18:00 "Da İş Biter..
-
exploit bunu yazdı:
-----------------------------
root nber lan :D nerelerdesin aq :D
mahkemem var hajı hala sürüyo.ama sonucunda bi bok olacağını sanmıyorum.bilirkişi kanıtlayamamış site mevzularını :)
o yüzden herşeyi bıraktım.düzenli bir hayat sürüyorum :) -
Atsan atılmıyor satsan satılmıyor bu işler
-
maaş ne alıyorsun?
-
ohoo 8mm ne yaptin sen 19.30 da cikmissin hayiflaniyorsun
mesai 18.00 da bitiyor burda 18.05 de servis kalkiyor benim cikis saatim : 20.00 23.00 arasi degisiyor,
bazen sirkette yattigimi hatirliyorum.
bi gun hic unutmam serveri kurdum sabaha dogru millet mesaiye geliyor dur sunuda kurayim dedim bi program vardi kurdum, server tekrar uctu guya gidip yatacaksitm ogleden sonra 3 e kadar yine sirketteydim . 34 saat araliksiz calistigimi biliyorum.
benim anlamadigim server odasinda nasil huzur bulabiliyorsun :) o pc fan sesleri, kabinet fan sesleri arasinda nasil huzur bulurki insan
psikopat 8mm :)
-
Abi ben bulurum :) Herşey yolundaysa neden bulamayayım :)
Fanları kendim taktım modemde bile fan var burası sıcak şehir durulmuyor.
Kendi kullandığım makinada bir server kasası yaklaşık 25 kilo civarında içinde koca bir fan var çalışırken parmağını kaptırdınmı kesin gider o derece. Fan sesine alıştım ben rahatsız etmiyor..
Tek derdim dinlendirici gözlük kullanmak zorunda kalıyorum belirli bir süreden sonra
Hangimiz psikopat değiliz ki :)
-
benim anlamadigim server odasinda nasil huzur bulabiliyorsun :) o pc fan sesleri, kabinet fan sesleri arasinda nasil huzur bulurki insan
psikopat 8mm :)
Abi server odalarında genelde klima olur ve oda da küçük olur içersi kışın sıcacık,yazın buz gibi olur ondan huzur buluo olaiblir :) ve de dinlenme yeridir :) server odasına gidiom dedinmi hiç bişi yapmsadan bile orda durduğunda bile bişi yapıon sanarlar :) Benim için böyle belki abü içinde öyledir :D:D