folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder 2 Senelik Para Kazandıran Bölümler

2 Senelik Para Kazandıran Bölümler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    GUS bunu yazdı
    manglerman bunu yazdı

bilgisayar programcılığı :)

işi çok iyi bilmen lazımki 2 senelik okuduğu düşünmesinler ben böyle ara elemanlar oluyo makine tuşuna basıpta parayı götüren o meslekler cidden para kazandırıyomu ve hangi bölümler onlar onu sormuştum

dünyada öyle oturduğun yerden tuşa basıpda tonla para kazanacağın  bir bölüm yok.

Ayrıca bilgisayar programcılığıda web tasarım gibi hoşaf olma yolunda onuda geç.

tonla demedimki zaten ben sadece elimde alternatif bulunsun diye istedim MYO bilgisayar programcılıgını hiçbir getirisi yok araştırdıgım kadarıyla ama ara elemanlar zaten 2 senelik oldugu için ücretleri normal oluyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    GUS bunu yazdı
    manglerman bunu yazdı

bilgisayar programcılığı :)

işi çok iyi bilmen lazımki 2 senelik okuduğu düşünmesinler ben böyle ara elemanlar oluyo makine tuşuna basıpta parayı götüren o meslekler cidden para kazandırıyomu ve hangi bölümler onlar onu sormuştum

dünyada öyle oturduğun yerden tuşa basıpda tonla para kazanacağın  bir bölüm yok.

Ayrıca bilgisayar programcılığıda web tasarım gibi hoşaf olma yolunda onuda geç.

tonla demedimki zaten ben sadece elimde alternatif bulunsun diye istedim MYO bilgisayar programcılıgını hiçbir getirisi yok araştırdıgım kadarıyla ama ara elemanlar zaten 2 senelik oldugu için ücretleri normal oluyor.

haa para götüren diyince çok para kaldıran olarak anladım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Oku 2 senelik turizm otelcilik, hem para kaldırırsın hem hatun :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Orman muhafazacı ol 2000 maaş var ormandasın götüm götüm geziosn bütün gün başka da bi işin yok.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

up

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

özel üniversitelerde yaygın olarak iki yıllık bölümlerden seç birini. boşuna açmazlar 2 yıllıkiçin de boşuna insanlar para yatırmazlar ;)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

aneztezi

+1000000 puanın yetiyosa yaz derim....hiçbir şekilde açıkta kalmazsın...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

La bırak ne okuması iki sene tirmalayacagina atıl ticarete iki sene de bir yerlere gelirsin

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Mezantalac bunu yazdı

La bırak ne okuması iki sene tirmalayacagina atıl ticarete iki sene de bir yerlere gelirsin

:)

iki sene ticarette büyümek için az gibi geldi. mesela ne yapsın ne alıp ne satsın bu arkadaş. yardımcı olabilir misin?

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

özel üniversitelerde yaygın olarak iki yıllık bölümlerden seç birini. boşuna açmazlar 2 yıllıkiçin de boşuna insanlar para yatırmazlar ;)

++

Toplam Hit: 8408 Toplam Mesaj: 42