1995‘Te Bir Pazar Günü
-
vay amk ağlayasım geldi lan niyeki ben ağlamam pek :S
-
lan tüm yazdıklarını biliyom aq. özledim şerefsizim ha torpili yedi kiremiti maçı topu el öptürmeyi :|
-
hey gidi hey
-
şu 90larda çocuk olmak muhabbeti sıkmadı mı sanırsın üstünde yarım asır geçmiş 10 yıllık mevzular kenar mahllelerde hala bunlar yapılıyor oynanıyor türkiye degişmedi beyler bi etrafınıza bakın ara sokaklara arka sokaklara girin
not:90larda ortaokula gidiyordum
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
şu 90larda çocuk olmak muhabbeti sıkmadı mı sanırsın üstünde yarım asır geçmiş 10 yıllık mevzular kenar mahllelerde hala bunlar yapılıyor oynanıyor türkiye degişmedi beyler bi etrafınıza bakın ara sokaklara arka sokaklara girin
-----------------------------90'larda bizler çocuktuk hocam farkı kaçırma şu an yetişkinleriz...
ayrıca:
Doksanlarda Çocuk Olmak!
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------la ciyacı mürit olay zate bizim değişmemiz Türkiye aynı o zamanlarda bunları yaşadığım için ben duygulanıyorum maytaplar torpilleri kızkaçıranları
birde biz 90 lıların çocukları son jenerasyonuz artık bilgisayar var yok öyle çocukluklar
-
nolanded bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
-----------------------------lafım sana degil bu 90larda çocuk olmak muhabbetini çıkarttan herkese ne yetişkini askerden yeni geldik geliyorsunuz hele evlenin bi çoluk çocugunuz olsun ondan sonra vay benim 90 lı yıllarım diye dem tutun
ExpirE damara baglama tamam sana bi tane dopaç alacam oynarsın la (:
-
vay amk. biz 80 lerde çocuktuk lan :| hızla yaşlanıyorum, gidip anti aging yaptırayım bari.
-
Cia bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
-----------------------------lafım sana degil bu 90larda çocuk olmak muhabbetini çıkarttan herkese ne yetişkini askerden yeni geldik geliyorsunuz hele evlenin bi çoluk çocugunuz olsun ondan sonra vay benim 90 lı yıllarım diye dem tutun
-----------------------------:D:D:D:D la benim topaçlar halen durur vala misketleri bile saklarım :D
-
ExpirE bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
-----------------------------:D:D:D:D la benim topaçlar halen durur vala misketleri bile saklarım :D
-----------------------------benmde misketlerim wardı babalarımıza kılıç yaptırır sawaş yapardık kızlar bize gelince bebekleri çıkartıp onlarla oynardık ne günlerdi ya ,)