192.168.1.2 Modem Erişim Problemi Usr Robotics 9108 Wireless
-
Modemin reset düğmesine 10 saniye basılı tut, alet calıştıktan sonra
http://192.168.1.1/
den girecesin 1.2 den değil
-
Bende de vardı aynı problem.Google Chrome'dan girebiliyorum ama FF ve Explorer'dan giremiyorum :/ Garip bir durum
-
Olmuyor modemı resetledım sıfre ve kullancı ısımımı bulamadım kac saattır onnları bulmak ıcın ugrastım zaten crhome ı bır deneyecegım
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------
Olmuyor modemı resetledım sıfre ve kullancı ısımımı bulamadım kac saattır onnları bulmak ıcın ugrastım zaten crhome ı bır deneyecegım
-----------------------------Hacı kabloyla bağlısın değil mi ? Kablosuz bağlanarak yapamazsın o işi. Daha doğrusu bağlanamazsın.
-
Hocam adresini ver sana teknosadan bi tane kablosuz modam alayım yollayayım. en güzeli bu bence. 59 tl hemde 12 taksit. ne dersin ?
-
Wala inat yaptım ya hocam bugune dek pc ıle ılgılı hıc bır problemı cozmeden bırakmadım.olmadı gıdıp modem alacagım bır tane kablosuz da bı tomar para saymıstım alırken buna gece gunduz acık bana mısın demıyor modem
-
Ne modem restlemek ne versıyon dusurup guncellemek hıc bırı fayda etmıyor denemedıgım browser kalmadı.loading.ifo açılır gıbı oluyor admın ve şifre yazdıktan sonra ardından gıdıyor vala ne yapcagım bılemıyorum arkadaslar bı el atın suna yok mu hıc basına boyle bır durum gelen usr robotıcs modem de?
-
10.0.0.2
-
haci komik gelebilir ama bide antivirus programmini kapat dene .
benim eski modemde av(kaspersky) engelliyordu erisimi, kapatinca sorun yoktu
-
antıvırus programıfılan kaldırım hocam ya ustelık güvenlık duvarı bıle kapalı durumda