folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 1.Tur Seçim Sona Erdi.Sonuç...

1.Tur Seçim Sona Erdi.Sonuç...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    ülkem canım benim canım benim allahtan burdaki bazı arkadaslardan siyasetci olmuyo yoksa top yekun bittiydik siyaset yapmayı bilmeyenler yapmasın bukadar chp bukdar vasıfsız bi partimi ataturkun kurdugu parti bukadar vasıfsız kaypakmı oldu yazık ya acıyorum bu hallerine yapabilselerdi okadar gecmişi olan bi parti adamlar ilk kuruluslarında aldılar oyları ve cıktılar parlementoya suanda keske oy verseydim dien birsuru insan tanıyorum chp bu secimlerde sandıga gomulur bos barti genc partiyle es deger benim gozumde cunku bok işin ustası kendileri anca lafla yapıolar işlerini madem oraya girdin kullanacaksın oyunu orda oturuyolar bide para alıolar bu secimde olmasada sayın abdullah gul bu secimde cıkıcak bunda olmasada 3.turda kesin cunku sizin begenmediğiniz adamlar siz uyurken seyinizde preler ucusurken calısıolar ve bugun chplilerin yaptıklarından sonra borsa -800 le kapattı ve buyuk bi dusus yasadı bakalım pazartesi gunu ne olucak kaos nasıl oluo ekonomik kriz nasıl yasanıo goruceksiniz ve bunların sorumlusu yine akp olucak gozunuzde cunku bellemissiniz akp dinci akp seriyatcı bos verin siz onları adam nezaman irandaki gibi davrandırdı size siz laikliğin ne oldugunu bilmeden yorum yapıosunuz cok komik gozukuo ustunuzde degmez goruceksiniz akp busefer yine iktidar cıkıcak anamuhalefet partiside dogruyol olur ki en dogrusuda o en azından mecliste siyaset olur bos işler yalan olur gereken tutanak tutuldu gerekne imzalar atıldı bu satten sonra hiç bişe yapamaz chp yaparsada cok buyuk seyler acıcak turkiyenin basına gorursunuz

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek
    Anlayamadığım, sevmediğiniz insanlara kötü söz kullanmak zorunda mısınız ?  Adam gibi tek 1 liderin olmadığı şu ülkede (Recep Tayyip Erdoğan dahil) kimi ve neyi savunuyorsunuz ? Birileri,birilerine sürekli böyle hakaret ederse ülkenin hali ne olur ? Benim VATAN SEVER olaraktan rek ricam gölge etmeyin başka ihsan istemez ve varolan iyiye yakın insanları karalamak yerine daha ılımlı olun...

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TIGER_07
    TIGER_07's avatar
    Erkek
    ZaL bunu yazdı:
    -----------------------------
    Anlayamadığım, sevmediğiniz insanlara kötü söz kullanmak zorunda mısınız ?  Adam gibi tek 1 liderin olmadığı şu ülkede (Recep Tayyip Erdoğan dahil) kimi ve neyi savunuyorsunuz ? Birileri,birilerine sürekli böyle hakaret ederse ülkenin hali ne olur ? Benim VATAN SEVER olaraktan rek ricam gölge etmeyin başka ihsan istemez ve varolan iyiye yakın insanları karalamak yerine daha ılımlı olun...
    bak hocam hem ben vatanseverim diyosun hemde karayla akı ayırmayın diyorsun.bende seninle tam ters fikirdeyim eğer hepimiz duyarlı türk gençleri olarak özgürce fikir beyan edemiyeceksek nerde kaldı düşünce özgürlüğü.ayrıca gölge etmeyin başka ihsan istemem demişsin ben senin önce vatan sevginden sonra tbt sevginden şüphe ederim.tamam hepimiz esprili,konuşkan kişiler olabiliriz ama eminimki hepimiz senden daha çok vatan aşığı ve atatürk`çüyüz.bidaha bizi ağzına alırken doğru kelimeler seçmen dileklerimle.

