1.Gelenekselus Heybeliada Buluşmasının Ardından...
-
gambler sen ne şirin şeysin öle :P
-
kaptan kendine gel gaymısın :P boş ver bunları ben sana taş gibi hatun buluyum onu felç et bunların kıll ****** ne yapcan :J
-
Genki bunu yazdı:
-----------------------------
gambler sen ne şirin şeysin öle :P
-----------------------------saol yafrum
-
KaptaN bunu yazdı:
Webmaster61 bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
-----------------------------ulen kaptan sana kac defa webmastera dokunma demedim mi
-----------------------------abi bırak dokunsa ne olur:D hiçbişe yapamadı merak etme sen:D
-----------------------------yavrum ben denizdeyken nie kaçtın senin için cevizli sucuk yedim bi geldim sen gitmişsin :):)
murat aabü ben nurky için hazırlanmıştım ama geldi korktu :):)
-----------------------------bi kere ben gaçmadım:D bekledim seni o kadar...gelseydin a.q:D zaten kodumun idosuda seferleri degistirmis:D
-
hala kıçım ağrıyor a.q ayaklarım çok kötü
-
yeminle götüm başım heryerim ağrıyor
tabi neredeyse 3 defa adayı turlayınca yoruldum
bide mangal yakmayı çok bilen arkadaşlara sesleniyorum bi dahakine sizler yakın a.q bi susmadılarki yakalım adam gibi
vırvrıvır dişi üye hiç konuşmadı
bende sahilde isko gördüm süperdi valla :):)
-
bide abi bundan sora laflarımıza felan biraz dikkat edek baksana dişi üyeler bilem buluşmalara gelio :d
-
aynen az önce bi konuda herkez bişi sikmiş yavaş sikin amk ayıp ayıp :J
-
KaptaN bunu yazdı:
-----------------------------yeminle götüm başım heryerim ağrıyor
tabi neredeyse 3 defa adayı turlayınca yoruldum
bide mangal yakmayı çok bilen arkadaşlara sesleniyorum bi dahakine sizler yakın a.q bi susmadılarki yakalım adam gibi
vırvrıvır dişi üye hiç konuşmadı
bende sahilde isko gördüm süperdi valla :):)
harbi a.q bukadar çok yorulmaya değdi ama kaptan sen mangal'Dan ne anlarsın lannn:D:D:D:D -
kaptan denen adamla bi dişi üyenin aynı buluşmaya gitmesi ne büyük hata.neyse kazasız belasız atlatılmış burdan yetkili mercileri tebrik ediyorum :)