2. Büyük İzmir Buluşması
-
Beyler Ben Amele Tunca Samet Blade Geliriz Siz Mekanı Bulun Amk Tabi Konak Kabul Olursa...Ya 2 Hafta sona deme la:S
-
Sürekli fikir tebdiline gerek yok bence... Çünkü bu hafta size uymaz, bidaha ki hafta da başkasına o yüzden kararlaştırılan yere gidelim 29 unda
-
infaz dai msn i at özelden
-
bizde ankara buluşması yapacaz musket gelsin americadan :P
-
alsancakta tam yer bildirin ona göre gelelim fakat karşıyakaya birdaha hayatta gitmem en sonra gittiğimde balon vurayım dedim tüfek bozuk çıkmı m.k bide ödetmecesine balon vurcaz ona göre :)
-
yaw olur heryer olur şöle bir herkez girse msn e tam olarak bir şeyler de ayarlıyacağız inşallah :d
-
yaa msn buluşma saati verelim herkes girsin bii
en iiisi orda kararlaştırırız
burda biri yazıo 5 saat sonra bi başkası bişey dio olmuo a.q -
hatta yapmışken c1g1cg1g1 ile anlaşıp bide halı saha maçı yapsaydık :) şirinyer lisesi çok uygun :)
-
agalar isterseniz kimseniz işi yoksa vizeler falan bu hafta cumartesi de olabilir gece herkes nete girsin o zmn öle belirleyelim daha güzel olur :P
-
millet beni unuttunuz aq...Benim vizeler bu hafta bitiyo.Aslında gelin bi güzellik yapalım tarihi 23 nisan yapalım.İzmir deki Drag yarışlarına Pınarpaşına gidelim aq çok zevkli oluyo heryer modifiyeli arabalarla dolu gideniniz varmı bilmiyom?Çıkışta ki şovları görmenizi isterim arabaların çevire çevire yanlaya yanlaya anasını s.kiyolar
Toplam Hit: 6112 Toplam Mesaj: 56