folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 2 Senelik Mezunlarına 6 Ay Askerlik Geliyor!

2 Senelik Mezunlarına 6 Ay Askerlik Geliyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

YÖK Başkanı Özcan, mesleki eğitimi avantajlı hale getirmek için MYO mezunlarına kısa dönem askerlik teklifi ile Genelkurmay Başkanı Büyükanıt'a gidecek. Olumlu cevap alırsa yasal düzenleme için hükümetin kapısını çalacak.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, mesleki yüksek eğitimde oranları yükseltmek için meslek yüksek okulu (MYO) mezunlarına kısa dönem askerlik teklifi ile Genelkurmay'a gideceğini açıkladı. YÖK'ün projesine göre meslek yüksek okullarının özendirilmesi için, 4 yıllık fakülte mezunlarına tanınan 6 ay kısa dönem askerlik hakkı MYO mezunlarına da tanınacak.

holey ulan ! :D

kaynak : http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=329036 

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    ben simdi 2 sene belesden üni okicam benım ıcındemi 6 ay ?

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

iii mayısta askerim :)

ama bunun onaylanması baya zaman alır :) 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimist_98
    pesimist_98's avatar
    Erkek

yyyyyyyyyyyuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppiii yaşadık

ama şimdide herkes vatani görevini yapmaktan kaçmak için 2 yıllık okumaya niyelenicek aslında pekde iyi olmadı gibi

İmzaya Gerek Yok Adım Yeter..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yakamura25
    yakamura25's avatar
    Erkek
    2 senelik mezunlar 9 ay askerlik yapacak diye okudum 6 ay mı 9 ay mı anlamadım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmaman
    osmaman's avatar
    Erkek
    walla bu konu uzun zamandır gündemde ama ben olacağını zannetmiyorum. ama inşallah olur. hayırlısı.

İmza mı? O da ne demek?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

9 ay yapacaklarmış rektör büyükanıtla görüşecekmiş uzlaşma olursa mhp'nin meclise sunduğu teklif yasalacakmış.

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candemirhalil
    candemirhalil's avatar
    Erkek

RTE nin sölediği ve herkesin tepkisini çeken bir söz vardı bilirsiniz hepiniz

Askerlik yan gelip yatma yeri değildir.işte buraya mesaj yazan için sölemişti bu sözü.yani askerliğe daha gitmeden torpil yaptıran,oraya gidince herşeyden kaçmaya çalışan,millete hava civa olarak askerlik anılarını anlatan,nobet esnasında nasıl kaytarmak peşinde koşan askerler için gün sayan askerler için sölenmiş bir sözdü daha sonrası gerçi herşey gibi bu söz de yanlış anlaşıldı ya boşver.dicem odur ki sizin gibi gençleri görünce utanıyorum,askerliğe laf gelince,ülkene laf gelince hiç çekinmeden atıp tutan,yok abd ye yok ırak a yok suriyeye ,yok israile girelim deşelim ,pkk yı yok edelim diyen gençler işte TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ sizin gibi bünyesinde barındırdığı askerliği bir mecbur hizmet gibi yapan ve içinde hissetmeyen genlerden arındırılınca inanın o dediğim ülkelerin hepsine gireceğiz ama bu haldeyken girersek onların uşağı oluruz.Diceklerim bukadar....askerlik kısaltılmasını bırak tam 2 sene olması gerektiği kanısındayımdır.üniversite mezunuyum ve 5 ay değil tam 15 ay asker olarak yaptım ve mutluyum ve askerliğini böle şartlar altında yaptığıma göre konuşmaya hakkım olduğuna inanıyorum...kalın sağlıcakla

Veni, vidi, vici
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    abi hemen karara bağlasınlar duruma göre uzatırız okulu dimi :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:
    -----------------------------

9 ay yapacaklarmış rektör büyükanıtla görüşecekmiş uzlaşma olursa mhp'nin meclise sunduğu teklif yasalacakmış.

-----------------------------

yani ebesinin mısı :D 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

hay skiim ben istemiyorum..

adam gibi askerlik yapıp, kulak koleksiyonu yapacaz dedik izin vermiolar şimdi de ak.sıçiim ya..

o prof un a.q.ben vatani borcumu en iyi şekilde ödemek istiyorum.. 

Toplam Hit: 7429 Toplam Mesaj: 22