folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 1992 Tasdelen Karakol Baskini

1992 Tasdelen Karakol Baskini

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

ele bak ee aşağilar nasil yaniyor valla..ananın amıda öyle yanıyor amına kodugumun piçi..

moralimiz düzelsin     http://youtube.com/watch?v=ftT-_CIN0Vg

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

1- Orospu çocukları kimden silah alıyor?

Amerika

2- Orospu çocuklarının ana gelir kaynağı olan afyon kaçakçılığı hangi ülkenen başlıyor?

Amerikanın kontrolündeki Afganistan

3- Orospu çocuklarının siyasi destekçisi kim?

Amerikan kuklası ırak hükümeti

4- Türkiyeyi yöneten egemenler kiminle dost?

Amerika

5- Tüm bu olaylara neden olarak Orospu çocukları ne gösteriyor?

Bölge halkının işsizliğini

6- Buna göre doğu bölgesinde yatırımı engelleyen bir durum var mı?

Aksine GAP'tan tutun vergi muhaflığına kadar teşvik, pozitif ayrımcılık var.

7- Eskiden köylü ağa baskısına dayanamaz dağa çıkardı şimdi Orospu çocukları bu feodal düzene karşımı?

Baştada söylendiği gibi Orospu çocukları güçlerini oradaki geri düzenden alıyor.

8- Dünyanın 8. enbüyük ordusu diye övdüğümüz ordumuz bikaç çapulcuya niye hala zahiyat veriyor? Adamların elinde ne tank var ne helikopter nede uçak, bide bunlar olsa Orospu çocukları Ankara'yı falanmı bombalayacak?

Bunun cevabını paşalarımız ve siyasi iktidar versin

9- Ordu bas bas "Kuzey ırağa girelim" diyor, hergün onlarca soydaşımız, kandaşımız katlediliyor, AMA siyasi iktidar "Kuzey Irağa" girmemekte niye hala diretiyor?

Bunuda AKPnin ve ona muhalefet yapmayan CHP ve özellikle MHPnin cevaplaması gerekiyor.

10- Topraklarına amerikan tankları olan otoritesiz, kukla Irak Başkanı (baş Orospu çocuğu), nasıl olurda türkiyeye "benim ülkeme giremezsin, biz bağımsız bir ülkeyiz" diyebilirken BİZİM ODUN, DEVE DUDAK, AMpul KAFA başbakanımız onu muhattap alır, üstüne üstlük cevap bile veremez.

Sinirimden cevap yazamıyorum.

11- Elin conisi taaaa Amerika kıtasından ırağa girerken bizimkiler sınırlarından bir adım bile dışarı çıkamıyor?

Daha doğru olan soru bunu gerçekleştirecek siyasi irade nerede???????

Devam sorular sizin..... 

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı:
    -----------------------------

1- Orospu çocukları kimden silah alıyor?

Amerika

2- Orospu çocuklarının ana gelir kaynağı olan afyon kaçakçılığı hangi ülkenen başlıyor?

Amerikanın kontrolündeki Afganistan

3- Orospu çocuklarının siyasi destekçisi kim?

Amerikan kuklası ırak hükümeti

4- Türkiyeyi yöneten egemenler kiminle dost?

Amerika

5- Tüm bu olaylara neden olarak Orospu çocukları ne gösteriyor?

Bölge halkının işsizliğini

6- Buna göre doğu bölgesinde yatırımı engelleyen bir durum var mı?

Aksine GAP'tan tutun vergi muhaflığına kadar teşvik, pozitif ayrımcılık var.

7- Eskiden köylü ağa baskısına dayanamaz dağa çıkardı şimdi Orospu çocukları bu feodal düzene karşımı?

Baştada söylendiği gibi Orospu çocukları güçlerini oradaki geri düzenden alıyor.

8- Dünyanın 8. enbüyük ordusu diye övdüğümüz ordumuz bikaç çapulcuya niye hala zahiyat veriyor? Adamların elinde ne tank var ne helikopter nede uçak, bide bunlar olsa Orospu çocukları Ankara'yı falanmı bombalayacak?

Bunun cevabını paşalarımız ve siyasi iktidar versin

9- Ordu bas bas "Kuzey ırağa girelim" diyor, hergün onlarca soydaşımız, kandaşımız katlediliyor, AMA siyasi iktidar "Kuzey Irağa" girmemekte niye hala diretiyor?

Bunuda AKPnin ve ona muhalefet yapmayan CHP ve özellikle MHPnin cevaplaması gerekiyor.

