2. Tahribat Tavla Turnuvaları :)
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------
bence şampiyonun avatarının altına tavla şampiyonu falan yazsınlar veya tavla kinq falan :D
-----------------------------anladık hacı :)
-
MinervaL bunu yazdı:
bence şampiyonun avatarının altına tavla şampiyonu falan yazsınlar veya tavla kinq falan :D
-----------------------------Her yıl yeni kazanan alsın ünvanı :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------Her yıl yeni kazanan alsın ünvanı :)
-----------------------------geçen yıl kim kazanmıştı bu arada underzero bana geldi ne lütuf yönetimle üye aynı masadayız :D
-
ama sadece konu altına yazmakla olmuyor, ben destek@tahribata mail yolluyorum konu ile ilgili.. çok iyi olur madalya ya da avatar altına tavla şampinoyu diye yazılması
-
UmutxTR bunu yazdı:
ama sadece konu altına yazmakla olmuyor, ben destek@tahribata mail yolluyorum konu ile ilgili.. çok iyi olur madalya ya da avatar altına tavla şampinoyu diye yazılması
-----------------------------yanlız ben senin neden bukadar çabaladığnı biliyom okadar çok güvnme kendine :) ben ilgilenemedim
-
Beni de ekleyin diicem ama 10 gün antalyadayım uygun olursam girerim
-
andrei, sende katıl. şimdi atarsın bi maç
-
adam alıyorsanız benıde alın la oynarım bugun macımı
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------son 1 kişi lazım oda gelirse hemen maça başlayabilirsiniz :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------seadog bunu yazdı:
-----------------------------son 1 kişi lazım oda gelirse hemen maça başlayabilirsiniz :D
-----------------------------gelsın oynayalım. maclar nerede