2 Kurt Boğan Dişi Sivas Kangalı
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
Vucut yapısından başka hiçbir özelliği yok bu kopeklerin....
-----------------------------Sen bundan bir göğüs ye bak ondan sonra özelik gör :)
-
kalkal köpekleri hakkında bilgisi olmayanlar konuşmasın beyler kangal köpekleri kurdu önce göğüs darbesiyle indirirler budarbe okadar güçlüdürki kurdun belini yada kaburgalarını kırar sonrada kurdun boğazına çöker boğarak öldürür.
kangal köpekleri asaletinin yanında atletik zeki sadık vede dostturlar benin kangararın yanında bana sesini yükselten dengesizin biriri nasıl yere indirdiğini ben biliyorun. kangal tehlikeli gördüğü nesneyi korumak la yükümlü olduğu herşeye canı pahasına yanaştırmaz. 2 değil 3 kurdu bile saf bir kangalsa çok rahat bir şekilde boğar. vede dişi kangallar bu konuda daha acımasızdır. bilgisizlere duyurulurrr.
-
Bunlarda benimkiler. İkisi bir arada :) Aynı yaştalar ama çok javga ediyolar. Kurt olanın adı Reis. Diğerininkini Makbule koymayı düşünüyoruz :) Reis çok fırmalama boyna sataşıyor kangala. kangalda kuyrugundan tutup bir fırlatıyo 3 metre uzuyo yawrum reis : )
-
hermes bunu yazdı:
-----------------------------ßendede 7 aylık bi erkek var saf yokmu elinde dişi olan =P
-----------------------------Resimdeki dişiymiş usta düş peşine çok deli yavru olur bunlardan :)
-
golden forever : ) ayrıca başlık yanlış yerde:)
-
Buda benim kangal :D
-
sitede cok tutan bi Konu olmaya gorsun
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Buda benim kangal :D
-----------------------------Rengi mükemmelmiş köpeğin , Allah uzun ömür versin .
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Buda benim kangal :D
-----------------------------
ahahah bide murat kekilli dinlio :| -
vay bee dünyada neler varmışta haberimiz yokk