18:00 "Da İş Biter..
-
18:00 'da iş biter ben gider evde dinlenir.. ?
Dinlenemedim.
Gün içinde işlerimi hallettim en son server odasına gittim network raporu için event geçmişini aldım kendime networkten attım server odasını kapatıp huzurla çıktım.Saat 6'ya çeyrek falan var..Hatta çay alacaktım vaz geçtim.
Neyse makinanın başına bir geçtim inanılmaz ağır.Kullandığım hiçbir makinada böyle bir sorun yaşamadım mavi ekran verdi ilk önce bismillah dedim sonra hemen ms dos ekranına geçtim ama amacım yine 18:00 da çıkmak :) Sata hdd ya veri kaybı çok olur önemsemedim
Sonuç mu :D
Benim d sürücüsü artık yok.. :)))
C deki verileri linux la kurtardım d yide bootable ile yarın halletmeye çalışacağım
Çıktığım saat?
19:20..
Uyku yok huzur yok!!
-
Gulu seven dikenine katlanir be hocam :) windows makine oluyor dimi bu :P ...1saat 20dk gec cikmissin birsey degilde o stres adami mahvediyor :D
-
Hoca o bir şey mi bizimde mesai bitimi 19:00 ben otobüs gelmesi için bir 15 dk daha bekliyorum en erken 19:15 de iş yerinden çıkıyorum. Bazen 20:00-21-21 hatta 23:00 da işden çıkıp eve gidiyorum. Sabah 9:00 da iş bası ben bu kadar geç çıkmama rağmen 15 dk geç kalınca şef olacak yavşak etmediği lafı bırakmıyor...
Eve gelirken hava kapalo oluyor ve içim bunalıyor, haklısın huzur yok...
-
Abi o kadar kıl bir durum ki yani uğraşsan o makinayı o hale getiremezsin ya..
Yarın ne olacak bakalım yandaki mac i alıp ona pc yimi versem :D (G5 var yanda :)
-
abi alıcaksın mac i kasmıcaksın hiç win le..
uğraşılmaz oldu artık bu makinlarla ..3 ayda bi fotmat ister oldular..
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------en son server odasına gittim network raporu için event geçmişini aldım kendime networkten attım server odasını kapatıp huzurla çıktım.
-----------------------------
hoca datacenter'da filen mi çalışıyorsun? -
ne zaman önemli bir işim çıksa ogün ya server çöker yada güvenlik sorunu olur :S
-
root nber lan :D nerelerdesin aq :D
-
oda bişeymi ben sabah 8 akşam 11 nasıl güzel iş dimi
-
RooTTeR bunu yazdı:
8mm bunu yazdı:
-----------------------------en son server odasına gittim network raporu için event geçmişini aldım kendime networkten attım server odasını kapatıp huzurla çıktım.
hoca datacenter'da filen mi çalışıyorsun?
Yok bizim şirketin server odası demek istemiştim.Server kabini bir oda bir server server odası :)
-
O kadar bilgim,öyle bi mesleğim olsa ölene kadar pcyle uraşabilirim =) (NOT:Bıkarsam top üye oliim :D)