1899 Dizi Önerisi Not Spoiler Var..
-
Vaziyet alin ortalik karişacak. Dizi henüz sindirilme aşamasin da.
Realseyler tarafından 25/Kas/22 00:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Dün 1 oturuşta bitirdik.
Müzikleri ayrı ayrı çok güzeldi ama sahnelerde biraz sırıtmış sanki.
Parlaklığı fullemeniz lazım gündüz izleyebilmeniz için.
Set güzel, kadro güzel, senaryo da güzel finale kadar epey bir kafa karışıklığı sürüyor, final sahnesinde pilot twisti yiyorsunuz.
Benim puanım 6.5/10
-
end bunu yazdı
Dün 1 oturuşta bitirdik.
Set güzel, kadro güzel, senaryo da güzel finale kadar epey bir kafa karışıklığı sürüyor, final sahnesinde pilot twisti yiyorsunuz.
Benim puanım 6.5/10
Benim puanim 9.9/10 haci konu bilimin kiyilarin da geciyor. Müzikleri bende beğendim darkin müziklerini hisetiriyordu.. filmde prometheus gemisi ilk bolumden beri kafami kariştiriyordu neden prometheus ama sonun da prometheusun hakini verdi.. spoilerden olmasa cok güzel sohbeti olur bu dizinin.
-
Realseyler bunu yazdıend bunu yazdı
Dün 1 oturuşta bitirdik.
Benim puanım 6.5/10
Benim puanim 9.9/10 haci konu bilimin kiyilarin da geciyor. Müzikleri bende beğendim darkin müziklerini hisetiriyordu.. filmde prometheus gemisi ilk bolumden beri kafami kariştiriyordu neden prometheus ama sonun da prometheusun hakini verdi.. spoilerden olmasa cok güzel sohbeti olur bu dizinin.
Finali için 7.5 yapabilirim belki :D
Her şey çok mantıksızdı son bölüme kadar ahahaha
Bakalım 2025'e kadar Netflix batmazsa 2. sezonunu görmek çok güzel olur.
Kamera arkasını da izlemeni tavsiye ederim eğer izlemediysen.
-
İzlemedim kamera arkasini simdi izliyeceğim. :)
Hani morpheus nio'ya diyor ya gerçek nedir gerçeği nasil tanimlariz. Ben bu cümleye de 9.9/10 puan veririm. 2 sezon da benzer bir senaryo oluşturabilir. Veya prometheus isminden ilham alirlar filmi farkli bir yolculuğa sürükliyebilirler. Umarim Netflix batmaz.
-
end bunu yazdı
Dün 1 oturuşta bitirdik.
Benim puanım 6.5/10
yemekteyiz gibi olmuş :)
çorba çok güzeldi 2 kaşıkta hüplettim, ara sıcaklar ayrı ayrı lezzetliydi sadece aynı tabakta sunulması biraz sırıtmış , ana yemek de çok güzeldi puanım 3 :) -
abi dizi o kadar karanlik ki görmek imkansız ilk bölümden bir şey anlamadım umarım diğer bölümler keyifli geçer.
-
DARK`tan daha mi ne oldugu belli?
-
lost gibi bişi çıkacak gibi bundan, bisürü acaip olay ve yetersiz açıklama. Zaman kaybedemem öyle bişeyse
-
Birisi Dark'a benziyor demiş. Dark gibi mi ?
-
Megalados bunu yazdı
Birisi Dark'a benziyor demiş. Dark gibi mi ?
Dark senaristleri cevirmiş diziyi müzikler benziyor hatta jonck wick müziğinden de var.. ama film darka benzemiyor kavramlar farkli dark zaman da yolculuğu işliyor bu ise platon alegorisi ni işliyor. Film matrix felsefesini isliyor. Gerceklik nedir beynimiz mi gerceklikği yaratiyor yoksa gerçeklik zaten var olan bir sey mi ?