196 Uygur Türk"Ü İdam Edildi
-
savaş sadece insan gücü ve teknoloji değildir taktik hemen hemen hepsinden önemlidir
ayrıca olası bi Türk-çin savaşında amerika boş durmaz çini dağıtır
fazla büyütmeyin nufusun hepsi çinli değil cok fazla etnik köken var orda çoğuda zorla savaştırılacagı için verim az olur
-
infernaL bunu yazdı:
-----------------------------savaş sadece insan gücü ve teknoloji değildir taktik hemen hemen hepsinden önemlidir
ayrıca olası bi Türk-çin savaşında amerika boş durmaz çini dağıtır
fazla büyütmeyin nufusun hepsi çinli değil cok fazla etnik köken var orda çoğuda zorla savaştırılacagı için verim az olur
-----------------------------kaba taslak bir hesapla hepsi tükürse boğuluruz
-
voodoo bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------
gerçekçi olmak gerekirse kimse çine birşey yapamaz... elimize aldığımız her bir mal çin malı... hadi karşılık verildi diyelim dünyanın önde gelen ülkerin firmalarının fabrikaları orada... ucuz işçilik var... adamlar direk fabrikaları kapattırır.... en son france 30 milyar $ iş anlaşması yaptı...
-----------------------------Bu Katliam Yapabileceği İstediğinin Kafasını Mermi ile Patlatabileceği Anlamına Gelmez..... Ben Cumhur Başkanı olsaydım, Tekrar İdamlar Olursa Hükümetimizden Habersiz Gelişen Olay Olursa, Savaş Nedeni Sayacağımızı Açıkça Çin Hükümetine Bildirirdim.!
-----------------------------hoş guzel deginmişsinde neyle Savaş açmayı düsünüyorsun ? 3 milyar insan turkiye ye gelse birkez tükürse bu ulkede sel olur onu bunu bırak adamların teknoloji olarak üstün ekonomi olarak desen hiç lafım yok ..
-----------------------------höst amk ne yaptın dunyada 6 mılyar nufus var
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------voodoo bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------
gerçekçi olmak gerekirse kimse çine birşey yapamaz... elimize aldığımız her bir mal çin malı... hadi karşılık verildi diyelim dünyanın önde gelen ülkerin firmalarının fabrikaları orada... ucuz işçilik var... adamlar direk fabrikaları kapattırır.... en son france 30 milyar $ iş anlaşması yaptı...
-----------------------------Bu Katliam Yapabileceği İstediğinin Kafasını Mermi ile Patlatabileceği Anlamına Gelmez..... Ben Cumhur Başkanı olsaydım, Tekrar İdamlar Olursa Hükümetimizden Habersiz Gelişen Olay Olursa, Savaş Nedeni Sayacağımızı Açıkça Çin Hükümetine Bildirirdim.!
-----------------------------hoş guzel deginmişsinde neyle Savaş açmayı düsünüyorsun ? 3 milyar insan turkiye ye gelse birkez tükürse bu ulkede sel olur onu bunu bırak adamların teknoloji olarak üstün ekonomi olarak desen hiç lafım yok ..
-----------------------------höst amk ne yaptın dunyada 6 mılyar nufus var
-----------------------------Şayet Kafirizminde Geri Adım atmazsa Türkiye Atom Bombası Kullanımına Meşru Müdafaa Adına Gider... Atom Bombası Çin Gibi Nüfusu ile Korkutacak büyüklükte Devletlere Meşru Müdafaa Yolunu Haklı Göstersede Kullanımından Yana olmadığımız Silahtır.
Ancak Dünya Bir Atomik Savaşa Doğru İlerliyor, Gereken Şartlar Ön Görüldüğü üzere Cereyan ediyor. Atomik Savaş Kaçınılmazdır Ve Türkiyede de Mecvuttur...
ÜLKELER ARASI SAVAŞ ÇIKMA OLASILIĞI
Dolayısıyla Ülkeler Bir Savaşa Girmeden önce Ha Deyipte Savaşa Atlamazlar, Önce Politik Kriz Oluşur, Kriz Konseyi Oluşturulur, Ara Bulucu Devletler Dinlenir, Haklı Haksız Dinlenir, Ülkeler Haklıdan yana Konuya Değinir, Halada Krizin Seyrini Değiştirecek Gelişmeler Olmadıysa İt Dalaşı Başlar, Bu Dalaşmalardan Birinde Ciddi Yara alan Taraf Ahhhaaaah Sen Başlattın der Savaş Başlamış olur. Bilmem Anlatabildimmi. Yani Bir Höst Demekle Çin Bile Olsa Öyle Rahat Rahat Giremez Savaşa.
Nitekim Türk Korkusu Kanlarına İşlememiş olsa O Masum İnsanlara Estirmezlerdi O Vahşeti, Estirdikleri Vahşet İçlerindeki Korkudandır. Türkiyenin Az Sayıdaki Kahramanları ile Neler Yapabildiğinden Bi haber değil, Ve Salakda değildirler. Türkiyenin Oradaki Soydaşlarına Sahip çıkma Hakkı Meşru Müdafaayı Gerektirsede Bunu Bir Savaşa Çevirmeyi İsteyeceklerini Hiç Sanmıyorum...
Resimde Baktımda 18 19 Yaşlarında Hanım hanımcık Kızcağızı Oturtmuş Tüfek Şerefsizin Elinde Kafasına Sıkacak Son Saniyelerde Çekilmiş Bir Resim olduğu Besbelli, Hayatının Baharında Gencecik Bir Kıza Uygulanan Vahşet Kanımı Donduracak Cinsten.