18:00 "Da İş Biter..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RooTTeR
    RooTTeR's avatar
    Erkek
    exploit bunu yazdı:
    -----------------------------
    root nber lan :D nerelerdesin aq :D

mahkemem var hajı hala sürüyo.ama sonucunda bi bok olacağını sanmıyorum.bilirkişi kanıtlayamamış site mevzularını :)

o yüzden herşeyi bıraktım.düzenli bir hayat sürüyorum :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Atsan atılmıyor satsan satılmıyor bu işler

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

maaş ne alıyorsun?

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ohoo 8mm ne yaptin sen 19.30 da cikmissin hayiflaniyorsun

mesai 18.00 da bitiyor burda 18.05 de servis kalkiyor benim cikis saatim : 20.00 23.00 arasi degisiyor,

bazen sirkette yattigimi hatirliyorum.

bi gun hic unutmam serveri kurdum sabaha dogru millet mesaiye geliyor dur sunuda kurayim dedim bi program vardi kurdum, server tekrar uctu guya gidip yatacaksitm ogleden sonra 3 e kadar yine sirketteydim . 34 saat araliksiz calistigimi biliyorum.

benim anlamadigim server odasinda nasil huzur bulabiliyorsun :) o pc fan sesleri, kabinet fan sesleri arasinda nasil huzur bulurki insan 

psikopat 8mm :) 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Abi ben bulurum :) Herşey yolundaysa neden bulamayayım :)

Fanları kendim taktım modemde bile fan var burası sıcak şehir durulmuyor.

Kendi kullandığım makinada bir server kasası yaklaşık 25 kilo civarında içinde koca bir fan var çalışırken parmağını kaptırdınmı kesin gider o derece. Fan sesine alıştım ben rahatsız etmiyor..

Tek derdim dinlendirici gözlük kullanmak zorunda kalıyorum belirli bir süreden sonra

Hangimiz psikopat değiliz ki :)

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

benim anlamadigim server odasinda nasil huzur bulabiliyorsun :) o pc fan sesleri, kabinet fan sesleri arasinda nasil huzur bulurki insan 

psikopat 8mm :) 

Abi server odalarında genelde klima olur ve oda da küçük olur içersi kışın sıcacık,yazın buz gibi olur ondan huzur buluo olaiblir :) ve de dinlenme yeridir :) server odasına gidiom dedinmi hiç bişi yapmsadan bile orda durduğunda bile bişi yapıon sanarlar :)  Benim için böyle belki abü içinde öyledir :D:D

Toplam Hit: 4485 Toplam Mesaj: 17