folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder 2 Senelik Para Kazandıran Bölümler

2 Senelik Para Kazandıran Bölümler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    kuytul bunu yazdı
    Mezantalac bunu yazdı

La bırak ne okuması iki sene tirmalayacagina atıl ticarete iki sene de bir yerlere gelirsin

:)

iki sene ticarette büyümek için az gibi geldi. mesela ne yapsın ne alıp ne satsın bu arkadaş. yardımcı olabilir misin?

2 sene halde çalışsa onun bunun yanında, 3.yılında kendi yeri olur. Bu işten iyi kazanç sağlayabilir ileriye yönelik.

..

Yedek parça sektörüne girebilir. Zaten ölmeyecek sektörlerden bir tanesidir. Tabi kendine çevre edinmek için derneklerdir, lokallerdir gerekirse cemaattir... buralara girip çıkmalı iyi bir çevre edinmelidir.

..

Belediyenin kiraya verdiği park ve bahçelerdeki yerleri kiralayıp buralarda çay, tost vs satabilir. İhaleli olsa bile hem kirası piyasanın oldukça altında kalıyor hem de yurdum insanının park bahçe merakından iyi işler çıkarabiliyor.

..

İmkanı varsa halısaha işletebilir.

..

Cafelerin nargile işletmeciliğini devralabilir. Hatta bu benim girmek istediğim bir sektördü ama parasızlıktan yapamadım :) Yaptığım hesaplara göre de işlek kafelerde iyi kâr bırakıyordu. Günlük 30-40 tane nargile çıkaran kafeler olduğunu düşünürsek bunun gibi 5 tanesini bağlasa dünyanın parası eder.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Başka fikirler olursa eklerim.

Ekleme:

Ha bu arada 2 yıllık açısından konuşacak olursak CNC öğrenebilirsin. Türkiye'de adamakıllı CNC bilen adam yok. Çevremden duyumsadığım kadarıyla 1000-1500 lira arası işe başlıyorsun. 

Üstteki arkadaşlardan birinin dediği gibi Turizm de iyidir ama sağlam bir otele kapak atmak, okulda öğrendiklerinden fazlasını gerektirir. Aracı olacak insanlar da gerekli mesela. Aldığın maaş düşük olsa da otel içerisinde uyguladığın politikalarla sıradan bir yaz ayında aylık gelirin 3000 'in altına düşmez.

..

Eğer çenene güveniyorsan, insanın altından girer üstünden çıkarım diyorsan bankalara kredi satmak için başvur. Yine bu işte olup da uzaktan tanıdığım biri 2 senedir bu işin içinde ve bir tane daireyle bir tane de sıfır araba aldı. Ücret asgari olmasına rağmen kart başına yanlış hatırlamıyorsam ya 5 lira ya da 10 lira primi var. İşini düzgün yaparsan, tuttuğunu kaçırmazsan aylık 3000-4000 liralık kazançlar hayal değil.

1049 tarafından 16/Tem/13 19:47 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

Otobüs Kaptanlığı

Mimari Restorasyon

Anestezi

Radyoloji

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

At antrenörlüğü

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bir daha yeniden dünyaya gelseydim sağlıkcı olacağıma yemin ederim

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek
    mrkps bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

aneztezi

+1000000 puanın yetiyosa yaz derim....hiçbir şekilde açıkta kalmazsın...

Şimdi baktım Acıbadem %100 burslu anestezi bile tutuyor ama 2 yıllık bana koyar şimdi :D

Artık seneye kaldık...Nabıcaz be Kamil...

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

+999999

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

Orman muhafazacı ol 2000 maaş var ormandasın götüm götüm geziosn bütün gün başka da bi işin yok.

Mezarlar ölü orman muhafaza memuruyla dolu. Orman kaçakcısını yakalamayı dene istersen bak ne oluyor. Kıyamet kopar. Doğuya felan düşersen kıyamet özelleşir birtek senin için kopar zira öldürülürsün. Sakat iş.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Poet bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

+999999

Kesinlikle haklısın. Bir hastane dolusu hatun var elbet içlerinden biri bana düşer. şimdiki yaptığım iş buram buram t.şak kokuyor. Usta erkek, elektrikci erkek, müteahhit erkek kalıpcı demirciyi saymıyorum zaten. Sağlıkcıların tanıtım elemanları bile afeti harika iken bende ne kadar fabrika elemanı,ürün tanıtıp elemanı varsa alayı erkek.
    Deşme yaramı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek

anestezi

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
Toplam Hit: 8406 Toplam Mesaj: 42