folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1928 Te Ki Esrarengiz Cep Telefonu

1928 Te Ki Esrarengiz Cep Telefonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

radyodan maç dinliyor desem değil.ağzı falan oynuyor,sanki bişeyler konuşuyor. cep teli olsa ulu orta konuşmaz.saklanır.zaman makinasını icat etmiş olabilirler mi ki? allam uzaylı desem..?

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

cia gibi çok gizli haber alma teşkilatlarının 1920lerde cep telefonu kullandığıklarını söylerlerdi, bu kadınında radyo felan dinliyor olabileceği söylenmiş ama bildiğin konuşurken yürüyor tipi var kadında, cia ajanı kameranın önünden geçerken cep telefonu kullacak kadar salak olmayabilir ama belki fark etmemiştir.

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ohaa ciddimi bu :S uhuu biz ne çok geç kalmışız

dewdim dewrildim geldim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

walla bende anlayamadım ama cep teli gibi geldi bana...bu iş çözülmez zatende..olayın diğer türlü yönüne bakarsak cep telefonu o zamandan beri varsa şimdi gizli kapaklı kalmış nasıl teknolojiler mevcutur..kim bilir..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

O değil de abi bu videodan çok pis zoaken yapılır ha :| şöyle 50li saniyelere çığlık atarak fırlayan bi kurt adamı falan koyacaksın, ne makara olur haa :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek

bence şöyle bişi, kadın radyo dinliyor kesin orda kötü bişi oluyor oda şaşırdığı için öyle duraklıyor kendi kendine kızarak söyleniyor. O zamanlar radyo  varsa en mantıklısı bu geldi bana :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Radyo olsa bile büyük olay şunun şurasında transistör icat edileli kaç yıl oldu...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    matematik1 bunu yazdı:
    -----------------------------

dedem almanyaya gıttıgınde projeksıyon almıs makaralı 2 tane bu cep telefonlarından getırmıstı.

Koyde herkes bızım eve gelırdı telefon etmek ıcın 

deden almanyadan getirip, baz istasyonu da kurmuş heralde sizin köye.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

NmC bunu yazdı:

O değil de abi bu videodan çok pis zoaken yapılır ha :| şöyle 50li saniyelere çığlık atarak fırlayan bi kurt adamı falan koyacaksın, ne makara olur haa :D

bilader yapmayın böyle şeyler ya, video izlemye korkuyom artık :)

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiGitalX
    DiGitalX's avatar
    Erkek

Telefonun markası Siemens

bu linkten öğrenebilirsiniz gerekli bilgiyi : http://hearing.siemens.com/sg/10-about-us/01-our-history/milestones.jsp?year=1924

DiGitalX ( Cyb3r-1sT ) E-mail : digitalch00@gmail.com
Toplam Hit: 6758 Toplam Mesaj: 40