2. Tahribat Tavla Turnuvaları :)
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------seadog bunu yazdı:
-----------------------------
adam alıyorsanız benıde alın la oynarım bugun macımı
-----------------------------son 1 kişi lazım oda gelirse hemen maça başlayabilirsiniz :D
-----------------------------gelsın oynayalım. maclar nerede
-----------------------------mynetde siz mekan belirleyin maça başlayın bana pm atın hemen gelirim ama rakibini bekliyoruz gelir gelir :) bekle en fazla 15 dk
-
Gözlemci olabilirim :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Seastar bunu yazdı:
benim için farketmez şimdide yaparım. pm atmıştım ona müsait olduğunda hemen oynayalım diye.
-----------------------------1 maç en fazla 10 dk sürüyo zaten fazla zaman ayırmanıza gerek yok
Cradle-Of-Filth
F grubuna yazıyom ama F grubuna en az 1 kişinin gelmesini bekle
tmm hoca. 1 kişi kalmış gelsin hemen başlayalım.
Bişey sorcam alper. Grup birincileri nasıl belirleniyor? Gruplardan kaç kişi bir üst gruba çıkıyor. Bunlarıda eklersen herşey net olur. -
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Seastar bunu yazdı:
benim için farketmez şimdide yaparım. pm atmıştım ona müsait olduğunda hemen oynayalım diye.
-----------------------------1 maç en fazla 10 dk sürüyo zaten fazla zaman ayırmanıza gerek yok
Cradle-Of-Filth
F grubuna yazıyom ama F grubuna en az 1 kişinin gelmesini bekle
tmm hoca. 1 kişi kalmış gelsin hemen başlayalım.
Bişey sorcam alper. Grup birincileri nasıl belirleniyor? Gruplardan kaç kişi bir üst gruba çıkıyor. Bunlarıda eklersen herşey net olur.
-----------------------------aynı renkler birbiriyle yapıyor grupda kzananlar kendi arasında yapıyor kazanan gruptan çıkıyor
-
Evet, son şanslı mürid aranıyor..
-
UmutxTR bunu yazdı:
Evet, son şanslı mürid aranıyor..
-----------------------------çıkmazsada önemli değil o grupdaki yapacak 2 kişiden kazanan onunla yapar hergün 4-5 maç yapmamız lazım hele hele yarın grup içini bitirsek süper olur :D
-
salı gününe kadar doluyum çarşamba başlarsa gelirim...
-
benide ekleyin..
-
yarın yapalım maçımızı
-
Rmk bunu yazdı:
benide ekleyin..
-----------------------------ekledim
beyler bugün maçların çou bitsin en geç yarına sonrasında 24 saat beklerim fazla beklemem
siz maçınızı tbt müridi birisinin gözetimi altında yapın durumu preenscreen olarak koyun grup maçları pek şeydeğil final çok beter olacak :D