folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 20-25 Bin Tl Arası Araç Tavsiye İsteği

20-25 Bin Tl Arası Araç Tavsiye İsteği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swalker
    swalker's avatar
    Erkek

Hocam çok acil değilse bekle. Fiyatlar uçuyor şu an yaza yaklaşma vesilesiyle. Eğer acelen yoksa yaz dönüşü al, eğer kriz de hissettirmeye başlarsa kendini çok güzel arabaları çok güzel fiyatlara alabilirsin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

bencede bu aralar araç alınmaz 4-5 bin yukarı çıktı fiyatlar 

şirkete 15 bine 2 ay önce 2005 albeye aldık şuan 19 veren var 

arkadaş 21 e aldığı s40 ı 24 e sattı ( çok yandım almadığıma )

parayı en parada birikim hesabına atıp kasımı bekleyin derim 

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Ben de aynı fiyat aralığında araç bakıyorum da yeni konu açmak yerine buraya yazayım dedim. Özellikle 206 lar dikkatimi çekti. 9-5 yaş arası arabalar bayağı ucuza gidiyor. Bu arabaların ederi bu mudur? Alınır mı? Satarken sıkıntı çıkarır mı? Ya da başka araç mı bakmalıyım bu paraya?

Örn: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orjinal-hatasiz-60000-km-229331951/detay

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    1049 bunu yazdı

Ben de aynı fiyat aralığında araç bakıyorum da yeni konu açmak yerine buraya yazayım dedim. Özellikle 206 lar dikkatimi çekti. 9-5 yaş arası arabalar bayağı ucuza gidiyor. Bu arabaların ederi bu mudur? Alınır mı? Satarken sıkıntı çıkarır mı? Ya da başka araç mı bakmalıyım bu paraya?

Örn: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orjinal-hatasiz-60000-km-229331951/detay

pejo hakkında iyi şeyler dimiyler

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pejo almayın, plastikten build etmişler arabayı. 308 vardı kaldırıma hafifçe çıkıp geri indiğimde tamponu bıraktığımı hatırlarım.

neymiş efendim arabanın aerodinamik yapısından ötürü öyle üretiyorlarmış...

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Sıfır araçlara  %3 ile %5 arası zam gelecek haberiniz olsun...

haliyle 2. el piyasasıda zamlanacak...

tahmini zam ekim ayı içerisinde olacak...

Şuan yeni model ve makyajlı kasalar piyasaya çıkıyor... motor ve şanzıman seçenekleride cabası...

Not: ortalık dolandırıcı , hırsız ve YALANCI dolu . dikkat edin.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muco
    muco's avatar
    Erkek

İlk arabam, mekanik konusunda başım ağrımasın diyorsan temiz japon bulacaksın on binlerce kilometre bineceksin. 
    Corolla tavsiyemdir.

Topluluk içinde verilen öğüt öğüt değil hakarettir. Hz Ali
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

pejo 206 sedan var bende çok da memnunum. milletin lafıyla araba alınmıyor. bu paraya yeni araç almak istiyorsan en iyisi bu. diğer türlü gidp 180bin km lik araba alıan her türlü sıkıntısı olur zaten.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-temiz-chevrolet-evanda-bmw-mercedes-ayarinda-arac-230173443/detay satim :D temiz  problemsiz.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

Geçen kış 22 bin liraya 117 bin km de 2007 model elegans Seat Cordoba aldık araç sınıfının neredeyse en iyisi demek yanlış olmaz (b sınıfı) 1.4 tdı motor iyi kaçıyo valla yol tutuşuda eralardan çok daha iyi ,aldığımızda bi 10 bin bakımı gibi bişe yaptık 20 bin km sürdük hiç bi sıkıntı yok şimdilik 

Hee bu arada uzun yolda 16 kuruş yakıyo klima açtınmı ( son ayarda ) 22 - 25 krş a kadar çıkıyo 

..Morali hep bozuk olan insan..
Toplam Hit: 4997 Toplam Mesaj: 33