19 Temmuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Çok göz önünde olan,tanınmış,büyük mekanlarda yasak uygulansada geri kalanı için fazla geçerli olmıyacak.Hele ki bu kıraathenelerde kesinlikle uygulanmaz.%90'ı içici olan,kağıt,okey ve türevleri oyunları oynarken özellikle sigara içmek isteyen bir kemikleşmiş kitlenin kıraathanelerde sigara içmemesi,çöllerin tamamının tarıma el verişli hala getirilmesi kadar zordur.Bunu hükümet de biliyor ancak,icraat sahibi görünmek için yasayı tıpkı korsan dvd,cd de olduğu gibi kağıt üzerinde bırakıyor.Maksat,bir şeyler yapıyor gözükmek.

Ek olarak ;

Vefasız günlerin zifir karanlık gecelerinde,dostun hançerini sırtına yiyişinde,hayâllerin her suya düşüşünde,sevdiğin kızdan hayır cevabı aldığında,bir köşe başı yahut bir kaldırım üzerinde seni terketmeyen,dumanı ile sırtını sıvazlayıp göz yaşını silen vefakâr dost,ülvî madde,yüce materyaldir sigara.

Neden içiyorlar diye bok atarlar.Bilmezler çünkü o,sadece dibe vurmaya ramak kalmışlara dost,kaybetmeye beş kalanlara yârendir.

Onunla şarkılar daha anlamlı,hüzünler daha merhametlidir.

Sigara zammına ve yasağına karşıyız.Sigara içilen ayrı kafelere izin verdinizde gitmedik mi ?.Çoluk çocuğun içmesine izin mi verdik ? Bunları geçisn hükümet,adam akıllı şeyler ile uğraşsın.Biz sigara içenler,bu ülkenin en cesur insanlarıyız.Yavaş ve acılı bir ölüm bile takmayan adamlarız.İsyanımızın yaratacağı tahribat hiç kimseninkine benzemez.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek

BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------

Çok göz önünde olan,tanınmış,büyük mekanlarda yasak uygulansada geri kalanı için fazla geçerli olmıyacak.Hele ki bu kıraathenelerde kesinlikle uygulanmaz.%90'ı içici olan,kağıt,okey ve türevleri oyunları oynarken özellikle sigara içmek isteyen bir kemikleşmiş kitlenin kıraathanelerde sigara içmemesi,çöllerin tamamının tarıma el verişli hala getirilmesi kadar zordur.Bunu hükümet de biliyor ancak,icraat sahibi görünmek için yasayı tıpkı korsan dvd,cd de olduğu gibi kağıt üzerinde bırakıyor.Maksat,bir şeyler yapıyor gözükmek.

Ek olarak ;

Vefasız günlerin zifir karanlık gecelerinde,dostun hançerini sırtına yiyişinde,hayâllerin her suya düşüşünde,sevdiğin kızdan hayır cevabı aldığında,bir köşe başı yahut bir kaldırım üzerinde seni terketmeyen,dumanı ile sırtını sıvazlayıp göz yaşını silen vefakâr dost,ülvî madde,yüce materyaldir sigara.

Neden içiyorlar diye bok atarlar.Bilmezler çünkü o,sadece dibe vurmaya ramak kalmışlara dost,kaybetmeye beş kalanlara yârendir.

Onunla şarkılar daha anlamlı,hüzünler daha merhametlidir.

Sigara zammına ve yasağına karşıyız.Sigara içilen ayrı kafelere izin verdinizde gitmedik mi ?.Çoluk çocuğun içmesine izin mi verdik ? Bunları geçisn hükümet,adam akıllı şeyler ile uğraşsın.Biz sigara içenler,bu ülkenin en cesur insanlarıyız.Yavaş ve acılı bir ölüm bile takmayan adamlarız.İsyanımızın yaratacağı tahribat hiç kimseninkine benzemez.

Ne güzel yazmışın hocam :) bir çok kişinin içinden geçenleri..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

Baal duygularımın tercümanı :)

korkuyorum yakında alkolde yasaklanıcak :) 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

5 aydır pasif içiciyim 19 temmuzu sabırla bekliyorum

birinin yanımda sigara içmesinden nefret ediyorum o duman beni sanki öldürecek

eskiden bana aynısını söyeleyn arkadaslara kızıyodum ama şimdi hak veriyorum lanet bişey sigara dumanı

Telegram @WVesselam
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı:

gVeR bunu yazdı:
    birakin simdi, utanmasaniz insan haklari ihlali diyeceksiniz :)

gerçekten insan hakları ihlalidir. resmi olarak değil ama etik olarak insanhakkı ihlalidir.

sigara içenler insanevladı değil mi? üvey mi? belli alanlarda içmeye hakları yok mu?

