2-3 Aylık Dövme Hakkında Bilgisi Olan?
-
arkadaslar bende tam olarak bılmıyorum ama bı yerden duydum 2-3 ay kalan dövme yapılıyormus kınayla olan değil ama bılgısı olan var mı ?
-
bu sana bağlı geçici dövmeyi bile hiç yıkmama bu kadarsüre kalıcı hale getirirsin örneğinoy için kulandığımız döktükleri mürekkep 3 gün yıkama 1 ay kalsın parmağında:D
-
tattoo heralde bahsettiğin şey onunla ilgili bi kitap paylaşmıştım burda ona bi bak istersen güzel şekiller vardı içinde.
burdan inceliyebilirsin: www.dreamtattoo.com
-
eywallah saolun müridler
-
aga kalıcı yaptır :P ben yaptırdım pişman değilim yine yaptırcam 3 tane var :D:D
-
dayı düşünüyorum kalıcı ama şimdilik bi ön hazırlık niteliğinde 2-3 aylık bi dövme yaptırım:D
-
kardeş tam bende konu açacaktım bende şöyle bir bir 3 aylık istiyorum ama hemen çıkmasın kına ile yapılanlar hemen 1 haftada çıkıyor birde ben yazın sürekli denize giren biriyim ondan uzun kalsın ayrıca rapist34 kardeş biryer bulursan iletişime geçelim
-
bende dövme yaptırıcam bende ombra mürid gibiyim yazın her gün denizdeyim bende kalıcı bişi yaptırmak istiyorum ama bi türlü bulamadım ve kınaya başvurdum :( yarın yaptırcaz inş.
-
bende düşünüyorum yaptırmayı elinde böyle resim filan warm ı daa önceden werilmişti baqtım ama beğenmedim hiç elince böyle güzel resimler olan warsa koysunda :A belki onu yaptırırız :A
-
yapmayuın günah! abdestin dudmaz.. günah haram ayıb...
geçici döemeye para wermeyin antalyada olan warsa bana bi çay ısmarlasın ben yapem ona geçici döme..
-
ombra bunu yazdı:
-----------------------------kardeş tam bende konu açacaktım bende şöyle bir bir 3 aylık istiyorum ama hemen çıkmasın kına ile yapılanlar hemen 1 haftada çıkıyor birde ben yazın sürekli denize giren biriyim ondan uzun kalsın ayrıca rapist34 kardeş biryer bulursan iletişime geçelim
-----------------------------Tamam dayı bi yer bulursam burdan yazarım
Ya arkadaslar geçici derken bı yerden duydum kına ıle değil bu daha değişik bi şekilde yapılıyormuş ama tam bilgim yok ondan dolayı burda sordumda bilen yok mu yaw iyice:D