19 Temmuz
-
Şimdi 19 temmuzda kapalı tüm işyerlerinde , kafelerde , kahvehanelerde vs. sigara içmenin yasak olduğunu duydum gibime geldi. Kesin birşey bilmiyorum da.. bu konu hakkında düşünceler neler ? Bence yanlış yapıyorlar. Madem üretiliyor heryerde içilir. Ayrıca böyle bir yasa gelecekmi tam olarak öğrenmek istiyorum..
-
evin hariç kapalı hiçbiryerde sigara içemeyeceksin.
yasa 1 sene önce geldi bile, sadece yürürlüğe girme tarihi 19 temmuz.
-
Bu yasanin geldigi bence cok iyi oluyor. kafede sigara kullanmayan bir adam olsun, yanindaki icse onuda rahatsiz ediyordu. Madem kendini zehirliyon digerlerinin gunahi ne
-
Madem üretiliyo her yerde içilir diye bi zihniyet olur mu kardeşim yaw??
-
Bence iyi bir yasa kendisinden başkalarına zarar veremeyecek kimse evinde içecekzehirlerse de kendisini zehirleyecek dışarıda zaten hava alıp götürecek başka insanlar rahatsız olmamaış olacak Kimsenin bir başkasını zehirlemeye rahatsız etmeye hakkı yoktur
-
pasif içicilikten kim ölmüş..
-
DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------arkadaş internewt kafede çalışıyodu, doktora gitmiş, adam içip içmediğini bile sormadan "azalt şu sigarayı be evladım" demiş. oysa arkadaşım sigara kullanmıyor.
-
DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------Gelde anlat, Ülkenin başka bir derdi yoktu, Sırf Tayyibin Sosyo Psikolojik Rahatını Bozduğundan keyfi Yaptığı Psikopat girişimlerinden biri... Bide Millet Çok Sosyetik ya, Bari Sosyetelere Hizmet eden, yada Daha Ağır başlı Yerler için Yapsalar uygulama. Sigara ile ilgili Yasakmı olur yahu.. Otobüste Araçlarda yasaklanması iyi oldu.
Araçlar hususunda Tamam, Ama Ben Kıraathanede Sigara Tüttürürüm arkadaş. Kıraathanede Sigara içilmeyecekte nerede içilecek mesela.? En keyif verici anıdır Çayın yanında tütürmek.
-
bu hükümet zaten adamı kanser ediyo sigaraya ne gerek demi :D
-
Abi ben sigaraya para veriyorsam giderim her yerde içerim kimseyide ilgilendirmez. Alkol satılma izni gibi izin çıkarılabilir mseela. Yada sigara içilebilen alan sigara içilmeyen alanfalan.. Saçma yani evim hariç bir kapalı alanıda sigara içememek. Yani kıraathanede bisküvit çay ikilisiylemi zaman öldürücez?
-
xz bunu yazdı:
devletin sigara üretiminden deli para kazanırken sigara tüketimini düşürecek işler yapmasının altında bence başka bir plan var , amaçları sandığınız gibi halkı korumak fln değil
-----------------------------Piyasadaki Durgunluk kafi gelmedi, Öyle Görünüyorki Hızla Bişeye hazırlıyorlar Türkiyeyi Sanki Zamanları daraldı...
Bu Sözler Son Derece Ağırdır, Kendi bi okusa benimle fena uraşır, belkide tınlamaz ama Türkiyeyi Yönetmenin O Kadar da Zor olduğunu Sanmıyorum, Tayyip Padişah değilmisin Emir Senin Ferman senin İyisini yapamıyormusun bunca zamandır, Basit olanıda yapamadın, Sigaradamı kıldın İcraati... Demezler mi adama...
Ülke Savaştan bile çıktığında Hızla gelişme Eğilimi Gösterebiliyorken, Savaştan Çıkmış bir Ülke Devralmamıştın Tayyip Senin Öncekilerden bi farkın olmalıydı....?