folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder 2 Tane Adsl Hattını Tek Hatta Çevirme

2 Tane Adsl Hattını Tek Hatta Çevirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    self
    self's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Yapmak istediğin şeyin adı load balancing

PFsens monowall tarzı linux tabanlı loadbalancing destekli firewall çözümleri ile yapabilirsin.

Multi wan & load balancing destekli firewall + router donanımlarla yapabilirsin...

Son bir haftadır 2 kere yaptım oradan biliyorum :)

3 8 mbit adsl ile 21 mbit aldım

eyw hocam ya içimi rahatlattın tahmini kac paradır bu router  ve önere bilcegin marka model varmı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Yapmak istediğin şeyin adı load balancing

PFsens monowall tarzı linux tabanlı loadbalancing destekli firewall çözümleri ile yapabilirsin.

Multi wan & load balancing destekli firewall + router donanımlarla yapabilirsin...

Son bir haftadır 2 kere yaptım oradan biliyorum :)

3 8 mbit adsl ile 21 mbit aldım

Ustad, PFsens ve herhangi bir router donanimini baz alarak, ornek bir uygulama anlatma sansin var mi acaba ? Ne bileyim tutorial gibi olabilir, neler gerekli, neler nasil kurulacak, ayarlama adimlari vs. Gercekten cok iyi olurdu. Gerci yogunlugun malum ama, hele siteye dokuman olarak da ekledin mi tadindan yenmez :)

Edit :

tabi herseyi hazir isteyecegimize arastirinca guzel kaynaklar da cikmiyor degil :)

http://doc.pfsense.org/index.php/Multi_WAN_/_Load_Balancing

http://www.youtube.com/watch?v=n5COzizaMYQ

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

SpArK bunu yazdı:

Ustad, PFsens ve herhangi bir router donanimini baz alarak, ornek bir uygulama anlatma sansin var mi acaba ? Ne bileyim tutorial gibi olabilir, neler gerekli, neler nasil kurulacak, ayarlama adimlari vs. Gercekten cok iyi olurdu. Gerci yogunlugun malum ama, hele siteye dokuman olarak da ekledin mi tadindan yenmez :)

Hocam 2 gün calışıp bir gün uyuyorum yemin ediyorum :)

Vaktim olursa yazarım...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

SpArK bunu yazdı:

Hocam 2 gün calışıp bir gün uyuyorum yemin ediyorum :)

Vaktim olursa yazarım...

Yok abi lafi mi olur ? Zaten nasil calistigini biraz biliyor ve tahmin ediyorum. Zaten ben de tembelligi birakip kaynak buldum:), bir onceki mesajimi editleyip onlari da paylastim herkes icin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Benimde aklıma takıldı ha acaba non-inverter opamp ile ile gelen 2 sinyali birlşetirip çıkışı tek sinyal haline getirirsem sonuç neolur...

Bi ara kurgulayım bakayım ben bunu...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Kerio winroute firewall ile hp serverda çift interface kullanarak hatları birleştirdim..amacım hızlı kullanmak değil farklı türde iki hattı kullanarak ADSL-Gshdsl i kesintisinde atlatmaktı..gayet iyi çalışıyor..

çözüm çift ethernet kullanmakta ve firewallun 1+ hatları desteklemesinde...

Farklı bişey deneyen olursa paylaşırsa memnun oluruz..

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 4080 Toplam Mesaj: 17