200 Bin Tl Bütçe İle Neler Yapılır ?
-
futurist bunu yazdı
dil kursuna yazılıp ülkeden kaçılır.
bizim akraba öyle yaptı.
en mantıklı yatırım :)
-
Hisse veya hisse senedi fonlarına bölebilirsin.
-
Ülkeden kaçmaya yeter de gittiğin ülkede 1 ay hayatta kalmaya yetmez malesef
-
yalinyalniz bunu yazdı
Merhaba, yatırım tavsiyesi değil ama yapılabilecekler
Fiziki İş(Hafif işlek yerde çiğköfte veya yemek + motokurye/online alışveriş, alım satım yapılabilecek ürünler vb.)
255'li IP bloğu alıp kiralamak(Yıllık 1200-1800$ ve yapı değerini koruyor yıllardır ama 255x40=10200$ ödeme yapman gereken dolar fiyat ve aldığın operatöre göre üyelik bedeli de çıkabilir)
Ve diğer gelecek tavsiyeler
Hocam bunu biraz açıklasana nerden alıyoruz nerden satıyoruz bunu
-
yalinyalniz bunu yazdı
255'li IP bloğu alıp kiralamak(Yıllık 1200-1800$ ve yapı değerini koruyor yıllardır ama 255x40=10200$ ödeme yapman gereken dolar fiyat ve aldığın operatöre göre üyelik bedeli de çıkabilir)
Ilk defa duyuyorum böyle birsey
:S
-
Birkaç külçe gümüş al 5 sene unut ama. YTD
-
underzero bunu yazdıyalinyalniz bunu yazdı
Ilk defa duyuyorum böyle birsey
:S
Ip alma işi biraz şans ama hocam RIPE başvuru yapacaksın, ön onay gelecek 3000$ üyelik ücreti ödeyeceksin sonra sıra sana gelirse /24 blok verecekler sana sonra birde onun tahsis ücretini ödeyeceksin. Karlı bir iş değil kendi ihtiyacın yoksa hosting, dc işi yapmıyorsan zarar edersin.
-
HolyOne bunu yazdı
şeyhim sen gittin memnun musun hayatından 2 cocuk var benim yaş 39 aylık 35 bin sabit gelirim evim ve 1.8 milyonluk arabam var bunları bırakıp gitmek mallık olur mu?işim rahat
-
HolyOne bunu yazdı
Bu gidişle burada da hayatta kalamayacağız :)
burjuvalarin gittiği ingiltereye gitmeyiz bizde.
gerci iyi dediniz. nereye gidilir 200.000 ile ?
:D
-
futurist bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Bu gidişle burada da hayatta kalamayacağız :)
burjuvalarin gittiği ingiltereye gitmeyiz bizde.
gerci iyi dediniz. nereye gidilir 200.000 ile ?
:D
200k 7500 dolar diyelim :D
tayland, vietnam, sri lanka, endonezya gibi asya ülkerine turistlerden dolar kazanabileceğin veya bilişim sektöründe isen orada olan şirketlerde çalışabileceğin bir yere gidebilirsin :)