TBT ordusundan TSK ordusuna transfer olan mürit
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ayhun O kadar Boş konuşuyorsun ki anlatamam.. Ama anlıcağın şekilde biraz telafuz edeyim İşinize geldimi Chp Atatürkün partisi deil değişti diyorsunuz,işinize gelmedimi Atatürkün partisini ne hale getirdi diyorsunuz hep tezatsınız.. Herneyse AKP sandığa deil sandıkla birlikte toprağa gömülecek sizin gibi kör insanlar göremediği için cahilllerin sayesinde buralara geldiler ama Yinede yüzde 10luk kesim doğruyu gördü ve Akpden vazgeçti Geriye kalanlara zaten ihtiyaç yok onlara ne anlatsak kafaları almaz..

Akp haklı geri kalan herkez haksız mı? Dyp,Anap,Chp Hemen Chype saldırıosun neden biliormusun yusuf yusufsunuz Çünkü Bu gidişle Chp Akpye eş değer oy alacak.Deniz baykal olmasa Zaten Akpnin Chpnin yanına bile yanaşamaz Ama olsun deniz baykalı sevmesekte en yakın rakip Chp... Herneyse Dyp ve Mhpde barajı geçtimi akpnin saltanatı biticek o yüzden kuduro k.p..lerr Her türlü çirkefliği yapıolar fırsat bu fırsat Cumhurbaşkanını gider ayak seçelim diye.. 

Deniz baykalı eleştirenlerede şunu diorum Deniz Baykal hukumetin başına geçtimi ki bişi yapmadı diyorsunuz sanki meclis onun elinde... 

Amerikan askerlerini Türkiye ye sokturmadı ABD Türkiyeye girseydi neler olurdu tahmin bile edemezsiniz.. vs. vs. şimdi seçim propagandası yapmak istemiorum herneyse..

Ama Şimdide Cumhurbaşkanını Akp li zihniyetlere seçtirmemeyi başarırsa O zaman gör bak Oy patlamasını CHP de... Görücez o zaman kasımpaşalının surat ifadesini.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_suffering
    the_suffering's avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı:
    Gelecek başa gelecek.Zaten içimizdeki satılmışlar göstermişler oylamada kendilerini.Belliydi böyle olacağı oy vermeseydiniz kardeşim.Geleceğini hesap edemeyenin başına bunlar müstahaktır.
    -----------------------------aynen katılıyorum hajım.herkes oy verdi bunlara bi gün böyle olacağı belliydi.kendi kendilerine iktidar olmadılarki siz seçtiniz.

Cem Uzan:Pi sayısı 3 alınacak
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    secimlerde goruceksiniz sadece bukadarını soluyorum baskada bunun tartısmasını yapmıorum cunku chpnin ne mallıklar yapıcagını cok merak ediorum pazartesi gorucez bakalım hayırlısının olmasını istiorum naparsınız bizim işimiz hayırla serle dinciyiz ya allaha tapıyoruzya o bakımdan varsa daha ii yonetecek gostersin icraatlarını cıksın iktidara ama kaypaklar bunu basaramayacak yapacak seyleri yok yani g... oraya cıkıp otmeyi biliolar ceplerinede paraları koymayı biliolar oy ver dediklernde olmaz vermioruz diolar hani bu ülkedeki demokrasi

delimiyim ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hocalar 2. ve 3. ye geçebilmesi için Anayasa Mahkemesinin bu oturumu geçerli sayması lazım.Ki saymicak.Anayasa mahkemesi akepe vekilleri ve o başkan kadar göt değil.Atatürkçü Laik insanlardan oluşuyor.
    Merak etmeyin 3 aya seçimdeyiz.
    Daha doğrusu salı akşamı belli olacak.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ayhun ya anlayışın kıt yada anlamamakta ısrar ediyorsun Kimse akpyi dinci diye eleştirmiyor.Elhamdürüllah bende müslümanım,bende dindarım Annemin başı örtülü Namazı,niyazında kadın aynı şekilde babamda dinine bağlı ne içki içer nede sigara yani emin ol Belkide biz senden daha dindarızdır herneyse Mesele din deil mesele e düşünce şekli Akpnin yaptıkları,yapmak istedikleri.. Akp yokken bu ülkede din yokmuydu?? Arınç beyfendi konuşuyor ilk kez dindar Cumhurbaşkanı seçilecek diye bundan oncekileri kafirmiydi yada biz kafirmiyiz BUNA SİZ NASIL KARAR VEREBİLİYORSUNUZ..

