1.Gelenekselus Heybeliada Buluşmasının Ardından...
-
:D
-
walla beyler ilk olarak şunu demek istiyorum
listeye gelecem deyipde adını yazdıropda gelmeyenlerin a.q diyorum bundan sonra kesin gelecekler yazırdırsın
eger satış yaparlarsa yönertiminin 1 hafta banlamaısnı istiyoruz onları pis satışcılar
ilk geömide felan buluştuk güzel geçti sora aday vardık kahvaltı felan biskiklet kiraladık gezdik felan sora mangal için
hazırlık felan ama mangalı yakamadım güzel ganimet olmsaa walla ziki tutmuştuk adamda yok yoktu :):) teşekkeürler ona tekrar..
mangaldan sonra 3 kişi biz dneize gittik güzel yüzdük ama ganimet tuttrudu şu yata gidelim die oke dedim yarı yolda tıkandaı neyse yata zar zor vardık yattakiler sagolsun iyi kişilerdi yukarı çagırdılar biraz dinlendikl ama ebdne bişey yok ganimetin enfes alış veriş yeri degişti :=:=
biraz dinlendikden sonra tekrara geri dönemye başladık ama ganimet gene tıkndadı kramp girdi bitarafına ben hemen sahilde top oynayanlardan top istedim onlarda attılar işte ganimete verdimde sahile cıktık
sonra geri döndük fistan ve tayfası :)): ada turu yapalım dediler 360 derece adayı tavaf ettik hatta terk-i dünya die bi eyr bulduk hayvan kemikleri ile doluydu
resimleri felna var kilise felan vardı cocuks esleri geliyordu baktık ama kapalıydı kilise
sonrasını hatırlamıyorum :):)
haa martılara tavauk kanadı yedirdik filan felan işte
gerisini hatırlayan yazsın işte :D
haa ben denizdeyken webmaster kaçmış :):
-
kaptan mangalla sevişti a.q:D
-
yukaridaki fotografi gorunce piknikden daha cok cem karaca tamirci ciragi parcasi aklima geldi
-
resimlere baktım yarısı fos çıkmış ayrıca bunlar ne çekinilen harbi resimler eklenmemiş :!!!!!!!
-
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------
resimlere baktım yarısı fos çıkmış ayrıca bunlar ne çekinilen harbi resimler eklenmemiş :!!!!!!!
bekleyin upload ediyom şuan :D
bütün resimleri ekledim merak etmeyin.. =) -
$a$ı oldum aq :D neyse dead bodiescan ın resimlere bakalım :D
-
KaptaN bunu yazdı:
-----------------------------mangaldan sonra 3 kişi biz dneize gittik güzel yüzdük ama ganimet tuttrudu şu yata gidelim die oke dedim yarı yolda tıkandaı neyse yata zar zor vardık yattakiler sagolsun iyi kişilerdi yukarı çagırdılar biraz dinlendikl ama ebdne bişey yok ganimetin enfes alış veriş yeri degişti :=:=
biraz dinlendikden sonra tekrara geri dönemye başladık ama ganimet gene tıkndadı kramp girdi bitarafına ben hemen sahilde top oynayanlardan top istedim onlarda attılar işte ganimete verdimde sahile cıktık .....
hehehehe acayip komikmiş yav, bu arada bütün atraksiyonlar ganimetin etrafında yaşanmış galiba...
-
abi rahatsızlık olmasa kaçırırmıyım çok istiyordum gelmeyi :( neyse bu yaz tekrar yapalım fkt kaptanın dediği gibi yazdırıpta gelmeyenler 1 hafta ban yesin.
-
xtlan bunu yazdı:
-----------------------------yukaridaki fotografi gorunce piknikden daha cok cem karaca tamirci ciragi parcasi aklima geldi
-----------------------------walla sne benim yerimde olsa intihar ederdin galiba mangal aldık içinde çıra yok adam tahta vermiş yakan kadar öldüm walla neredeyse hepsini pişirdi son köfterlde biraz çiglik vardı :):) idare edin bi dahaki sefer daha güzel olurr... ganeimette ne arasan vardı adam ayaklı dükkan gibiydi :):)