folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder 192.168.1.2 Modem Erişim Problemi Usr Robotics 9108 Wireless

192.168.1.2 Modem Erişim Problemi Usr Robotics 9108 Wireless

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Modemin reset düğmesine 10 saniye basılı tut, alet calıştıktan sonra

http://192.168.1.1/

den girecesin 1.2 den değil

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Bende de vardı aynı problem.Google Chrome'dan girebiliyorum ama FF ve Explorer'dan giremiyorum :/ Garip bir durum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Olmuyor modemı resetledım sıfre ve kullancı ısımımı bulamadım kac saattır onnları bulmak ıcın ugrastım zaten crhome ı bır deneyecegım

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:
    -----------------------------

Olmuyor modemı resetledım sıfre ve kullancı ısımımı bulamadım kac saattır onnları bulmak ıcın ugrastım zaten crhome ı bır deneyecegım

-----------------------------

Hacı kabloyla bağlısın değil mi ? Kablosuz bağlanarak yapamazsın o işi. Daha doğrusu bağlanamazsın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam adresini ver sana teknosadan bi tane kablosuz modam alayım yollayayım. en güzeli bu bence. 59 tl hemde 12 taksit. ne dersin ?

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Wala inat yaptım ya hocam bugune dek pc ıle ılgılı hıc bır problemı cozmeden bırakmadım.olmadı gıdıp modem alacagım bır tane kablosuz da bı tomar para saymıstım alırken buna gece gunduz acık bana mısın demıyor modem

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Ne modem restlemek ne versıyon dusurup guncellemek hıc bırı fayda etmıyor denemedıgım browser kalmadı.loading.ifo açılır gıbı oluyor admın ve şifre yazdıktan sonra ardından gıdıyor vala ne yapcagım bılemıyorum arkadaslar bı el atın suna yok mu hıc basına boyle bır durum gelen usr robotıcs modem de?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

10.0.0.2

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Necati
    Necati's avatar
    Erkek

haci komik gelebilir ama bide antivirus programmini kapat dene .

benim eski modemde  av(kaspersky) engelliyordu erisimi, kapatinca sorun yoktu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

antıvırus programıfılan kaldırım hocam ya ustelık güvenlık duvarı bıle kapalı durumda

Toplam Hit: 7885 Toplam Mesaj: 24