20 Kisiye Hosting Sponsoru Oluyorum
-
byhewal bunu yazdı
Kalan Limit 19. Siparisleriniz Son 5 Dk içinde Aninda Onaylanacaktir. daha sonra Siparisler Max 2 saat sonra Onaylanacaktir. Disari cikmam gerekiyor.
whmcs ye tbt den kayıt olanları otomatik onay koysana 19 tane :)
-
swordfish bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
o 20 kişi adına teşekkürler o zaman hocam sana :d
+ çok alakasız ama geçen kenan ışık'ın yarışmayı izlerken bi yarışmacı çıktı adı hewal di sanırım o an bi aklıam geldin , öyleyeyim dedim :) yazmıyorum hocam sana korkmana gerek yok :) :)Hewal ne amk hewal diye isimmi olur
sakin. dost demekmiş Tükçesi.
-
Free_Mans bunu yazdı
1 aylık sponsor oluyor. diğer aylar, aylık olarak 20 EURO :)
"Bu hizmeti aldiginizda 1. yillik hosting Hizmetini ücretsiz aliyorsunuz. "
yazıyor ama yanlış mı anladık biz komple? -
T.İ.B Faliyet Belge Numarası : Belge Başvurusu Onay Bekliyor.
Kuruluş Tarihi: Ocak : 2004
şu olayı anlamış degilim 2004 de kurulan firma faliyet belgesi beklemede :D 8 senedir faliyet belgesi iyimiş :) vala isim tescil ettirdım 6 ayda ettiler hocam
-
emuxa bunu yazdı
T.İ.B Faliyet Belge Numarası : Belge Başvurusu Onay Bekliyor.
Kuruluş Tarihi: Ocak : 2004
şu olayı anlamış degilim 2004 de kurulan firma faliyet belgesi beklemede :D 8 senedir faliyet belgesi iyimiş :) vala isim tescil ettirdım 6 ayda ettiler hocam
Daha önceden, Cag bilgisayar, Tiklabilisim ve AraratPanel olarak faaliyette bulundugumuz için Isim degisikligi oldu. bunu yazacagina keske Hakkimizda bolumune goz atsaydin hocam: )
-
edit..
hocam bu işlerden pek anlamam ama hevesliyim.. şimdi ben bi site adı alsam onu daha sonra değiştirme şansım var mı?
akenaton tarafından 07/Oca/13 02:06 tarihinde düzenlenmiştir -
akenaton bunu yazdı
siteye üye olunmuyo.. oldum ama giremedim?
Mail adresini pm at bakalim hocam. Normalde bir sorun yok gorunuyor
-
o değilde konu gizli değil hocam gelen geçen kupon koduna tbt yazacak
-
Lotus bunu yazdı
o değilde konu gizli değil hocam gelen geçen kupon koduna tbt yazacak
Haklisin hocam, yeni farkettimde duzeltemiyorum. yonetici arkadaslar gorurse gizlesin bi zahmet
-
Ek konu açmaya gerek yok burada duyurayım. Projesi olan arkadaşlara hosting domain sponsoru olunur. Alta eşşek kadar logo koymanıza da gerek yoktur. Firma sitesi için host isteyene değil ama projesi olupta maddi imkansızlıklarla boğuşanlara her türlü destek olunur. Proje gerekli görüldüğünde tasarım ve yazılım gibi konularda destek sınırsızdır :)