10- Topraklarına amerikan tankları olan otoritesiz, kukla Irak Başkanı (baş Orospu çocuğu), nasıl olurda türkiyeye "benim ülkeme giremezsin, biz bağımsız bir ülkeyiz" diyebilirken BİZİM ODUN, DEVE DUDAK, AMpul KAFA başbakanımız onu muhattap alır, üstüne üstlük cevap bile veremez.

Sinirimden cevap yazamıyorum.

11- Elin conisi taaaa Amerika kıtasından ırağa girerken bizimkiler sınırlarından bir adım bile dışarı çıkamıyor?

Daha doğru olan soru bunu gerçekleştirecek siyasi irade nerede???????

Devam sorular sizin..... 

kısacası diyorsunki amerikanın a.q..

siyasi iradeyle pek alakası yok bu ülkede en yetkili kurum tsk dır.büyükanıt orduya k.ıraka girin emri verecek tayyipte hayırmı diyecek?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

evet HAYIR diyor

En yetkili kurum ayrıca Cumhur başkanlığıdır, özel durumlarda ordunun yetkisini alabilir (Başkomutanlık yetkisi)

Meclisten geçmeyen tezkere olmadan ordu hareket edemez (yasal olarak) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı:

evet HAYIR diyor

En yetkili kurum ayrıca Cumhur başkanlığıdır, özel durumlarda ordunun yetkisini alabilir (Başkomutanlık yetkisi)

Meclisten geçmeyen tezkere olmadan ordu hareket edemez (yasal olarak) 

hangi yasa? yasada muhtıra yada darbe varmı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Ya ufff gece gece senle uğraşamam işte görüyorsun olayları, Akp'nin yaklaşımınıda görüyorsun, AKPyi desteklemek PKK'yı desteklemektir ve sende destekle, gözün körse sana diyecek tek lafım yok...

Yasa mı? Hani şu gizli olarak hazırlanan ithal varya işte o!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

arkadaşlar orospu çocukları yerine kısaltmasını tbt üyelerine teklif ediyorum bunlara ''sukoç''  diyelim kısaca ( su katılmamış orospu çocuğu)  D:D:  yazması daha kolay oluyor.

74-4 tertip olarak 3 tanesin amk kodum bunların hehe .tim olarak 17 adet .anam derdi oğlum,ölürsen şehit olursun diye ağlamaklı konuşuyordu .bende dedim korkma bunların analarını zikmeye gidiyorum pkk piçlerinin diye. erken terhis verdiler almadım.tertiplerimi yalnız bırakmadım onlarda beni.komutanlarımı görsem ellerini öperim şimdi ama kimbilir nerdeler..

komando olarak askere gidecek varsa inanın bir onurdur.(sporda kan ağlatsalarda).ama en baba yemekleri yersin .en kral arkadaşların olur.sakın gitmicem diye torpil imkanı varsada kullanmayın .ast üst olmaz dostluk ve kardeşlik vardır.

Temel adalettir .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı:

Ya ufff gece gece senle uğraşamam işte görüyorsun olayları, Akp'nin yaklaşımınıda görüyorsun, AKPyi desteklemek PKK'yı desteklemektir ve sende destekle, gözün körse sana diyecek tek lafım yok...

lan dangalak sen git pkk yı destekle diyorsun.anten biz, dagda onlara mermi atarken sen mışıl mışıl uyuyordun askeri bana öğretme yeri gelir bir er bile pkk konusunda albay yarbay general dinlemezken sen kalkmış orduyu hükümetin durdurdugunu söylüyorsun,sokak bilginle değil yaşadıklarınla konuş.asker yarın bugün k.ıraka girerse acaba hükümet durdurdu diyenler ne diyecek ?isteseler baskıyla gizli ve gerekirse zorla onları meclise tıkıp yasayı çıkartırlar asker bu boru değil ama sen borusun galiba .acaba fıratmı ? sadece markan eksik.

yönetime not:bu mesaj için banlanacak ceza alacaksam eğer  önce diğer mesejlarıma bakın ..bana kimse pkk yı destekle diyemez.diyene dangalakta derim boruda derim.

bunların ,madem türksün göster ürksün  yazısını biz gerçek hayattaki icraatlerimizle yaptık.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    Söylediklerinin hepsi sensin, ben nerede hangi sözümle pkk'yı destekle dedim, Seviyesisiz yaratık! Senin gibi seviyesizlerle anlamaözürlülerle tartışmam. Modlar göreve.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı:

..............................

altı yazılı olan yerde söylemişsin,söylediğinin arkasında dur bari.

Toplam Hit: 29110 Toplam Mesaj: 22