folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2. El Alınabilecek Araba Öneri???

2. El Alınabilecek Araba Öneri???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

bıraz bırıktır audi a4 al derım jettadır civic dır opellerdır hepsı bırbırıne benzıo tosbaga gıbı duruolar karızma bıse al benım gorusum bu 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Pejodan kaç kaçabildiğin kadar,bunu bilir bunu söylerim..Honda bakmanı öneririm

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeTr
    DeTr's avatar
    Erkek
    KILICH bunu yazdı

Müritler 30.000 TL Maksimum Bütçem Var...Dizel 2. El Bir Araba Almak İstiyorum...Ne Tavsiye Edersiniz?? Peugeout 207 1.4 hdi active Var Siyah 2007-2008 o civarlarda Ama Nasıldır???

Hacı o paraya sıfır araba alıyosun 2.elle ne uğraşıyon sen  araba fiyatlarından haberin yokmu 28 bin tlye opel var seat falan var al mis gibi bin 

2. elle uğraşma değişeni varmı kazası varmı şu olmuşmu falan diye ...

Kelimeler Kanatır !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vebay
    vebay's avatar
    Erkek

bence maceraya gerek yok..

2.eli değerli, tutulan ve saglam sorunsuz bir araba al....

yani toyota al...veya honda

bence japon, japon bulamassan kesinlikle alman..

başkasına bakma bile..

** son **
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Gidiyosun 2007 model full donanımlı Toyota Avensis Dizel alıyorsun. Fiyatı en son o civarlardaydı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

hocam şimdi aklıma geldi hyundai tiburon bakabilirsin birazda gençsindir inşallah iyi gider 

Hyundai Coupe FX olarak geçer 2.4 e kadar motoru var :D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Hacilar avensis,jetta ve focus station arasindayim...Honda Civic istiyorum ama benzinli o ya :S avensis de benzinli gerci ama pazar olarak sanki toyota nin pazari daha iyi...

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    KILICH bunu yazdı

Hacilar avensis,jetta ve focus station arasindayim...Honda Civic istiyorum ama benzinli o ya :S avensis de benzinli gerci ama pazar olarak sanki toyota nin pazari daha iyi...

avensisin muhtemelen 2004+ üstü için bakıyosun ama belki iyi etki bırakır ; 

99 model avensis kullanıyorum yıllardır, manuel, lpg li. 444.444km olmasını bekliyorum fotosunu çekmek için motor hala sağlam çok şükür :) alırkene (99 yılında) 750bin i görürsünüz demişlerdi, deniyoruz bakalım beş on yıla yazarım gene doğru çıktı mı diye :D :D

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek

Ayda kaç KM yol yapmayı planlıyorsun ki dizel araba almayı düşünüyorsun abi?

The Beginning and The End.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

bence ondan bundan borç etmek yerine, kendi paranla 16bin tl ye güzel bir renault clio almalısın. Hem az yakar hem iyi gider. Ha yok illa biraz konfor istiyorsan o zaman gidersin ford fiesta alırsın. 2011 yılının en az yakan 3.cü arabası seçildi..

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 5456 Toplam Mesaj: 46