2. Kattan Atlayıp Adam Dövmek
-
atlaması filan havalı da inince dayak yemesi kötü oldu :D
Zalimcocuq tarafından 15/Eki/13 10:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Ondan sonra da vay efendim olimpiyatlar Turkiye'ye neden verilmedi. Ananin bilmem neyinden dolayi verilmedi amkun kömür tozlari sizii, nasipsiz piç kurulari...
Bu barzolardan daha cook var hem de heryerde. Bu ulkeden her sey beklenir. Bos gezilmez. Selam vermedin diye gecen gun benim kuzene dalicaklarmis. Kafalar iyi tabi bu ibinelerin, 3 ununde anasini bellemis taekwando ile helal olsun. Gittigimde birinin de bacagi kirilmisti. Digerinin kolunu da ben kirdim. Siken Yarar Yapacak Hicbir Sey Yok. -
Adana işte ne bekliyodunuz, her üç kişiden 4üne silah düşen bir memleket
-
He lan gelmeyin buralara, pis kotu buralar. Aman diyim ha yolda yururken vururlar sizi. Siz cennet gibi sehirlerinizden cikmayin. Adana bize kalsin :) Sikerler.
-
magandalıkla, ayılıkla, horozlanmakla övünmek anca cahil, cühela, boş kesimin işidir.
-
ComputerWolf bunu yazdı
He lan gelmeyin buralara, pis kotu buralar. Aman diyim ha yolda yururken vururlar sizi. Siz cennet gibi sehirlerinizden cikmayin. Adana bize kalsin :) Sikerler.
adam küsmüş size :) tamam la adanada güzel :f -
O değilde anlaşılan Adanayıda Yunanistana itelemek lazım.
-
ComputerWolf bunu yazdı
Hocam sizin orda denizli mah. Nasıl biryer, gecen sene sygic navigasyon yüzünden mahalleye girdim Bi baktim polis arabasini pompali ile kovaliyorlar.. Insanlar harbiden şaşırmış. . -
Triumph bunu yazdı
magandalıkla, ayılıkla, horozlanmakla övünmek anca cahil, cühela, boş kesimin işidir.
-
u235 bunu yazdıTriumph bunu yazdı