Sana örnek vereyim anlamamak istersin yine ama Chp ezan sesi tek ses olsun daha güzel olur diğer türlü bi yerde başlayan bi yerde bitiyor ezan sesi bile anlaşılmıyor dediğinde yok kafirler ezanı kaldırmak istiyor filan diyordunuz yaygara vermiştiniz şimdi ne oldu Ezan tek ses Olunca ne kadar güzel oldu..Sözde Müslüman sizlersiniz bizler kafiriz Sizler Allaha tapıyorsunuz biz Atatürke dimi?? Yazık cidden yazık o saman beyinleriniz biraz çalışsada Dini kendinize yaşasanız başkalarını alet etmeseniz yada alet ettirmeseniz ne kadar güzel olur ama nerde..

işte siz herşeyi dine çekip,din yoluyla işi ticarete döken adamlarn kuklalarısınız.. Bilmem 2milyar dolar abd 8milyon bilmem neye İşte dini sömürenlerin yaptıkları bunlar ARTIK YETER YANİ BU KADAR DA DAR DÜŞÜNMEK OLMAZ...

BAK BU AKPYE SADECE CHP DEİL ANAVATAN,DYP,DANIŞTAY,CUMHURBAŞKANI,SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ NE NİCESİ KARŞI EN ÖNEMLİSİDE TSK KARŞI...

TÜRKİYE CUMHURİYETİ KARŞI....

http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=232537 Bak buda TSKnın son yazısı...

Hadi bunları geçtik diyelim Akpden olsun Cumhurbaşkanıda olucak cumhurbaşkanı halka hitap etmeli her kesime yani A.gülde bunu nasıl görebilicez ki..Başbakan olduğu dönemi zaten hatırlamak istemiyorum sonrasında zaten bişi yok pekii hiç en en öncesini araştırdın mı??* KAPATILAN REFAH VE FAZİLET PARTİLERİNİN EN BAŞINDA GELEN ADAM BU GÜL... O partiler neden kapatıldı hiç düşündün mü??? Karısı Türkiyeyi dava ederken nasıl Ülkenin cumhurbaşkanı olacak söylermisin Allah aşkına yaa gerçi yok Biz Allahı adımıza almıyalım size daha çok yakışıyor dimi.. Öfff

Harbi Ne demişler Eşeği altın semere vursan EŞEK yine eşektir...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TIGER_07
    TIGER_07's avatar
    Erkek
    bak ayhun kardeşim biz allaha taparız deyipte bizi allahız yerine koyma.bizde müslümanız.sadece geri kafalara karşıyız.ayrıca şunu da ekleyeyim ben ne demek istediğini anladım.sen diyosun ki açıkça yazıyorum sonu ne olursa olsun.siz atatürk`e tapıyosunuz manasına getiriyosun.ben şahsi fikrimi yazayım.bu dini istismar edenlerin yanında saf tutup namaz kılmaktansa,atama ve türk bayrağına secde ederim daha iyi.son sözüm şudur; en büyük türk,ulu önder atatürk..

TBT ordusundan TSK ordusuna transfer olan mürit
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    yaws ne ugrasiyonuz ben ne dediydim? a.k partisinin saksakcilarida kendileri gibi olur al iste bir tanesi cikmis saksakliyor. ugrasmayin olm bunlar degismez bunlara göre kendilerinden baska herkes kafirdir sözde. a.q seyhülislam kiliklilari:)
Toplam Hit: 6413 Toplam Mesaj: 51