2. Kattan Atlayıp Adam Dövmek
-
Götverenlikden başka bişey değil.O adamlara dalanları tutup dövüceksin sağlamından akılları başlarına gelecek.
-
adanalı ceki cen aq ulan adam arabayı durdurup yardım ediyor ki orasıda görünmez köşe olabiltesi ıyüksek velet yolu yarılayıp geliyor adam napsın Allahtan kamera varmış
-
ya şöyleo rospu evlatlarından ülkeyi temizlemek lazım ya hala kaldımı bu barzolardan
-
myblackworldweb bunu yazdıAyazz bunu yazdı
Acayip güldüm ya. Acaba hangi mahallede olmuş bu olay gidip de görmek lazım. Bu şehrin her yeri olaylı. Dün gece de silahlar patladı büyük bir kavga cıktı gece 1-2 sularında. :D
hocam hangi mahallede silahlar patladı :)
geçen gün bizim mahallede bir kavga çıktı esrar satıcıları arasında.
(Meydan mah. hava alanının dimi. 30 saniye yürüme mesafesi ile havaalanının giriş kapısındasın.)
6 tane pompalıyla atletle koşuyor adam. birer birer dağıtılacak anlaşılan :)
karısına bağırıyor fişek ver fişeeekk.. kadın oradan damdan bağırıyor. hepsini geçen gün sıktınız mahmut. :):)
çok fazla karışık mahalleler var hocam adana da . ama çoğu adana lı değil bu kavgayı yapanların..O daha bombaymış :D Yurt mahallesinde oldu benim dediğim olay mavibulvara yakın. Evin az ilerisinde kumarhane gibi bir şey var. Güya dernek adı gece olunca kumara dönüyorlar. Heralde anlaşamadılar mı naptılar kavga çıktı baktım silah sesleri geliyor :D
-
Cahillik işte halbuki burda adamın değil çocuğun suçu var adam hatalı olmamasına rağmen inip çocuğa yardım etmeye çalışmış.Kavga tamamen mahalle sakinlerinin koyunluğu. Bu arada başlıkta belirttiğin üzere atlayan adam mı dövmüş yoksa arabadan inen mi oda ayrı bi mesele:))
-
adananında adı çkmış 9 a inmez 8 e :D istanbulda bunlardan kaynıyor akıl almaz adamlarla karşılaşıyorum gün içinde cahillik almış başını gidiyor
-
Şoförün kolumu sarılı, kırık yada incinmiş halde nasıl araba sürüyor! ben olsam 3.kattan bile atlarım o ibneyi dövmek için...
-
Vay arkadaş... Minibüstekiler de zaten çarptıkları çocuk ile komşuymuş. Kaçmamış durmuş ve ambulans ramış, çocuğa yardım etmiş. Çocuk hatalı, adam kazadan sonra yapbileceği ne varsa yapmaya çalışırken adama dalıyorlar... İşte bu adama dalanlar temiz bir sopayı hak ediyor...
-
kimsede demiyor ki mk, çocuk arabaya çarpmadan önce yere düşmüş öyle çarpmış arabaya adam gayet gelmesi gerektiği hızda düz bir şekilde seyir halinde çocuk amfetamin gibi bisiklet sürerek geliyor yardıra yardıra korkudan düşüyor arabaya çarpıyor.
bunu anlamak çok mu zor anlamadım ki, orda o adamın silahı olsa vursa bende savcı hakim olsam vs izlesem adama 1 gün bile hapis vermem mk. -
hahah :D iyi güldüm sabah sabah