2 Tane Adsl Hattını Tek Hatta Çevirme
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Yapmak istediğin şeyin adı load balancing
PFsens monowall tarzı linux tabanlı loadbalancing destekli firewall çözümleri ile yapabilirsin.
Multi wan & load balancing destekli firewall + router donanımlarla yapabilirsin...
Son bir haftadır 2 kere yaptım oradan biliyorum :)
3 8 mbit adsl ile 21 mbit aldım
-----------------------------eyw hocam ya içimi rahatlattın tahmini kac paradır bu router ve önere bilcegin marka model varmı
-
Yapmak istediğin şeyin adı load balancing
PFsens monowall tarzı linux tabanlı loadbalancing destekli firewall çözümleri ile yapabilirsin.
Multi wan & load balancing destekli firewall + router donanımlarla yapabilirsin...
Son bir haftadır 2 kere yaptım oradan biliyorum :)
3 8 mbit adsl ile 21 mbit aldım
-----------------------------Ustad, PFsens ve herhangi bir router donanimini baz alarak, ornek bir uygulama anlatma sansin var mi acaba ? Ne bileyim tutorial gibi olabilir, neler gerekli, neler nasil kurulacak, ayarlama adimlari vs. Gercekten cok iyi olurdu. Gerci yogunlugun malum ama, hele siteye dokuman olarak da ekledin mi tadindan yenmez :)
Edit :
tabi herseyi hazir isteyecegimize arastirinca guzel kaynaklar da cikmiyor degil :)
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------Ustad, PFsens ve herhangi bir router donanimini baz alarak, ornek bir uygulama anlatma sansin var mi acaba ? Ne bileyim tutorial gibi olabilir, neler gerekli, neler nasil kurulacak, ayarlama adimlari vs. Gercekten cok iyi olurdu. Gerci yogunlugun malum ama, hele siteye dokuman olarak da ekledin mi tadindan yenmez :)
-----------------------------Hocam 2 gün calışıp bir gün uyuyorum yemin ediyorum :)
Vaktim olursa yazarım...
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------Hocam 2 gün calışıp bir gün uyuyorum yemin ediyorum :)
Vaktim olursa yazarım...
-----------------------------Yok abi lafi mi olur ? Zaten nasil calistigini biraz biliyor ve tahmin ediyorum. Zaten ben de tembelligi birakip kaynak buldum:), bir onceki mesajimi editleyip onlari da paylastim herkes icin.
-
Benimde aklıma takıldı ha acaba non-inverter opamp ile ile gelen 2 sinyali birlşetirip çıkışı tek sinyal haline getirirsem sonuç neolur...
Bi ara kurgulayım bakayım ben bunu...
-
Kerio winroute firewall ile hp serverda çift interface kullanarak hatları birleştirdim..amacım hızlı kullanmak değil farklı türde iki hattı kullanarak ADSL-Gshdsl i kesintisinde atlatmaktı..gayet iyi çalışıyor..
çözüm çift ethernet kullanmakta ve firewallun 1+ hatları desteklemesinde...
Farklı bişey deneyen olursa paylaşırsa memnun oluruz..