folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1.Gelenekselus Heybeliada Buluşmasının Ardından...

1.Gelenekselus Heybeliada Buluşmasının Ardından...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    :D

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

walla beyler ilk olarak şunu demek istiyorum

listeye gelecem deyipde adını yazdıropda gelmeyenlerin a.q diyorum bundan sonra kesin gelecekler yazırdırsın

eger satış yaparlarsa yönertiminin 1 hafta banlamaısnı istiyoruz onları pis satışcılar

ilk geömide felan buluştuk güzel geçti sora aday vardık kahvaltı felan biskiklet kiraladık gezdik felan sora mangal için

hazırlık felan ama mangalı yakamadım güzel ganimet olmsaa walla ziki tutmuştuk adamda yok yoktu :):) teşekkeürler ona tekrar..

mangaldan sonra 3 kişi biz dneize gittik güzel yüzdük ama ganimet tuttrudu şu yata gidelim die oke dedim yarı yolda tıkandaı neyse yata zar zor vardık yattakiler sagolsun iyi kişilerdi yukarı çagırdılar biraz dinlendikl ama ebdne bişey yok ganimetin enfes alış veriş yeri degişti :=:=

biraz dinlendikden sonra tekrara geri dönemye başladık ama ganimet gene tıkndadı kramp girdi bitarafına ben hemen sahilde top oynayanlardan top istedim onlarda attılar işte ganimete verdimde sahile cıktık

sonra geri döndük fistan ve tayfası :)): ada turu yapalım dediler 360 derece adayı tavaf ettik hatta terk-i dünya die bi eyr bulduk hayvan kemikleri ile doluydu

resimleri felna var  kilise felan vardı  cocuks esleri geliyordu baktık ama kapalıydı kilise

sonrasını hatırlamıyorum :):)

haa martılara tavauk kanadı yedirdik filan felan işte

gerisini hatırlayan yazsın işte :D

haa ben denizdeyken webmaster kaçmış :):

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kaptan mangalla sevişti a.q:D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

yukaridaki fotografi gorunce piknikden daha cok cem karaca tamirci ciragi parcasi aklima geldi

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    resimlere baktım yarısı fos çıkmış ayrıca bunlar ne çekinilen harbi resimler eklenmemiş :!!!!!!!

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    ganimet bunu yazdı:
    -----------------------------
    resimlere baktım yarısı fos çıkmış ayrıca bunlar ne çekinilen harbi resimler eklenmemiş :!!!!!!!
    bekleyin upload ediyom şuan :D
    bütün resimleri ekledim merak etmeyin.. =)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    $a$ı oldum aq :D neyse dead bodiescan ın resimlere bakalım :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı:

mangaldan sonra 3 kişi biz dneize gittik güzel yüzdük ama ganimet tuttrudu şu yata gidelim die oke dedim yarı yolda tıkandaı neyse yata zar zor vardık yattakiler sagolsun iyi kişilerdi yukarı çagırdılar biraz dinlendikl ama ebdne bişey yok ganimetin enfes alış veriş yeri degişti :=:=

biraz dinlendikden sonra tekrara geri dönemye başladık ama ganimet gene tıkndadı kramp girdi bitarafına ben hemen sahilde top oynayanlardan top istedim onlarda attılar işte ganimete verdimde sahile cıktık .....

hehehehe acayip komikmiş yav, bu arada bütün atraksiyonlar ganimetin etrafında yaşanmış galiba...

Her Hakkım Saklıdır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    abi rahatsızlık olmasa kaçırırmıyım çok istiyordum gelmeyi :( neyse bu yaz tekrar yapalım fkt kaptanın dediği gibi yazdırıpta gelmeyenler 1 hafta ban yesin.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    xtlan bunu yazdı:

yukaridaki fotografi gorunce piknikden daha cok cem karaca tamirci ciragi parcasi aklima geldi

walla sne benim yerimde olsa intihar ederdin galiba mangal aldık içinde çıra yok adam tahta vermiş yakan kadar öldüm walla neredeyse hepsini pişirdi son köfterlde biraz çiglik vardı :):) idare edin  bi dahaki sefer daha güzel olurr... ganeimette ne arasan vardı adam ayaklı dükkan gibiydi :):)

Toplam Hit: 13814 Toplam Mesaj: 103