsap67 bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------ediyor
-----------------------------eyw. aöf aradım devam edio dedi ssk yı aradım 2 yıllıktan devam ediorum dedim başka bölüm üzerinden kendi alanımda açık yok ya işletme yada iktisat seçiyorum dedim devamı bu dedim kadın olmaz filn dedi ozamn gidip yinede belgenizi alın sgk sorun dedin
-
göztepe'de hocam.