2 Bin Tlye Kadar Telefon Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

mi mix 2   ve Galaxy s7 arasında kaldım hocalar hangisini alayım belirttiğim kriterlere uygun olarak ?

Mi Mix 2'yi kırarsan ekran değişimi sıkıntılı. Ayrıca 2.000 liraya yok ki ? Nerede gördün hocam o fiyata ?

mkyb tarafından 18/Oca/18 21:30 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

mi mix 2   ve Galaxy s7 arasında kaldım hocalar hangisini alayım belirttiğim kriterlere uygun olarak ?

Mi Mix 2'yi kırarsan ekran değişimi sıkıntılı. Ayrıca 2.000 liraya yok ki ? Nerede gördün hocam o fiyata ?

yurtdışından alıyorum hocam 2.100 tl 

Kırmam dışında bu ikisin karşılaştırdık mı hangisini tavsiye edersin ? Kamera ve ekranın  iyi olması önceliğim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Galaxy S7 almak için nedenler :

+Suya ve toza dayanıklılık

+2K OLED ekran ve 534 ppi (Xiaomi ise 1080p LCD ekran, 403 ppi ayrıca ekran daha büyük olduğu için çözünürlük farkı daha çok göze batar)

+Kamera diyaframı düşük (Ne kadar düşük değer o kadar iyi gece çekimi)

+Gorilla Glass 4 (Xiaomi için bir bilgi bulamadım)

+Hafıza kartı desteği

------------------------------

Xioami almak için nedenler :

+Snapdragon 835 işlemci (S7'de 820)

+Grafik işlemci bir tık daha iyi

+ 6 GB RAM (S7 4 GB)

+Çerçevesiz tasarım

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

banada ses kalitesi en iyi olan tlf lazım kulaklıktan spotify dinlemek için

suanda yurt dısında olduğum için spotify de sıkıntılı anca tr proxy le dinleyebiliyorum pcde bunada bir çözüm varsa ondanda bi dal alırım

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    taekwondo bunu yazdı

suanda yurt dısında olduğum için spotify de sıkıntılı anca tr proxy le dinleyebiliyorum pcde bunada bir çözüm varsa ondanda bi dal alırım

Samsung'un S veya Note serisi. Bu cihazlarında Wolfson üretimi ses çipi kullanıyor Samsung.

iPhone'larda iyidir ses konusunda.

mkyb tarafından 18/Oca/18 23:34 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek

xiaomi mi 6 al.Eğer üstüne az daha koyabilirsen xiaomi mi mix 2 de sağlam cihaz.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

xiaomi mi mix 2 almaya karar verdim hacılar.Kamerası Galaxy s7 den iyi 8 den kötü.

Ekranda çok iyi değil ama yinede benim beklentilerimi karşılıyor.Sonuç olarak bunu sipariş vermeyi düşünüyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    taekwondo bunu yazdı

Samsung'un S veya Note serisi. Bu cihazlarında Wolfson üretimi ses çipi kullanıyor Samsung.

iPhone'larda iyidir ses konusunda.

çoğunlukla htc 10 denmiş nette ama tahribattaki öneriler daha bi önde direk bi telefon ve modeli soylersen sevinirim samsung s veya note kaç modeli parası mühimdeğil kaliteli detaylı müzik dinletsin kafi 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

HTC 10'a bulaşma hocam LG G4'teki gibi anakart sorunu var.

Dediğim gibi herhangi bir Note veya S cihazı olabilir. Dilersen mağazaya kulaklığın ile gidip teşhir ürünlerinde YouTube'tan klip açıp ses kalitesine bakabilirsin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

HTC 10'a bulaşma hocam LG G4'teki gibi anakart sorunu var.

Dediğim gibi herhangi bir Note veya S cihazı olabilir. Dilersen mağazaya kulaklığın ile gidip teşhir ürünlerinde YouTube'tan klip açıp ses kalitesine bakabilirsin.

teşekürler,

Toplam Hit: 6894 Toplam Mesaj: 50
tel