2 Erkek İçin Marmarisde Otel
-
Hacı bütün engelleri geçtim sadece bir konuda açık açık uyarmak istiyorum.
Her gel vericem diyene atlamayın sonra bana tecavüz etti muhabbeti yapıyorlar aman dikkat tersini kanıtlayamazsın, örnekleri çok fazla.
-
LinkinMeTiN bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
Yabancı dil var ise ingilizceden bahsediyorum çıtır rusları, rusça var ise orta yaş ve olgun rusları. ikiside yok ise iki erkek bu adamlar ne yapacak diye düşündürür. şaka şaka dil var ise hiç sıkıntı değil sizin iş olur. ruslar ilk etepta kibarlığa bakıyor ipucu vereyim. türk kızları gibi tersleyince aşık olan zannedip bi çuval inciri berbat etmeyin :d
çat pat hocam. götürcek kadar değil. are you cola falan yani :D
adam are you cola ( kola misin ) dedi , bu ingilizce ile sen oteli götürürsün abi basarılarının devamını dilerim. :D
Roark tarafından 22/Tem/15 20:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Maddox bunu yazdıLinkinMeTiN bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
Yabancı dil var ise ingilizceden bahsediyorum çıtır rusları, rusça var ise orta yaş ve olgun rusları. ikiside yok ise iki erkek bu adamlar ne yapacak diye düşündürür. şaka şaka dil var ise hiç sıkıntı değil sizin iş olur. ruslar ilk etepta kibarlığa bakıyor ipucu vereyim. türk kızları gibi tersleyince aşık olan zannedip bi çuval inciri berbat etmeyin :d
adam are you cola ( kola misin ) dedi , bu ingilizce ile sen oteli götürürsün abi basarılarının devamını dilerim. :D
yihohaha açıklamasını da yapmışsın helal hocam
-
Maddox bunu yazdıLinkinMeTiN bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
gut mornig :D
-
Rus degilde, Hollanda versiyonu nerede cevrilir bu filmin_?
-
otel aramaya devam.