2 Senelik Mezunlarına 6 Ay Askerlik Geliyor!
-
nhe gerekh whar qi
-
RaCiNGeR bunu yazdı:
-----------------------------nhe gerekh whar qi
-----------------------------Tahribat çeviri: Aktif
Çeviri: Ne gerek varki?
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------
RaCiNGeR bunu yazdı:
-----------------------------nhe gerekh whar qi
-----------------------------Tahribat çeviri: Aktif
Çeviri: Ne gerek varki?
-----------------------------zuhahahh :D
arkadaşın yaşadığı şehir daha önceden bi müridimizin imzası falandı, hakkaten ya kimdi o
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------hay skiim ben istemiyorum..
adam gibi askerlik yapıp, kulak koleksiyonu yapacaz dedik izin vermiolar şimdi de ak.sıçiim ya..
o prof un a.q.ben vatani borcumu en iyi şekilde ödemek istiyorum..
-----------------------------merak etme varsa öyle bir durum 6 aydada çok kulak kesersin.Zaten ben uzatıcam dersen hayırmı diyecekler kaçmaya çalıştı deyip uzatırlan fln fişman...
-
ulan bi başa geliyim, 3 yıla çıkarmazsam askerliği noliim a.k :)
-
teskereyi alalı 7 ay oldu ben askere gitmeden 5-6 ay öncede bu muhabbetler vardı böle dönem dönem çıkar arada
sevinipte olmayınca bunalıma girmeyin :D
-
Dört yıl ve daha fazla süreli yüksek okul mezunlarının askerlik hizmet süreleri 1076 Sayılı Yedek Subay ve Yedek Askeri Memurlar Kanunuyla düzenlenmiştir. Bunlardan yedek subay olanların hizmet süreleri on iki ay, kısa dönem erbaşların ise altı aydır.
Dört yıldan daha az süreli yüksek okul mezunları ise 1111 Sayılı Askerlik Kanununa tabidirler ve askerlik hizmet süreleri on beş aydır. Bakanlığımızca askerlik hizmet süresinin değiştirilmesi hususunda bir çalışma bulunmamaktadır.
Alıntır...
Kaynak : http://www.asal.msb.gov.tr/esasicerik_dosyalar/2_yillik_yuksekokul_as_hiz_suresi.doc
Yukarıdandan anlaşılacağı gibi böyle bir durum yok arkadaşlar ben pekde olacağını sanmıyorum işin açıkçası ozaman millet kısa yapmak için boşuna 2 yıllık okurlar ve buda asker sayısını düşürür die düşünüyorum arkadaşlar siz ne dersiniz?
-
GenelKurmay 2010 yılına kadar askerlikle ilgili herhangi bir duzenleme yapılmayacagını soyledi, bosuna umitlenmeyin. o yok baskanı olcak dangalakta kendini baskomutan sanıp askeri islere karısmasın yaglı kazıgı sokarlar adama.
-
Ben Bitiruene Kadar ÇIkar :)) Oleyyy Amk.
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
GenelKurmay 2010 yılına kadar askerlikle ilgili herhangi bir duzenleme yapılmayacagını soyledi, bosuna umitlenmeyin. o yok baskanı olcak dangalakta kendini baskomutan sanıp askeri islere karısmasın yaglı kazıgı sokarlar adama.
-----------------------------darbe yaptırtmak için askeri işlere karışanlara ne demeli :)