200 Bin Tl Bütçe İle Neler Yapılır ?
-
-
xcorpix bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Ülkeden kaçmaya yeter de gittiğin ülkede 1 ay hayatta kalmaya yetmez malesef
şeyhim sen gittin memnun musun hayatından 2 cocuk var benim yaş 39 aylık 35 bin sabit gelirim evim ve 1.8 milyonluk arabam var bunları bırakıp gitmek mallık olur mu?işim rahat
imkanın varsa düşünme bas git. buraların düzeleceği yok.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıxcorpix bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Ülkeden kaçmaya yeter de gittiğin ülkede 1 ay hayatta kalmaya yetmez malesef
şeyhim sen gittin memnun musun hayatından 2 cocuk var benim yaş 39 aylık 35 bin sabit gelirim evim ve 1.8 milyonluk arabam var bunları bırakıp gitmek mallık olur mu?işim rahat
imkanın varsa düşünme bas git. buraların düzeleceği yok.
Eziyet cekersin ama gelecek nesilere daha yasanilabilir bir yer armagan etmis olursun. Is ne?
-
underzero bunu yazdıyalinyalniz bunu yazdı
255'li IP bloğu alıp kiralamak(Yıllık 1200-1800$ ve yapı değerini koruyor yıllardır ama 255x40=10200$ ödeme yapman gereken dolar fiyat ve aldığın operatöre göre üyelik bedeli de çıkabilir)
Ilk defa duyuyorum böyle birsey
:S
Deli gibi IP kiralama işi dönüyor, /24 başı-255 IP 120$ başlangıç fiyatı yıllık en az 1000$ ama temiz bloğu çok rahat 1200-1800 arasına vermek mümkün
@holyone RIPE ARIN hangisini istersen üyelik alıyorsun bloğu satın alıyorsun(IP başı 40$+ x 255, tüm subneti) sonra IPXO gibi borsalarda ister kirala ister sat kar etmeye bak
Yatırım tavsiyesi değildir, ücretli şekilde destek olabilirim; IP sahipleri de satış yapılan platformlar da tanıdık sayılır