2 Bin Tlye Kadar Telefon Önerisi
-
mkyb bunu yazdı
Xiaomi uygun fiyata yüksek donanım sunuyor fakat kamera işini beceremiyor. Mi 6'da bile video çekimlerinde odak kaçırma problemi var. Bu arada Mi Note 3 1.600 liraya düşmüş. Mi 6'dan işlemci farkı ve bir kaç ufak farkı var. Xiaomi'nin ara modelleri çok çabuk düşüyor.
aynen xiaomi nin performansından herkes memnun fakat oneplus kadar iyi işler yapamıyor kamera konusunda.
hada huawei gibi.
fakat hepsi android işin sonuna gelince. , bir uygulama yükülyorsun erişim izni istiyor mesela whatsapp ver diyorsun ekran paylaşımı açık kapat diyor
kapatacak yer yok ama ? ayarları sıfırlıyorsın öyle düzeliyor.
-
OnePlus'ın üreticisi sağlam. Oppo, Vivo ve OnePlus firmalarının sahipleri aynı firma. Bu arada ekran paylaşımı hatası Android 6'da olan bir sorun. Ekrana müdahale eden uygulamalar neden oluyor. Google Play'de her önüme gelen şeyi yüklemediğim için Android 6 kullanırken hiç başıma gelmedi.
Kaldı ki gelirsede çözümü basit. Telefonun markasına göre değişir ama menüde Diğer uygulamaların üstünü çiz diye bir seçenek var. Orada tüm uygulamaların izinlerini kapatın. Sadece Facebook Messenger açık kalsın oda sohbet baloncuğu özelliğinden dolayı.
-
note 7 fe bakabilirsin.
bende note 4 vardı arızalı hepsiburada.com un kampanyası var evo diye bi firmayla anlaşmış onlara 250 liraya sattım siteye hediye çeki olarak
tanımlandı bende s7 edge aldım
-
Huawei mate 10 Lite aldım.Ekrana çift tıklayarak kilit ekranını açmak yok.Adamlar yenilik yapacaz diye kullanıcıların kullandığı şeyleri kaldırmaya ne kadar meraklı.
-
u235 bunu yazdı
Huawei mate 10 Lite aldım.Ekrana çift tıklayarak kilit ekranını açmak yok.Adamlar yenilik yapacaz diye kullanıcıların kullandığı şeyleri kaldırmaya ne kadar meraklı.
Çift tıklayarak kilit açma olayı eskide kaldı. Zira çift tık olayını ilk Nokia N9 modeliyle çıkardı ve o zamanlar parmak izi amiral gemisi modeller haricinde yoktu. Şuanda parmak izi okuyucu en dandik Android telefonda bile var. Parmak izi okuyucuya parmağını koyduğun anda çat diye telefon okuyup açıyor kilidi.
Ha ben parmak izi kulllanmak istemiyorum dersen bi şey diyemem.
-
mkyb bunu yazdıu235 bunu yazdı
Çift tıklayarak kilit açma olayı eskide kaldı. Zira çift tık olayını ilk Nokia N9 modeliyle çıkardı ve o zamanlar parmak izi amiral gemisi modeller haricinde yoktu. Şuanda parmak izi okuyucu en dandik Android telefonda bile var. Parmak izi okuyucuya parmağını koyduğun anda çat diye telefon okuyup açıyor kilidi.
Ha ben parmak izi kulllanmak istemiyorum dersen bi şey diyemem.
Bende parmak izi daha fazla şarj götürür diye bir düşünce varda o yüzden çift tık istiyordum.Şuan mecbur parmak izi kullanacaz.
-
Aksine çift tık daha fazla şarj harcar. Zira hem ekranı sürekli aktif tutuyor hemde yakınlık sensörünü.
mkyb tarafından 21/Oca/18 14:43 tarihinde düzenlenmiştir -
mi6 64gb 1800 tl 128gb 2000 tl hepsiburada garantisi aldım memnunum
-
Prometheus bunu yazdı
mi6 64gb 1800 tl 128gb 2000 tl hepsiburada garantisi aldım memnunum
benimkisi 64 gb de önceki telefonda bana 32 bile yetiyordu.64 hayli hayli yeter.Olmadı hafıza kartı takarım.
Ben mi6 ile arasında kalmıştım bunun sonuç olarak bunu aldım.
Fiyatı 1300 t