folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2-3 Aylık Dövme Hakkında Bilgisi Olan?

2-3 Aylık Dövme Hakkında Bilgisi Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    ya bende araştırdım kınayla yapınca hemen ilk gün içerisinde dövmenin dışarıya veren kabuklarını soymazsanız 1 ay kadar duruyomuş ama gerçekmi bilemicem...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    acıtıyo mu bu kalıcı dövmeler

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    Adana'da dövme yaptıracak yer arıyorum.Kalıcı olacağı için köpek bağlasan durmaz yerler söylemeyin.Bilen varsa söylesin bi zahmet.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Yaptirinca ne zaman kotu hissedersen bi tane daha yaptiriyosun. Bagimli oluyosun.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    işin ucunda cenabetlik olmasa bende yaptırmayı düşünürdüm kalıcı bir dövme. ama kalıcı dövme ile ölene kadar cenabet kalmak istemiyorum amk.

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

B0LDPiL0T bunu yazdı:
    -----------------------------
    işin ucunda cenabetlik olmasa bende yaptırmayı düşünürdüm kalıcı bir dövme. ama kalıcı dövme ile ölene kadar cenabet kalmak istemiyorum amk.

iyi de kalıcı dövme derinin alt tabakasına yapılmıyor mu.. abdestte de derinin üstünün ıslanması yeterli. o yüzden dövme abdeste mani değil. cenabet kalma gibi bi durum söz konusu değil yani :D

allcolorsarebeautiful.net
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    Stigma bunu yazdı:

B0LDPiL0T bunu yazdı:

iyi de kalıcı dövme derinin alt tabakasına yapılmıyor mu.. abdestte de derinin üstünün ıslanması yeterli. o yüzden dövme abdeste mani değil. cenabet kalma gibi bi durum söz konusu değil yani :D

ya  aslında bu konuda milyon tane söylem var. hacılar, hocalar  v.s adamlar cenabetlikden kurtulamıyosun diyolar.  şimdi benim bi ton arkadaş var dövmesi olan. hatta dövme yapan arkadaşlarımda var. onlarda böyle diyolar yada daha değişik şeyler sölüyolar. gel görki insan bu tarz kritik olaylarda hacılar, hocalar v.s yi daha çok dinliyor. yada onların söyledikleri daha inandırıcı geliyor. :) 

yoksa ensenin sağ köşesine bir akrep yada örümcek ve sol kol içine şekilli bişey yaptırmayı zamanında çook düşündüm. 

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek
    yok hiç acımıyo ben el yapımı yaptırdım isteyen olursa resim eklerim ;)

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi
    B0LDPiL0T bunu yazdı:
    Stigma bunu yazdı:

B0LDPiL0T bunu yazdı:

ya aslında bu konuda milyon tane söylem var. hacılar, hocalar v.s adamlar cenabetlikden kurtulamıyosun diyolar. şimdi benim bi ton arkadaş var dövmesi olan. hatta dövme yapan arkadaşlarımda var. onlarda böyle diyolar yada daha değişik şeyler sölüyolar. gel görki insan bu tarz kritik olaylarda hacılar, hocalar v.s yi daha çok dinliyor. yada onların söyledikleri daha inandırıcı geliyor. :)

yoksa ensenin sağ köşesine bir akrep yada örümcek ve sol kol içine şekilli bişey yaptırmayı zamanında çook düşündüm.

yok ya. bence çok saçma cenabetlik meselesi. yani mantık olarak da cenabetlik gibi bi durum imkansız oluyor, kalıcı dövmede de geçici dövmede de(eğer kına gibi su geçiren materyaller kullanılıyorsa) ..

ha günah değildir demiyorum. islamiyette vücuda zarar veren ya da şeklini bozan vs. gibi her şey yasaktır deniyor.

Neyse :) Arkadaşın konusunu dağıtmayalım cenabetlik meselesi ile :) başka bi konuda tartışılır uzun uzadıya.

allcolorsarebeautiful.net
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapist34
    rapist34's avatar
    Erkek
    ya bide şu cenabetlik var dimi ben onu sordum soruşturdumda abdest alıpda gidersen dövme yaptırmaya cenabet olmuyomussun yani nede olsa derinin altına su girmez diyorlar ama tam net bi cevap yok :D
Toplam Hit: 12535 Toplam Mesaj: 22