folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 1.Tur Seçim Sona Erdi.Sonuç...

1.Tur Seçim Sona Erdi.Sonuç...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

emir_69 bunu yazdı:
    -----------------------------
    cagatay09 bunu yazdı:
    fosssssssssssss ciktiklari gibi burdada fosss cikacaklar.. ellerinden geleni yapiyorlarmis arinc in son terbiyesizligi yetti artti bile.
     ya neye göre konuşuyosunuz allah aşkına başkası gelse ne yapacak bu konumda. şimdiye kadargördük hep alıştık o fosss dediklerine Türkiyede adamakıllı devlet yöneten saysan 3 kişiyi geçmez. mükemmel demiyorum olabileceğin en iyisi diyorum. partici değilim önemli olan fayda sağlacak kişiler olması. ayrıca terbiyesizlik dediğin olaydaki terbiyesizlik diye ifade ettiğin bölüm ne olayların iç yüzünü biliyomusun ne kadar takip ediyosun. bazı kalıplardan sıyrılın artık. baskalarının at gözlükleriyle bakmayın derim...

emircim onu bunu orayi burayi ihaleye vererek satarak ve bircok seyin degerlerine ters düserek devlet yönetilmez bu kadar basit.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ganimet iyi güzel yazmışsın da herkesin bildiklerini ama şunu unutuyorsun Meclis başkanı 367 aramam dedikten sonra arıyorsa o zaman bu sahtekarlığa girer Bunlar dayatmayla,hilleyle,hurdayla Cumhurbaşkanı seçerlerse o zaman Olacakları düşünmek istemiyorum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emir_69
    emir_69's avatar
    Erkek
    cagatay09 bunu yazdı:

Ancaaak bugün yapılan seçimde bir olay yaşanmıştır ki 1 i oylamaya katılmak üzere 6 sıda ateş almak  üzere

7 CHP milletvekili de kurula katılmıştır... 361+7=368 milletvekili eder...

.................................................................................................................................................

hadi ordan be. adamlar cikti canli yayinda meclis salonunda bulunmadiklarini söylediler. ve üstüne üstlük arinc ve elemanlari onlari burda diye göstererek resmen sahtekarlik yapmislardir. bunu chp milletvekilleri salonda bulunmadiklarini söylediler. hatta o anda salonda degil disarida canli yayinda konusma yapiyorlar. nasil oluyorda bu adamlar sayilabiliryorlar.  kimin sinsice ve haince plan yaptigini gayet acikca görebiliyoruz. ikincisi arinc oturum acmadan önce oylama yapmasi gerektigi halde bunu yapmamasi gerek yok diye cevirmesi kimin haince ve sinsice plani acaba. olmayan insanlari var göstermek sahtekarlik degilde nedir a.q.

ne olacak akp nin capulcusu degilmisiniz dogaldir sizden bu tür yazilar beklemek. objektif olmak gerekirken subjektif olun sonrada ortaligin a.koyun demi. haince ve sinsice die laflamasi kolay a.q biliyomusun ayni arinc gibi konusuyon zaten hepiniz öylesiniz ayni tip ayni konusmalar ayni daleveralar ayni oyunlar ayni kelime oyunlari. hepsi ayni hepiniz aynisiniz. al birine vur ötekine.

ben at gözlüklerinden bahsettim ama sen ikincisini takmışsın a.q. benim için hiç birinin önemi yok a partisi b partisi önemli olan milli fayda adamların ne zararı dokundu. tek yanlışları var gelir dağılımında herangi bi düzenleme yapmamaları fakiri tam fakir zengini tam zengin oldu umut ediyorum düzelir ama başka bi hükümetin şimdilik bu ülkeyi yönetmeye kapasitesinin olmadığını görüyorum. nasıl olması gerekiyor sen söyle bu tartışmalarla insanlar birbirine girsin krizler yaşansın düşmanlarımızın önüne yem atalım öylemi yanlışım varsa düzeltin lütfen

...OrdeR...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    heyecan yapmayın yaa..abdullah gül iyidir ;) ama belki siz istemezsiniz diye vazgecer belli olmaz bu işler :) (!)

