20-25 Bin Tl Arası Araç Tavsiye İsteği
-
Hocam çok acil değilse bekle. Fiyatlar uçuyor şu an yaza yaklaşma vesilesiyle. Eğer acelen yoksa yaz dönüşü al, eğer kriz de hissettirmeye başlarsa kendini çok güzel arabaları çok güzel fiyatlara alabilirsin.
-
bencede bu aralar araç alınmaz 4-5 bin yukarı çıktı fiyatlar
şirkete 15 bine 2 ay önce 2005 albeye aldık şuan 19 veren var
arkadaş 21 e aldığı s40 ı 24 e sattı ( çok yandım almadığıma )
parayı en parada birikim hesabına atıp kasımı bekleyin derim
-
Ben de aynı fiyat aralığında araç bakıyorum da yeni konu açmak yerine buraya yazayım dedim. Özellikle 206 lar dikkatimi çekti. 9-5 yaş arası arabalar bayağı ucuza gidiyor. Bu arabaların ederi bu mudur? Alınır mı? Satarken sıkıntı çıkarır mı? Ya da başka araç mı bakmalıyım bu paraya?
Örn: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orjinal-hatasiz-60000-km-229331951/detay
-
1049 bunu yazdı
Ben de aynı fiyat aralığında araç bakıyorum da yeni konu açmak yerine buraya yazayım dedim. Özellikle 206 lar dikkatimi çekti. 9-5 yaş arası arabalar bayağı ucuza gidiyor. Bu arabaların ederi bu mudur? Alınır mı? Satarken sıkıntı çıkarır mı? Ya da başka araç mı bakmalıyım bu paraya?
Örn: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orjinal-hatasiz-60000-km-229331951/detay
pejo hakkında iyi şeyler dimiyler
-
pejo almayın, plastikten build etmişler arabayı. 308 vardı kaldırıma hafifçe çıkıp geri indiğimde tamponu bıraktığımı hatırlarım.
neymiş efendim arabanın aerodinamik yapısından ötürü öyle üretiyorlarmış...
-
Sıfır araçlara %3 ile %5 arası zam gelecek haberiniz olsun...
haliyle 2. el piyasasıda zamlanacak...
tahmini zam ekim ayı içerisinde olacak...
Şuan yeni model ve makyajlı kasalar piyasaya çıkıyor... motor ve şanzıman seçenekleride cabası...
Not: ortalık dolandırıcı , hırsız ve YALANCI dolu . dikkat edin.
-
İlk arabam, mekanik konusunda başım ağrımasın diyorsan temiz japon bulacaksın on binlerce kilometre bineceksin.
Corolla tavsiyemdir. -
pejo 206 sedan var bende çok da memnunum. milletin lafıyla araba alınmıyor. bu paraya yeni araç almak istiyorsan en iyisi bu. diğer türlü gidp 180bin km lik araba alıan her türlü sıkıntısı olur zaten.
-
-
Geçen kış 22 bin liraya 117 bin km de 2007 model elegans Seat Cordoba aldık araç sınıfının neredeyse en iyisi demek yanlış olmaz (b sınıfı) 1.4 tdı motor iyi kaçıyo valla yol tutuşuda eralardan çok daha iyi ,aldığımızda bi 10 bin bakımı gibi bişe yaptık 20 bin km sürdük hiç bi sıkıntı yok şimdilik
Hee bu arada uzun yolda 16 kuruş yakıyo klima açtınmı ( son ayarda ) 22 - 25 krş a kadar çıkıyo