20-25 Bin Tl Arası Araç Tavsiye İsteği
-
Accent era kullanıyorum memnunum
Bu ara lpg takdirdim atiler gold şehir ici 23 krş şehirler arası 18 krş civarı yakıyor klima açık olarak
-
alacağın aracı otoexpert firmalarından birine sok almadan önce 150 lira ver herşeyini gör. adamlar imzalı kaşeli rapor veriyor. dyno sundan süspansiyon testine kadar kontrol ediliyor.
he ilk arabam beni üzmesin sanayiye uğramıyım diyorsan japon aracı tavsiyemdir.
-
2006 civarı cliolarada bakabilirsin. 2006 olmasına rağmen pekte eski duran bir araç değildir yenilik takıntın varsa
-
-
cemnet bunu yazdı
evet ilk araç olacaksa idealdir ciddi bir hasar tutarı yoksa alınabilir. Bende renault önerdim ama yeni araç takıntın yoksa mümkün olduğunca fransız arabalarından (renault,peugeot,citroen gibi) kaç hocam. vw poloda bakabilirsin
-
arkadaşlar bırakın renoyu vosvageni fordu alacaksanız volvo alın pişman olmazsınız hem sağlam hem güvenli hemde şimdiki arabalarda olmayan bir çok özelliğe sahip başka arabalar fasa fiso
-
gestapo26 bunu yazdı
arkadaşlar bırakın renoyu vosvageni fordu alacaksanız volvo alın pişman olmazsınız hem sağlam hem güvenli hemde şimdiki arabalarda olmayan bir çok özelliğe sahip başka arabalar fasa fiso
bende istiyom hacı.
http://www.volvocars.com/tr/modeller/new-models/v40
ama pere yok.
-
PanxeR bunu yazdıgestapo26 bunu yazdı
bende istiyom hacı.
http://www.volvocars.com/tr/modeller/new-models/v40
ama pere yok.
ikinci elleri var gayet uygun fiyata yeterki almak iste
-
gestapo26 bunu yazdı
volvo güzel araba sağlam araba ama işte gel gör ki tutulmuyo ikinci elleri...:(
-
araba kullanmayı çok iyi bilmiyorsan tavsiyem şahin doğan brodway uno tipo gibi araçlardan birini almandır
LhaNeT tarafından 27/May/15 22:03 tarihinde düzenlenmiştir
bunun dışında piyasa bakımından accent, focus, clio, linea seçenekleri arasından birini seçmek en doğrusu olur ama yinede internetteki seat ilanlarına bakmakta fayda var, kesin tavsiyem seat yada accent diyorum
+
ilk önce kafana yatan aracın plakası ile km ve kaza geçmişini sorgulatmak gerekir, bu sorgulama aracın şase numarası ilede yapılıyor ve bu şekilde sorgulanması daha sağlıklı
aracı almadan önce hem ustaya hemde sağlam bir computest merkezine götürmek araç ile ilgili soru işaretlerinin kökten çözümü olur
genelde dinamik paket ful oluyor ama bu paket seçenekleri araç markasına göre değişiyor