ShockMan

sonuna kadar haklısın, bu ülkeden bakanlar, bakan olduklarını tvden öğreniyor.

ne biçim bi mantıktır bu? sen o adama "yapabilir misin?" demeden kafana göre bakanlık veriyosun!!

başka birinin içmeyen bi insanın yüzüne yüzüne duman üfürmesi etik midir ?

bu yasa çok iyi oldu, ben bu meretin az bişey dumanından uyuduğum yerde bile uyanırım. o derece sinir oluyorum.

///______________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Nargile'de yasak mı?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

baron_27 bunu yazdı:
    Prometheus bunu yazdı:

gVeR bunu yazdı:
    birakin simdi, utanmasaniz insan haklari ihlali diyeceksiniz :)

gerçekten insan hakları ihlalidir. resmi olarak değil ama etik olarak insanhakkı ihlalidir.

sigara içenler insanevladı değil mi? üvey mi? belli alanlarda içmeye hakları yok mu?

ShockMan

sonuna kadar haklısın, bu ülkeden bakanlar, bakan olduklarını tvden öğreniyor.

ne biçim bi mantıktır bu? sen o adama "yapabilir misin?" demeden kafana göre bakanlık veriyosun!!

başka birinin içmeyen bi insanın yüzüne yüzüne duman üfürmesi etik midir ?

bu yasa çok iyi oldu, ben bu meretin az bişey dumanından uyuduğum yerde bile uyanırım. o derece sinir oluyorum.

Yasalar Senin Sinir olduğun şeyler için yapılmamalıdır, Şayet Yapılırsa Kaos Sebebidir. Düzen Sağlanamaz, Her şeyde bi orta bulunmalıdır, Yeşilay Faşizmi Yapmamanı Öneririm, Dumancılarda Dünyada Yaşamaktadırlar bunu Hatırlarmısın lütfen...!!

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Sigara içenler zehirlenmeyi tercih edebilir, ama sigara içmeyenler zehirlenmemek için evlere hapsolmak yada cafede

restoranda zehirlenmek zorunda değiller ;)
    Bunun başka bi açıklaması yok. zamanında otobüslerde sigara içilirken buralara da yasaklar gelince "imkansız" diye

yorumlanmış :) 

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

Yasalar Senin Sinir olduğun şeyler için yapılmamalıdır, Şayet Yapılırsa Kaos Sebebidir. Düzen Sağlanamaz, Her şeyde bi orta bulunmalıdır, Yeşilay Faşizmi Yapmamanı Öneririm, Dumancılarda Dünyada Yaşamaktadırlar bunu Hatırlarmısın lütfen...!!

abi bana Allah rızası için söyle o zaman insan saglıgı için yararını ( çok bilmişler psikolojiden dem vurmasın skimde olmaz )...

all this pain is an illusion...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Tyler_Dayi bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

abi bana Allah rızası için söyle o zaman insan saglıgı için yararını ( çok bilmişler psikolojiden dem vurmasın skimde olmaz )...

Hocam her şey Fiziki Sağlıkta aranmamalıdır, Sigara bir Rahatlatıcıdır...  Çokda vahim Zararlar yaratan bir Zehir değildir. Aslında Zehirlerin En Dostane olanıdır... Yalnızlığını Üzüntünü kahrını paylaşırsın. Kendine Ayırdığın nadide Dakikalarını paylaşırsın Tüttürdüğün Cigaranda.

Ayrıca Alışkanlıktır, Bir Aşktır Vazgeçilmez...   Bazan Vazgeçmek Kurtulmak istediğimiz bir Sevgilidir, ama Dediğim gibi Önce Alt yapı Hocam, Hükümet Alt yapıdan Önce Üst yapıya Koyulursa Zaten Yeterince Deşinmiş Üst yapımız Bunu kaldıramaz Kanaatindeyim...

Hükümetin Alt yapı Çalışmalarında Çalışmaları Malümünüz Yerlerde Pas pas Cinsinden iken, Halkın Çoğununda Tiryaki olduğu bir Toplumda Zamansız bir uygulama denebilir yani... Aksi Taktirde Olması tabiki Temizlik ve Ferahlıkla Eş değerdedir, Bunu kabul ediyorum. Ancak şu an Bu Topluma Bu Bir Hizmet değil Eziyettir...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 9509 Toplam Mesaj: 41