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kardeş 367 ye takmışlar bırak 367 o 367 diyenler varya gerçek seçimlerde sandığa gömülecekler  demokrasinin dediğini yapmadıkları için  kim verir bu saatten sonra artık onlara oy eğer ben seni seçmişsem oyunu kullanacaksın hayır de yine kullan ama kullan sen orda boşunamı yaşıyorsun neden ben sana bir daha oy vereyim ki

hayır de kardeşim hayır bu kadar bunu yapamıyosan senin gibi milletvekilin taa  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emir_69
    emir_69's avatar
    Erkek
    satmak die bahsettiğin özelliştirmeler ileriye dönük bize yarar sağlayacak şeyler. en basit örneği Türk telekom şuan için yakınılan bi konu ama bunun bize ne faydası olabilir dersiniz. Satıldımı Türk telekom, iyi bi gelir ve sonrasında internet gsm vericilerinden daha uygun bi fiata ve daha hızlı olacak ve Türk telekomun ya internet hizmeti foss olacak yada mike mike rekabete giremeyecek ideal bi şekle girecek olayları farklı boyutlarıyla düşünün. şuan için böle ama böle devam etmez merak etmeyin...

...OrdeR...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    ganimet bunu yazdı:

kardeş 367 ye takmışlar bırak 367 o 367 diyenler varya gerçek seçimlerde sandığa gömülecekler  demokrasinin dediğini yapmadıkları için  kim verir bu saatten sonra artık onlara oy eğer ben seni seçmişsem oyunu kullanacaksın hayır de yine kullan ama kullan sen orda boşunamı yaşıyorsun neden ben sana bir daha oy vereyim ki

manyadın mı katılmamaları lazım tabi ki katılsa da hepsi hayır dese gene seçimi kazanacaklar katılmayınca oylamanının başlamaması gerekiyor... esas seçimlerden sonra akp oy alamayacak kim verir bnca şeyden sonra?

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek
    inşalllah abdullah gül olur

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    SpY-EaFw bunu yazdı:
    ganimet bunu yazdı:

kardeş 367 ye takmışlar bırak 367 o 367 diyenler varya gerçek seçimlerde sandığa gömülecekler demokrasinin dediğini yapmadıkları için kim verir bu saatten sonra artık onlara oy eğer ben seni seçmişsem oyunu kullanacaksın hayır de yine kullan ama kullan sen orda boşunamı yaşıyorsun neden ben sana bir daha oy vereyim ki

manyadın mı katılmamaları lazım tabi ki katılsa da hepsi hayır dese gene seçimi kazanacaklar katılmayınca oylamanının başlamaması gerekiyor... esas seçimlerden sonra akp oy alamayacak kim verir bnca şeyden sonra?

sen çok film izliyosun sanırım siyaset yap biraz olaylara nasıl baktığını biraz göster

bak 2 tur da sana yazacağım tekrar abdullah gül çıktı diye anap ve dyp bitti işleri istifalar yakındır  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    ganimet bunu yazdı:
    SpY-EaFw bunu yazdı:
    ganimet bunu yazdı:

kardeş 367 ye takmışlar bırak 367 o 367 diyenler varya gerçek seçimlerde sandığa gömülecekler demokrasinin dediğini yapmadıkları için kim verir bu saatten sonra artık onlara oy eğer ben seni seçmişsem oyunu kullanacaksın hayır de yine kullan ama kullan sen orda boşunamı yaşıyorsun neden ben sana bir daha oy vereyim ki

sen çok film izliyosun sanırım siyaset yap biraz olaylara nasıl baktığını biraz göster

bak 2 tur da sana yazacağım tekrar abdullah gül çıktı diye anap ve dyp bitti işleri istifalar yakındır  

siyaset yapmam yasak hoja askeri lisede okuyorum (:

ama emin olduğum bişi var ki akpden cumhurbaşkanı çıkmamalı ülkenin selameti açısından..

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
Toplam Hit: 6415 Toplam Mesaj: 51