1928 Te Ki Esrarengiz Cep Telefonu
-
radyodan maç dinliyor desem değil.ağzı falan oynuyor,sanki bişeyler konuşuyor. cep teli olsa ulu orta konuşmaz.saklanır.zaman makinasını icat etmiş olabilirler mi ki? allam uzaylı desem..?
-
cia gibi çok gizli haber alma teşkilatlarının 1920lerde cep telefonu kullandığıklarını söylerlerdi, bu kadınında radyo felan dinliyor olabileceği söylenmiş ama bildiğin konuşurken yürüyor tipi var kadında, cia ajanı kameranın önünden geçerken cep telefonu kullacak kadar salak olmayabilir ama belki fark etmemiştir.
-
ohaa ciddimi bu :S uhuu biz ne çok geç kalmışız
-
walla bende anlayamadım ama cep teli gibi geldi bana...bu iş çözülmez zatende..olayın diğer türlü yönüne bakarsak cep telefonu o zamandan beri varsa şimdi gizli kapaklı kalmış nasıl teknolojiler mevcutur..kim bilir..
-
O değil de abi bu videodan çok pis zoaken yapılır ha :| şöyle 50li saniyelere çığlık atarak fırlayan bi kurt adamı falan koyacaksın, ne makara olur haa :D
-
bence şöyle bişi, kadın radyo dinliyor kesin orda kötü bişi oluyor oda şaşırdığı için öyle duraklıyor kendi kendine kızarak söyleniyor. O zamanlar radyo varsa en mantıklısı bu geldi bana :)
-
Radyo olsa bile büyük olay şunun şurasında transistör icat edileli kaç yıl oldu...
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------dedem almanyaya gıttıgınde projeksıyon almıs makaralı 2 tane bu cep telefonlarından getırmıstı.
Koyde herkes bızım eve gelırdı telefon etmek ıcın
-----------------------------
deden almanyadan getirip, baz istasyonu da kurmuş heralde sizin köye. -
NmC bunu yazdı:
-----------------------------
O değil de abi bu videodan çok pis zoaken yapılır ha :| şöyle 50li saniyelere çığlık atarak fırlayan bi kurt adamı falan koyacaksın, ne makara olur haa :D
-----------------------------bilader yapmayın böyle şeyler ya, video izlemye korkuyom artık :)
-
Telefonun markası Siemens
bu linkten öğrenebilirsiniz gerekli bilgiyi : http://hearing.siemens.com/sg/10-about-us/01-our-history/milestones.jsp?year=1924