1999 2002 Yılları Arası Pc Oyunu Oynayan Müritler
-
hsyN bunu yazdı
...
ilk oyun arkadaşınki gibi bizim karakterimiz insan, canavarlarla deve benzeyen şeylerle filan savaşıyoruz, kesiyoruz exp filan kasıyoruz, ev türü yerler vardı, oyun karanlıktı, geceydi yani. pek hatırlayamıyorum, elimizde de kılıç olması lazım. 3 boyutluydu
...
üçüncü oyun 2 boyutluydu, piramit oyunuydu sanırım, kumdan bloklar filan vardı ufak adamımız onları kırarak ilerliyodu, bişeyler yapıp sona ulaşıyoduk da bunu tam hatırlamıyorum kusura bakmayın :/
Bir numara Diablo, NOX, Dark Stone olabilir.
Üç numara Pharaoh's Ascent. Az ömrümü yememiştir zamanında.
-
Ben de soracam 1 paket 2 oyun vardı demoydu ikisi de.
Birinin simgesi şöyleydi eski yunan alfabeleri gibi bişi simgesi. Age of tarzı şehir kurmalı bişiydi.
Diğeri ise uzay oyunuzydu. "Home..." gibi ismi vardı. Uzay araçları vardı taşları parçalayan şeyler falan. Kamikaze yapıyordu K ye basınca uçaklar.
-
YeniHarman bunu yazdıhsyN bunu yazdı
...
ilk oyun arkadaşınki gibi bizim karakterimiz insan, canavarlarla deve benzeyen şeylerle filan savaşıyoruz, kesiyoruz exp filan kasıyoruz, ev türü yerler vardı, oyun karanlıktı, geceydi yani. pek hatırlayamıyorum, elimizde de kılıç olması lazım. 3 boyutluydu
...
üçüncü oyun 2 boyutluydu, piramit oyunuydu sanırım, kumdan bloklar filan vardı ufak adamımız onları kırarak ilerliyodu, bişeyler yapıp sona ulaşıyoduk da bunu tam hatırlamıyorum kusura bakmayın :/
Bir numara Diablo, NOX, Dark Stone olabilir.
Üç numara Pharaoh's Ascent. Az ömrümü yememiştir zamanında.
aynen hocam çok sağol pharaoh aradığım oyun, varsa böyle eski güzel oyunlar onları da indireyim :) diğer oyun nox olabilir ama büyük ihtimal o değil, biraz daha bakıyım resimlere.
-
pSkpt bunu yazdı
Birinin simgesi şöyleydi eski yunan alfabeleri gibi bişi simgesi. Age of tarzı şehir kurmalı bişiydi.
Diğeri ise uzay oyunuzydu. "Home..." gibi ismi vardı. Uzay araçları vardı taşları parçalayan şeyler falan. Kamikaze yapıyordu K ye basınca uçaklar.
İkincisi homeworld'dür. O simge resurrection fakat stateji oyunu bilmiyorum o simgeye sahip. Yüksek ihtimalle Ultima serisindeki bir oyunla karıştırıyorsunuzdur.
-
rapidhacker550 bunu yazdıHeLLB0y bunu yazdı
senin anlattığın oyunu bende oynadım merdivenleri inince böle iskeletlerle kapışıyosun felan ama adını hatırlamıyorum ufaktık daha 7 8 yaşındayım en fazla..bulan olursa oyunu bir daha oynamak isterim :))
lan olabilir valla ha harbi ha olm bak bul valla 100 yıl duacın olurum.
param olsa keşke de bulanın hesabına 20 30 tl geçsem.
bulsam zaten burada söylerim de hiç sanmıyorum..oynarken biraz tırsıyodum lan hoparlörden ses geliyodu o iskeletler değişik sesler çıkarıyodu gece oynardım hahah :)))
-
BeyinAdam bunu yazdı
hazır konusu açılmışken.
bir oyun daha vardı ben de aynı hesap bi oyun dergisinin verdiği demo cdden oynamıştım. oyunun ismi "populaiton". dünyanın en ilkel çağlarında geçiyor kabileler, beline bez bağlayıp gezen adamlar. age of tarzı bir strateji oyunu. odundan çöpten ev yapmışlar o evlerden asker üretiyosun herkes ilkel insan, muz ağaçları falan.bırakın indirmeyi oyuna dair bir grafik bile bulamıyorum. googleda saatlerce arattım hiçbirşey yok ona dair. o oyunu bilen ve bulabilen olursa ne olur haber versin bir ara rüyalarıma giriyordu öyle bir oyundu. yıl olarak tam hatırlamıyorum ama 2000lerin başındaydı ya 2000 yada 2001 çıkışlı olması lazım.
bulduuuuum ! :D
populous imiş ben population diye hatırlıyormuşum bulduuuuum !
http://www.old-games.com/download/6283/populous-the-beginning
buldum ya la :D
populous oyunculari icin forum .. araclar, haritalar , dosyalar , multiplayer
-
hojucuk bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
hazır konusu açılmışken.
bir oyun daha vardı ben de aynı hesap bi oyun dergisinin verdiği demo cdden oynamıştım. oyunun ismi "populaiton". dünyanın en ilkel çağlarında geçiyor kabileler, beline bez bağlayıp gezen adamlar. age of tarzı bir strateji oyunu. odundan çöpten ev yapmışlar o evlerden asker üretiyosun herkes ilkel insan, muz ağaçları falan.bırakın indirmeyi oyuna dair bir grafik bile bulamıyorum. googleda saatlerce arattım hiçbirşey yok ona dair. o oyunu bilen ve bulabilen olursa ne olur haber versin bir ara rüyalarıma giriyordu öyle bir oyundu. yıl olarak tam hatırlamıyorum ama 2000lerin başındaydı ya 2000 yada 2001 çıkışlı olması lazım.
bulduuuuum ! :D
populous imiş ben population diye hatırlıyormuşum bulduuuuum !
http://www.old-games.com/download/6283/populous-the-beginning
buldum ya la :D
populous oyunculari icin forum .. araclar, haritalar , dosyalar , multiplayer
bu populous benim origin hesabında var da hiç dikkatimi çekmemişti :D
-
pSkpt bunu yazdı
hocam dediğin simgeyi oyunun resimlerinde gördüm rpg oyunu ama belki aynı firma filansa ordan yürürsün :)
http://www.old-games.com/download/6482/ultima-9-ascension
-
RETRET bunu yazdı
blood vardı onu severdim ben :) midtown madness vardı o da güzeldi.
http://www.youtube.com/watch?v=CibO_6YBX_k
bu blood u bende oynadım tekrar oynamak istiyorum nerden buluruz hocam
-
bamboocha bunu yazdıRETRET bunu yazdı
blood vardı onu severdim ben :) midtown madness vardı o da güzeldi.
http://www.youtube.com/watch?v=CibO_6YBX_k
bu blood u bende oynadım tekrar oynamak istiyorum nerden buluruz hocam
al la al