2. El Alınabilecek Araba Öneri???
-
bıraz bırıktır audi a4 al derım jettadır civic dır opellerdır hepsı bırbırıne benzıo tosbaga gıbı duruolar karızma bıse al benım gorusum bu
-
Pejodan kaç kaçabildiğin kadar,bunu bilir bunu söylerim..Honda bakmanı öneririm
-
KILICH bunu yazdı
Müritler 30.000 TL Maksimum Bütçem Var...Dizel 2. El Bir Araba Almak İstiyorum...Ne Tavsiye Edersiniz?? Peugeout 207 1.4 hdi active Var Siyah 2007-2008 o civarlarda Ama Nasıldır???
Hacı o paraya sıfır araba alıyosun 2.elle ne uğraşıyon sen araba fiyatlarından haberin yokmu 28 bin tlye opel var seat falan var al mis gibi bin
2. elle uğraşma değişeni varmı kazası varmı şu olmuşmu falan diye ...
-
bence maceraya gerek yok..
2.eli değerli, tutulan ve saglam sorunsuz bir araba al....
yani toyota al...veya honda
bence japon, japon bulamassan kesinlikle alman..
başkasına bakma bile..
-
Gidiyosun 2007 model full donanımlı Toyota Avensis Dizel alıyorsun. Fiyatı en son o civarlardaydı.
-
hocam şimdi aklıma geldi hyundai tiburon bakabilirsin birazda gençsindir inşallah iyi gider
Hyundai Coupe FX olarak geçer 2.4 e kadar motoru var :D -
Hacilar avensis,jetta ve focus station arasindayim...Honda Civic istiyorum ama benzinli o ya :S avensis de benzinli gerci ama pazar olarak sanki toyota nin pazari daha iyi...
-
KILICH bunu yazdı
Hacilar avensis,jetta ve focus station arasindayim...Honda Civic istiyorum ama benzinli o ya :S avensis de benzinli gerci ama pazar olarak sanki toyota nin pazari daha iyi...
avensisin muhtemelen 2004+ üstü için bakıyosun ama belki iyi etki bırakır ;
99 model avensis kullanıyorum yıllardır, manuel, lpg li. 444.444km olmasını bekliyorum fotosunu çekmek için motor hala sağlam çok şükür :) alırkene (99 yılında) 750bin i görürsünüz demişlerdi, deniyoruz bakalım beş on yıla yazarım gene doğru çıktı mı diye :D :D -
Ayda kaç KM yol yapmayı planlıyorsun ki dizel araba almayı düşünüyorsun abi?
-
bence ondan bundan borç etmek yerine, kendi paranla 16bin tl ye güzel bir renault clio almalısın. Hem az yakar hem iyi gider. Ha yok illa biraz konfor istiyorsan o zaman gidersin ford fiesta alırsın. 2011 yılının en az yakan 3.cü arabası seçildi..