folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 1992 Tasdelen Karakol Baskini

1992 Tasdelen Karakol Baskini

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek

Bu aralar youtube da bir kaç video geziyor. Videoların ana teması pkknın yapmış olduğu hain saldırılar ve karakol baskınları.

Bu videoları yayınlayan kişi ise almanyada ikamet eden haysiyetsiz birisi.

Halkın umudu gerilla şeklinde söylemlerde bulunan bu kişi acaba anlattıklarına kendi dahi kimler inanıyor? Halktan kasıt Kürt halkı ve bu halkın umudu gerillaymış.. Unutulmasın ki pkknın katlettiği insanlar çoğunlukla Kürtler ve yine unutulmasın ki bu yüce devlet Saddamın ahlaksız teklifi olan Kürtleri temizleme teklifine kesinlikle hayır demiştir.

İşin diğer ilgi çekici tarafı bu video bebek katilleri tarafından çekilmiş ve taa almanyaya kadar gönderilmiş. Bu kesinlikle bir rastlantı olamaz çünkü avrupadaki pkk ve işbirlikçilerinin faal alanları biliniyor.

O yuzden siz de tepkisiz kalmayın. Bu haysiyetsiz bebek katilelrine ve işbirlikçilerine gerekli cevabı vermekte gecikmeyin.

Bu kişi:

Kazım Fikret KAVAK
    Jinekolog/ Kadın Doğum Uzmanı
    Almanya-ULM
    eskiya47@hotmail.de

DkN:video linkleri silinmiştir. link vererek bu insanlara prim vermeyin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Hacı 4 etrafı dagın ortasına karakol kurarsan tararlar tabi amk.Zaten dagdaki adam belli orospu cocugu vurup kaçar aq.Bu baskın 30 yakın er sehit oldu ama daha sonra düzenlenen operasyonda 100  yakın piç öldürüldü.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    öldrdük Noldu ??.

Giden geri geldi mi ??..

ONlarınkiler geldi..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    exploit bunu yazdı:
    -----------------------------
    öldrdük Noldu ??.

Giden geri geldi mi ??..

ONlarınkiler geldi..

-----------------------------

Giden geri gelmez.Öldürdük öldürmemiz gerekiyodu.Onlarınkilerinin gelmesinede gerek yok zaten.Bizimkilerden biri gider biri gelir.İllaki ölüm olacak.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek

Geri gelmedi ama kemikleride sızlamadı dimi ayrıca 100 tane falan değil bu sayı 1000 tane diye acıklansa avrupa insan katliyamı diye bas bas bagırır benım alt komsum orada gorev yapmıs bırı adam diyorku bazukayı mağaraya ateslıyorduk oaramız buramız ve mağranın etrafı yanmıs et sarılıyordu ıcerı gırıp sayılarını tespit edemoyduk cunku asırı sıcaktan mermiler patlıyor duvardan duvara vuruyordu ve adamın bi komutanı varmıs sonra sehit olmus mayına basarak 4.8 i alıp gece terörist avlarmıs adam gece avlar sabah onları bize gomdururdu dıyor yuzlerce ceset gommus adam hayatında

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    oooo lycra efendii seni buralarda gormek ne guzel hosgeldin,o o.c. cok var piyasada be demokrasi,adalet,intrnet hep bunlara amk.

hız emniyettir...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vatan_tek
    vatan_tek's avatar
    Erkek

Bu Yaziyi o vidioyu yayinlayan ve onun gibi serefsizler icin.

Eygidi köpek lesleri bunu okuyun okuyunda hayfan oldugunuzu anlayin

siz ve sizin gibiler kürt devletini kuracaklar Nah kurarsiniz sizler bir kümes bile kuramazsiniz.bu türk cumhurriyeti olmasa

aciniza bokunuzu yersiniz,o ailelerinize kim bakiyor hangi asker koruyor bunlari düsündünüzmü

ama bu demek degilki bütün kürt ler böyle hayir türk bayragin altinda ölmeyi seveseve

canini vermiye hazir kürt evlatlarida var.

ama siz sen eskiya bozmasi bir mermi atabilmek icin namusunu verenlerden sin.

o atatük o türk askeri olmasaydi sen ailen bu yasa bu havayi ternefüs edemillirmidiniz.

türk ordusu olmasaydi kimbilr hangi bir vatanin askerleri tarafindan tecavüze ugrayacaktiniz ,ama siz bunlari kendi aranizda yapiyorsunuz.

inan size küfür etmek isinize yariyor etmiyrum cünki bir varliga küfür edilir siz o bile degilsiniz.sanmayin türk ordusu sizinle basa cikamiyor iki günde soyunuz silinir bunlari unutmayin,o bir kac silahla siz ancak hayince baskin yaparsiniz,erkekseniz kacmadan madem bir savas yapiyorsunuz KAC MAYIN LESKARGALARI

vurdugunuz her asker bilinki bu cumhuriyeti ölümsuzlestiriyor ve asla ama asla sizin bir vartaniniz olmayak.

bunlari sizde biliyorsunuz ama o beyniniz calismiyor YAZIKLAR OLSUN .SIZINGIBILERE YASASIN GERCEK KÜRT VE TÜRK KARDESLIGI

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    texas
    texas's avatar
    Erkek
    bir teori yürütecek olursak mail adresine bakılırsa "47" ve namusuz mardinli tabi bu bir varsayım buda yanlış anlaşılmasın ama buda adamın doğu kökenli yani kürt oldugunu gösteriyor şerefsizlerin destekcisi oldugunu ayrıca bir kanıtı zannımca..

in the end , there will be only chaos"... Everything must come to be END..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek

kardeşler ben askerliği şemdinlide yaptım o kadar çok olaya şahit oldumki Allah kimseyye yaşatmasın o günleri. Ya düşünsenize nizamiyede gündüz gözüyle c4 patlıyor iki er ve bir uzman şehit aradan 5 dakka geçmeden  bizi operasyona gönderiyorlar ben böyle şey görmedim ziktimin sehrinde iki tane çıkış var biri şapatandan diğeri tekeli-derecik tarafından iki tarafta tam koruma altında gelen giden herkes kontrol altında yalancı şahitler hemen hazır bi araba bırakmışmış bombayı şapatan tarafından gitmiş falan filan o.ç bunlar o c4 bırakan şerefsiz ordan biriydi a.q. herkes biliyor benim inanamadığım olay bi tane gahpe cocuğunun evi nizamiyenin karşısında hemen zikik ben bişey duymadım görmedim demezmi komutan anasını zikti itoğlunun. Komutanımız bize her zaman derdi dağdakiler coluk cocuk asıl bu şehirdekileri kazıyacaksın derdi o.ç. larının hepsi aynı arkadaşlar aynı bokun turuncusu mavisi bunlar , saptan olmaz şeker cinsine çeker boşa dememişler bu lafı

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=M5iSFRG4qME&mode=related&search=

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

bunlar bizleri niye anlatmıyor acaba? ve merak ediyorum götlerindeki ucaksavar,taret,mg 3 hatta a6 mermilerini çıkartıpmı gömmüşler yoksa içindemi bırakıp gömmüşler ,gerçi nasıl gömüldükleri önemli değil çünkü biz onlara hep gömdük!!! amcıklara bak ya.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
Toplam Hit: 29096 Toplam Mesaj: 22