folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 196 Uygur Türk"Ü İdam Edildi

196 Uygur Türk"Ü İdam Edildi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:
    -----------------------------

MaliAcikgoz bunu yazdı:
    gerçekçi olmak gerekirse kimse çine birşey yapamaz... elimize aldığımız her bir mal çin malı... hadi karşılık verildi diyelim dünyanın önde gelen ülkerin firmalarının fabrikaları orada... ucuz işçilik var... adamlar direk fabrikaları kapattırır.... en son france 30 milyar $ iş anlaşması yaptı...

Bu Katliam Yapabileceği İstediğinin Kafasını Mermi ile Patlatabileceği Anlamına Gelmez.....     Ben Cumhur Başkanı olsaydım, Tekrar İdamlar Olursa Hükümetimizden Habersiz Gelişen Olay Olursa, Savaş Nedeni Sayacağımızı Açıkça Çin Hükümetine Bildirirdim.!

abi bnce bu bi strateji oyunu kadar kolay bişi değil.. çine böyle bi rest çekmek..

çin sempatizanı değilim yani yanlış olmasın o kurufasulyeleri sevmem günahım kadar ama biraz gerçekçi düşünelim bnce.. 

Zugzwang
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

zndmn bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

MaliAcikgoz bunu yazdı:
    gerçekçi olmak gerekirse kimse çine birşey yapamaz... elimize aldığımız her bir mal çin malı... hadi karşılık verildi diyelim dünyanın önde gelen ülkerin firmalarının fabrikaları orada... ucuz işçilik var... adamlar direk fabrikaları kapattırır.... en son france 30 milyar $ iş anlaşması yaptı...

Bu Katliam Yapabileceği İstediğinin Kafasını Mermi ile Patlatabileceği Anlamına Gelmez.....     Ben Cumhur Başkanı olsaydım, Tekrar İdamlar Olursa Hükümetimizden Habersiz Gelişen Olay Olursa, Savaş Nedeni Sayacağımızı Açıkça Çin Hükümetine Bildirirdim.!

abi bnce bu bi strateji oyunu kadar kolay bişi değil.. çine böyle bi rest çekmek..

çin sempatizanı değilim yani yanlış olmasın o kurufasulyeleri sevmem günahım kadar ama biraz gerçekçi düşünelim bnce.. 

Yahu Türkiyeyi Ne Sanıyorsunuz Çocuklar, Türkiye Oyuncakmı Onu geç Gerçekçilik Benim Söylemimdir, Olacak sanki bir Savaşmı olacak, Türkiye Haklı olarak Soydaşlarına Taraf Oluyor burada, Kendisi Yargılayacak yada Suçlu olduğuna kesin karar Verilmişlerin idamından Türkiye Haberdar edilecek. Bu istek Haklı bir İstektir. Nihayetinde Türkiye Kendi Vatandaşlarınıda Bir Zamanlar İdam etmiştir. 

Çok çok Diplomatik Kriz Çıkar, Tükürme Konusunada Gelince Tüm Teknolojisi gelse ne yazar. Türkiyedeki Teknoloji Hafifmi sanki, Ekonomiyede Gelince Ekonomi yerinde Beyler Merak etmeyin sadece Yurttaşlara Yedirmiyorlar Olan o...  Varlık içinde Kıtlık Yaşatılanlarız sadece.

Zaten Siyasilerimizin Bu Politik Krizi Oluşturacak Yüreğide Yok. Gerçekçilik deseniz Bence Budur.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Şavaşalım Çine çıkarma yapalım...Çin makamları 2008 yılı için yapılan savunma harcamalarının 417 bin 769 yüen (yaklaşık 61 milyar ABD doları) olduğunu açıkladı. gücümüz yeter mi? Adamlarda ucuz işçilik var... teknoloji var(oradan buradan çalma)... bizde ne var... dişarıya bağımlıyız..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PieRRe_
    PieRRe_'s avatar
    Erkek

MaliAcikgoz bunu yazdı:
    Şavaşalım Çine çıkarma yapalım...Çin makamları 2008 yılı için yapılan savunma harcamalarının 417 bin 769 yüen (yaklaşık 61 milyar ABD doları) olduğunu açıkladı. gücümüz yeter mi? Adamlarda ucuz işçilik var... teknoloji var(oradan buradan çalma)... bizde ne var... dişarıya bağımlıyız..

bu bildiğimiz rakamlar sadece görüntü bi de yeraltı rakamlarda var gerçi türkiye'nin yeraltı rakamları da bayağı bi kabarık 

Dertli
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ShockMan

düsüncelerine saygım sonsuz ama bunuda unutma tepemizdeki kopekler ona buna usaklık yaparak kimseye kafa tutamaz.. ben bir TÜRK olarak kanımı son damlasına kadar savasırım bunu Her TÜRK Evladı yapar adım gibide eminim ama maalesef engeller cok..Savasa cıksam bile silah verirler üstüne 2 sarjor ( 60 adet mermi ) hadi git ne bok yersen ye derler neden peki AB kuralları böyle :)

www.tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

Yahu Türkiyeyi Ne Sanıyorsunuz Çocuklar, Türkiye Oyuncakmı Onu geç Gerçekçilik Benim Söylemimdir, Olacak sanki bir Savaşmı olacak, Türkiye Haklı olarak Soydaşlarına Taraf Oluyor burada, Kendisi Yargılayacak yada Suçlu olduğuna kesin karar Verilmişlerin idamından Türkiye Haberdar edilecek. Bu istek Haklı bir İstektir. Nihayetinde Türkiye Kendi Vatandaşlarınıda Bir Zamanlar İdam etmiştir. 

Çok çok Diplomatik Kriz Çıkar, Tükürme Konusunada Gelince Tüm Teknolojisi gelse ne yazar. Türkiyedeki Teknoloji Hafifmi sanki, Ekonomiyede Gelince Ekonomi yerinde Beyler Merak etmeyin sadece Yurttaşlara Yedirmiyorlar Olan o...  Varlık içinde Kıtlık Yaşatılanlarız sadece.

Zaten Siyasilerimizin Bu Politik Krizi Oluşturacak Yüreğide Yok. Gerçekçilik deseniz Bence Budur.

abi tabiki oyuncak değil ne bilim bende rest çekme olayına sonuna kadar katılıyorum

ama ekonomik anlamda haklıysan bile onu yapacak göt yok bizimkilerde...

katılıyorum desemde bnce senin düşündüğünden çok daha riskli bi konu bu 

Zugzwang
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:

Abi böyle durumlarsa safi duygularla iş yürümez. Milyar nufusu olan nükleer güç bir devletten bahsediyosun, ne savaşı?? Biraz mantık

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:

Ekonomiyede Gelince Ekonomi yerinde Beyler Merak etmeyin sadece Yurttaşlara Yedirmiyorlar Olan o...  Varlık içinde Kıtlık Yaşatılanlarız sadece.

Hocam bayılıyorum yorumlarına senin.

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    Baba çine savaş açalım atımı getirin

Konumu silenlere inat kürdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    Türkiye geçmiş devirlerde Türk devletlerine sırtı dönük politikalar izlemeseydi ve Türk Birliği kurulsaydı dünya üzerinde tek bir Türk'e bırakın öldürmeyi saygısızlık yapamazlardı. 196 soydaşımız apaçık katlediliyor gıkımız çıkmıyor. Acınacak bir haldeyiz ve şimdi o topraklarda kemikleri sızlayan atalarımız yatıyor..

All is well
Toplam Hit: 2645 Toplam Mesaj: 25