20 Kisiye Hosting Sponsoru Oluyorum
-
Warez, Adult vs Yasalara Uygun olmayan herangi bir Site içerik kabul edilmeyecektir.
Toplamda 20 kisiye Sponsor Olunacaktir. Duruma gore 30 , 50 de olabilir.Linux Hosting özellikleri
1 GB Alan
50 GB Trafik
Sinirsiz alt Özelliklerwww.belcikatasarim.com 'a üye olup Asagidaki linkten Siparisinizi veriniz.
Kupon kodunuz. "tbt" Tirnaksiz yaziniz.http://www.belcikatasarim.com/?p=cart&s=srvconf&a=add&ID=56
Bu hizmeti aldiginizda 1. yillik hosting Hizmetini ücretsiz aliyorsunuz.
Hizmet Süreniz bitince 20 euro Ödüyerek hizmetinizi devam ettirebilirsiniz.Arkadaslar. Amac Ihtiyac sahiplerine Fayda Saglamaktir. ÖNEMLE RICA EDIYORUM, Alakasiz seyler yazip konuyu Dagitmayin.
-
hakkımı 21.kişiye devrediyorum :D
bu arada helal olsun hocam
saybirs tarafından 07/Oca/13 00:30 tarihinde düzenlenmiştir -
1 aylık sponsor oluyor. diğer aylar, aylık olarak 20 EURO :)
-
Hakkımı 22. kişiye devrediyorum.
Öncelikle güzel hizmet ama beleşte olsa inşallah 1 sene sorunsuz hizmet verirsin.
-
o 20 kişi adına teşekkürler o zaman hocam sana :d
+ çok alakasız ama geçen kenan ışık'ın yarışmayı izlerken bi yarışmacı çıktı adı hewal di sanırım o an bi aklıam geldin , öyleyeyim dedim :) yazmıyorum hocam sana korkmana gerek yok :) :)edit : ya da hocam sen bana ver o hostu, ben o 20 kişiden birine vereyim :) birine hediye verdim vs diye kendmi avuturum :D
MaviGozluDev tarafından 07/Oca/13 00:38 tarihinde düzenlenmiştir -
ben talibim :)
-
ErotikPanda bunu yazdı
Hakkımı 22. kişiye devrediyorum.
Öncelikle güzel hizmet ama beleşte olsa inşallah 1 sene sorunsuz hizmet verirsin.
Hocam, Hicbir isin garantisi yoktur tabiki. Ama bunun olmamasi için butun önlemleri aldim. Maksat Ihtiyaci olanlar faydalansin.
-
Hakkımı 25. kişiye devrediyorum,vermezsen darılırım vallahi :D
-
MaviGozluDev bunu yazdı
+ çok alakasız ama geçen kenan ışık'ın yarışmayı izlerken bi yarışmacı çıktı adı hewal di sanırım o an bi aklıam geldin , öyleyeyim dedim :) yazmıyorum hocam sana korkmana gerek yok :) :)Hewal ne amk hewal diye isimmi olur
-
Kalan Limit 19. Siparisleriniz Son 5 Dk içinde Aninda Onaylanacaktir. daha sonra Siparisler Max 2 saat sonra Onaylanacaktir. Disari cikmam gerekiyor.
-
swordfish bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
+ çok alakasız ama geçen kenan ışık'ın yarışmayı izlerken bi yarışmacı çıktı adı hewal di sanırım o an bi aklıam geldin , öyleyeyim dedim :) yazmıyorum hocam sana korkmana gerek yok :) :)Hewal ne amk hewal diye isimmi olur
şevval diye varda hewal niye olmasın :D