2 Rekat Şükür Namazı Ve Başbakan ( Peygamberliğe Giden Yolda-1 )
-
SeBasTiAN16 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hayvan kardeş. Ülkeyi satıp avrupa bbirliği için gerekli deyip 10 yıl önce Oraya girmek müslümanlıktan olmaktır, kesinlikle girmeyelim dediği için artıyor olabilir belki:D
-----------------------------akepecilere ve anti akepecilere uyuz oluyorum
açıkcası anti akepecilerin çocukca muhalefitlerini gördükçe akepeye daha bi yaklaşıyorum
avrupa birliğine girip girmemeye karar vermek başbakanların haddinemi sanıyosun bütün partiler muhalefetteyken anti ab anti imf anti abd ama iktidara gelince öylemi oluyor bozkurt mhp yide gördük iktidar ortağı iken güvercin dsp yide bazı devlet politikaları vardır değişmez anayasanın değişmez maddeleri gibi
-
gecen bi programda tayyip i izliyyordum her nedense yuzune bakinca birden adam kendini tarihe yazdirmak istiyor gibi bir his dogu icime, sanki darbe olursa sevinecekmis gibi ...
-
HaYVaN bunu yazdı:
twilight_flame bunu yazdı:
Eleştirecek şeyler çok sadece akpnin kendi içinden birinin tayyibe tapılmasını isteyecek aşamaya geldiği kadar zihniyet bozukluğu olduğunu söylüyor akp içinde. Karnımız çok şükür ölmeyecek kadar yiyecek görüyor ama insanca yaşamak değil bu. Sadece ekmek yiyerek ölmeden yaşayabilirsin ancak insanca yaşayamazsın. Bu insanca yaşayamama sebebimiz olarak şuanda bizi yönetenler gösterilebilir sanırım. Tabi birde ona tapan, ülkenin sonunu düşünmeyen yalakalarda eklenebilir. İşte arkadaşın burda değinmek istediği çakma dindar akplinin zihniyet bozukluğu yüzünden başımıza geçirilmesi. Senin ülkeyi satan adama sempatin artıyorsa kişisel düşüncendir saygı duyarım ancak Ben nedense bu cahiller sürüsünden oluşmuş padişahlık gibi yönetilen partiyi görünce tam tersine nefret duyuyorum.
-----------------------------Yani adam ülkeyi satıyor ve siz bunu değil de peygamberliği tartışıyorsunuz (:
Nasıl ülke satmak, böyle bir konudan önemsiz anlamadım gitti.. İki kelime ezberlemişsiniz her tarafa bağırıyorsunuz :) Tayyip satıyor! Sat sat ne bitmez ülkeymiş arkadaş. Çocuk inanmaz buna.
-----------------------------Ülke satmak önemsiz demiyorum sen ülkeyi satan adama sempati duyuyorsan dedim :) ARada fark var.
Ayrıca Sat sat bitmez ülkeymiş diyorsun ya. Ülkenin büyüklüğünden şüphe etmiyorsan satılan - satılabilecek değerlerinin fazla olduğu konusunda hem fikirizdir. Ama sen lan ufacık ülke satıyor olsa şimdiye biterdi diye düşünüyorsan bilemicem. Ben ülkemin zenginliklerinin fazla olduğuna ve bu zenginliklerin yandaşlara peşkeş çekildiğine inanıyorum. Ancak bazı yalakalar yüzünden ne yazık ki sesimizi duyuramıyoruz orasıda ayrı konu tabi. Ses duyurmaya çalıştığımızda ya anamızıda alıp gönderiliyoruz ya da söyleyemeden ağzına eli tıkıyorlar. Ya da ne hikmetse sesimizi duyurmaya çalışanlar ya tutuklanıyor ya soruşturmaydı falan susturuluyor.
-
HaYVaN bunu yazdı:
twilight_flame bunu yazdı:
Eleştirecek şeyler çok sadece akpnin kendi içinden birinin tayyibe tapılmasını isteyecek aşamaya geldiği kadar zihniyet bozukluğu olduğunu söylüyor akp içinde. Karnımız çok şükür ölmeyecek kadar yiyecek görüyor ama insanca yaşamak değil bu. Sadece ekmek yiyerek ölmeden yaşayabilirsin ancak insanca yaşayamazsın. Bu insanca yaşayamama sebebimiz olarak şuanda bizi yönetenler gösterilebilir sanırım. Tabi birde ona tapan, ülkenin sonunu düşünmeyen yalakalarda eklenebilir. İşte arkadaşın burda değinmek istediği çakma dindar akplinin zihniyet bozukluğu yüzünden başımıza geçirilmesi. Senin ülkeyi satan adama sempatin artıyorsa kişisel düşüncendir saygı duyarım ancak Ben nedense bu cahiller sürüsünden oluşmuş padişahlık gibi yönetilen partiyi görünce tam tersine nefret duyuyorum.
-----------------------------Yani adam ülkeyi satıyor ve siz bunu değil de peygamberliği tartışıyorsunuz (:
Nasıl ülke satmak, böyle bir konudan önemsiz anlamadım gitti.. İki kelime ezberlemişsiniz her tarafa bağırıyorsunuz :) Tayyip satıyor! Sat sat ne bitmez ülkeymiş arkadaş. Çocuk inanmaz buna.
-----------------------------yorulma , delikanlı gibi tayyipçiyim yaz. biz anlarız ne demek istediğini.
-
Herkes kıldımı şükür namazını, kazaya bırakmayın aman :)
-
underzero bunu yazdı:
yalakalikta son nokta
-----------------------------aynen :)
-
Tamamen geyik geyiğe yazsaydın sen bunu.