2. Büyük İzmir Buluşması
-
o.ç. kendilerini bişey sanıyo aq sanki kendileri microsoftun mühendisleri
-
lean çakacan bunlara bi tane aq.görcekler.
-
hayır adamlar artık okadar sanallaşmış ki.Buluşma muluşma onlara boş iş gibi geliyo.bide anlamadığım konu nie bukadar götleri kalkmış...Aslında bi kabul etselerdi şunu ondan sonra evire çevire dövecektik ne zevk alırdım ama
-
Lan bi de reklam olarak düşünüyorum demişler sanki tahribatın reklama ihtiyacı varmış gibi.Üye olana kadar elli takla atman lazım zati tahribata bi de reklamını yapçazz a.q. :)))
-
Siktirsin yavşaklar aslında bir gelicekler maça geliyoruz diye herkes 5 adam çağırcak yanında sonra onların siteye onların dayak yemiş halini koyacaz varmı böle bir ukalalık siktirip gitsinler tövbe tövbe gelin len sokakta street fighter yapalım sıkıyorsa ha !!! sırf onların mesajını okumak için oraya üye olduğumamı yanarım yoksa onların salaklıklarına mı boşverin o salakları ya amk biz takılırız kafamıza göre aq
-
rs sana bir sözüm var hade lan ordan ukala
-
A.q bi türlü toplanamadık gitti zaten...
-
Muhahahahahha
Biz daha büyük istanbul buluşmasını yapamadık.
En büyük toplantıya 12 kişi geldi.
Allah sonunuzu hayır etsin -
Hojalar konuyu tekrar aktif ettiğim için kusura bakmayın ama 3 gündür nette yoktum olayları da şimdi okudum. A.q. bu cigicileri karıştırmayalım biz tahribatçılarız. Kendilerini bişey sanıyolar. Uğraşmaya bile değmez. Neyse asıl sorum BULUŞMA YERİMİZ ve SAATİMİZ. Benden bi öneri; KONAK/PİER önü saat; 13.30 nedersiniz?
-
infazcım cnm baq baqam ilk cvpta editleyip ne yazmışım güzel kardeşim herkes oyladı kabul edildi bu saatten sona yer deişmez offline olanlar görmez 2 ayrı yerde buluşmayalım sona:D buluşma yeri belli alsancak ama saat henüz belli deil daha 1 hafta var ama büük ihtimal 12 yada 13 olucak haberin olsun
Toplam Hit: 6183 Toplam Mesaj: 56