1Mbit İle Gelen Download Hastalığı
-
ir2 bogurdu
256 ya ne ödüosan onu ödüceksin 6 ay 1mbit kotasız gelcek sana
1mbit 6gb a geçdim ben hesapda ama deneme şeyi gibi bu 6 ay son ayında limitsiz başka bi bağlantıya geri döncem
------
cok bekle donersin. o indirdigin her bit in parasini ilerde sen tarife degistirmek istediginde senden neler isteyecek gorursun -
dayılar 256 kotasızdan fayda yok bu ay sonunda 3 gb 1mb e geçcem
ir abü sana tavsiyem,
download linklerini görmemezlikten gel :F
download sitelerinde dolaşma o hastalık bendede vardı
premium şifre ile ayıp sitelerden birine bi girdim 7 den 777777 ye tüm hatunları indirdim
baktım ağdakiler deli olmuş diyoki biri normalde "gogol" sitesi gelirdi bi bakıyom dinazor (bizdeki kumsaati) yürü allah yürü yürü allah yürü çocuğu başına diktim gittim balkonda çay içtim hala gogol gelmedi diyo :F:F:F:F
indirme bi hastalıktır abi
bilinçli downloader hattı açılsa iyi olur
bilinçli tüketici gibi :)
1) kotanıza göre indirme yapın
2) ihtiyacınız olanları indirin
3) karnınız aç iken pc başına oturmayın oturursanız download olayına girmeyin... :) -
ir2 film linkleri var istermisin
super filimler :) ehhehee -
Merhabalar,
bende 20Mbit sinirsiz var :)))
bendemi topic acsam acaba. hehe..
valla öyle dönemler oluyorki 1 ay pc sürekli acik.
UseNext,Bittorrent felan bi ton share programi ayni anda indiriyor.
bide bendeki baglantiyla 700 mb lik bi filmi 5 dk da indirdigim icin ayri bi zevk oluyor tabiikide :)))
hehe,bu aciklamadan sonra kimse psikolojik tramvaya girmesin :D
hoscakalin. -
6 ay sonra kendiliğinden düzeliceksin daha doğrusu 7 ay sonra çünkü gelen fatura bayağı bi akıllandırıyo :)
-
May-2006 105.982 GB
Jun-2006 169.021 GB
Jul-2006 22.151 GB
Aug-2006 0.006 GB
Sep-2006 16.812 GB
Nisanda 2mbite gectim ama 512 varken de ayda en az 50-60GB indiriodum. Temmuz basindan 10 Eylule kadar TRde olduum icin o aylarda dowload orani dusuk :)
Onumuzdeki aydan itibaren yine 100GB ustune cikarim :) -
ir2 holy ile reneyi inandırana akdar götümden tert akmıştı adalar inamıyorlardiki sonra ebn geçtim holy geçti rene abü geçtimi bilmiyorm ama valla ebnde herşeyi cekkiyorum ne bulursam hiç bilgisayarı kapatmıyordum taki anakartımın üzerine su dökene kadar 15 gün ara verdim :):):) ama süper bişey yaaa
Toplam Hit: 1878 Toplam Mesaj: 18