folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder 1Mbit İle Gelen Download Hastalığı

1Mbit İle Gelen Download Hastalığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    1mbit oldu netim saolsun paul amca 256 cılara 6 ay kıyak yapmış...
    yanlız bu 1024 geldi geleli bende hastalık başladı gerekli gereksiz herşeyi download ediyorum msdos boot disklerinden tut vistanın eski betalarına kadar gereksiz şeyleri çekiyorum
    hiçbi zaman kullanmıcamı biliom çünki floppy drive ım bile yok.
    bi an önce eve gitsemde download yapsam sorunsalı başladı 1024 aldımdan beri restart bile atmadım yoksa ben deliriyomuyum geçici bişeymidir? 1024 sahiplerinden tavsiyeler bekliyorum aspirin falan iyi gelirmi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek
    usta anlamadığım bende 256 sınırsız var onlar 6 ay boyunca 1 mb mi olacak. yanlışmı anladım yoksa?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    ^^

bassinyourface
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Erkek
    hocam beklediğin kabahat kafanı taşlara vur sen 444 0375 i ara 4 e bas karı bişiler anlatcak
    sonra operatöre geç de arkadşaım ben 1024 istiyom derhal bağlayın adam hat bilgilerini alcak sonra modemine restart at 1024 olsun kotasız 6 ay babalar gibi :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek
    vay anasına telekomun kafasına taş düştü heralde.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Erkek
    amaçları bakın biz en düşük bağlantıyı 512 verioz üyelerin yüzde bilmemneside 1024 diyip çok büyük işler başardık moduna geçmek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek
    vay anasına telekomun kafasına taş düştü heralde.

edit:

---TTnet'den tilkivari bir girişim daha. Şurada okuduğum habere göre, ttnet 256 Kbit Adsl kullanıcılarına yeni bir alternatif sunmuş. ne yazık ki ne telekom'da ne de ttnet'de konuyla ilgili bir bilgilendirme bulamasam da, 444 0 375 destek hattındaki arkadaşın doğrulaması ile haberi bildirmeyi gerekli gördüm.
    Efendim, Telekom 256 Kbit sınırsız Adsl kullanıcılarına şöyle diyor:
    Bize başvurun, 256 kbit bağlantınızı 9Gb kotalı 1024 Kbit yapalım, hatta 6 ay boyunca kota aşımı ücreti de tahsil etmeyelim. Ha eğer memnun kalmadıysanız, 6 ay sonra dilerseniz sınırsız 256 Kbit sınırsız bağlantınıza geri dönebilirsiniz.
    Ben bundan 2 sonuç çıkartıyorum:
    1. Alt limit ve sınırsız olan 256 Kbit'i kaldırmayı hedefliyorlar. Kullanıcılardan büyük bir çoğunluğu bu yolla diğer tarifelere alıp, geri kalanları da zaman içinde zorlayacaklar.
    2. Ya da bir şeyler kafalarına dank etti, gerçekten yapıcı bir şeyler yapmak adına böyle bir girişimde bulunuyorlar. (heh buna kendim bile inanmadım ama bazen aşırı duygusal davranıyorum)
    Şeytan diyor "geç 1024'e 6 ay sömür sömürdüğünce, ondan sonra 256'ya geri dön!" ama kötü kokular geliyor burnuma.
    Siz ne dersiniz ?--------

böyle birşey buldum ir2 hocam. kaynak bildirgeç.

1024 9 gb diyor. kotayı geçsen bile 64 ytl ödüyorsun. yani ben şu an 49 ödüyorum. ben anladım ki 49 ödüyecez limitsiz olacak 1024. sanırım öle değil. 64 ödeyecez limitsiz 6 ay. gene bişiler var bunda. telekom karlı her zamanki gibi...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Erkek
    256 ya ne ödüosan onu ödüceksin 6 ay 1mbit kotasız gelcek sana
    1mbit 6gb a geçdim ben hesapda ama deneme şeyi gibi bu 6 ay son ayında limitsiz başka bi bağlantıya geri döncem
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek
    yav çok soru sordum ama, peki 6 ay sonunda 1024 3 gb limitliye geçebilirmiyim? illede limitsiz mi?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    Konu sapmıs biraz.Anatema ya geri donecek olursak aynı sorun cogumuzda var...100 kusurle veri cekmenin zevki tartısılmaz tabi..Sen program cekiyormussun bende sarkı ama cok ilgisiz alakasız sarkılar..Cengiz kurtoglundan tut placebo ya kadar..isin ilginc tarafi bu sarkıları dinleyemeyecegimi bile bile cekiyorm..Universite isi yzunden yurduma goturemeyecegim bilgisayarımı memlekette bırakacam sarkılar da icinde kalacak..ama ben halen cekiyorm..Bende de o tarz bi manyaklık var ki uc gune kadar bilgisayardan ayrılacagım icin essek gibi gececek :D

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek
    normal hocam bende 2 mbit varkene kendimi aşmıştım emule delisi felan olduydum

bilgisayarı kapattığımı nadir hatırlıyorum
    asprin felan hikaye fayda etmez.

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
Toplam Hit: 1880 Toplam Mesaj: 18