2 Erkek İçin Marmarisde Otel
-
nasipse bu cuma günü 1 haftalık tatile çıkıyorum marmarise gideceğiz 2 erkek olarak.
marmarisde önerebileceğiniz bol rus olan otel varmı ? :) beni anladınız siz. =)
Teşekkürler.
-
Bol ruslu otelde kalacaksanız. Emre Beach, Grad Paşa, PaşaPaşa delux, Green Nature. Barlar sokağında Joy club, Crazy Daisy, Club Arena,Back Street, Back Street Garden, Mango (Dikat et ara ara rus kızları çalışıyor eğleim derken eğlenmesinler seninle :) ), Uuzn Yalı'da (Sahilde) Turtle, Vip var gül
-
mchacker bunu yazdı
Bol ruslu otelde kalacaksanız. Emre Beach, Grad Paşa, PaşaPaşa delux, Green Nature. Barlar sokağında Joy club, Crazy Daisy, Club Arena,Back Street, Back Street Garden, Mango (Dikat et ara ara rus kızları çalışıyor eğleim derken eğlenmesinler seninle :) ), Uuzn Yalı'da (Sahilde) Turtle, Vip var gül
4-5 yıldır gidiyoruz hocam aslında marmarise ama hep appart tarzı yerde kalıyorduk. mekanları biliyoruz ama ruslar nerde kalıyo onu bilmiyoruz işte :) teşekkürler bilgilendirme için
-
LinkinMeTiN bunu yazdı
nasipse bu cuma günü 1 haftalık tatile çıkıyorum marmarise gideceğiz 2 erkek olarak.
marmarisde önerebileceğiniz bol rus olan otel varmı ? :) beni anladınız siz. =)
Teşekkürler.
bayram tatilinde green nature deydim. 1000 den fazla insan vardı otelde toplasan %5 i türk. gerisi rus alman hollanda. barlar sokağı ve marina ya yakın sayılır. içmelerede dolmuş ile 5 dakkada gidersin.
-
Yıllardır aradığım konu=)
-
Ruslarda sizi bekliydi zaten, :)
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Ruslarda sizi bekliydi zaten, :)
Bırak çocukları uçsunlar :)
-
-
Başlık bi kıllandırdı da içeri girince tebessüm ettim :)
Allah yardımcınız olsun hocam
-
ozgunlu bunu yazdı
Başlık bi kıllandırdı da içeri girince tebessüm ettim :)
Allah yardımcınız olsun hocam
:D :D başlık falso.
Ayrıca antalya da ve marmariste ki bazı olaylardan dolayı pazarı rusya ve avrupa olan bazı otellere 2 erkek almıyorlar.
Ratbat tarafından 21/Tem/15 19:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Arkadas bu Rus hatunlar Türk erkeklerinin neyini begenipte beraber oluyo